Miałam kupić jedną rzecz, wydałam 14 tysi D:. Szczęście, że misje poprzechodziłam wcześniej i zamorduję, jak dodadzą nowe, oszczędności na Halloween już szlag trafiły .
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#77 21-08-2015 o 13h21
I tak masz 110 tys. MM Rainbow, to ładna sumka! Ja zaraz coś kupię, zobaczymy ile wydam xd
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#78 21-08-2015 o 13h26
Rainbow pomogę ci zamordować jeśli przybędą nowe misje, choć jak już pisałam w luźnych.. to nie będę ich robić xd Ja obecnie wydałam około 5 tys...
#79 21-08-2015 o 13h28
A ja odwiedziłam Ike i już wydałam fortunę
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#80 21-08-2015 o 13h31
Moti, ta fortuna to ile? bo ja z 11 500 MM zaraz wydam xd
EDIT: jednak niecałe 11 tys. xd
Ostatnio zmieniony przez Setarah (21-08-2015 o 13h32)
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#81 21-08-2015 o 13h35
Ja czekałam właśnie na misje. Z butiku prawie niczego nie używałam, więc ledwo weszłam i zamknęłam. Może kolejne nowości mnie olśnią. Na razie przeglądam defiladę, póki nie ma aż tak wielkiego ataku klonów. :D
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g
#82 21-08-2015 o 13h36
Nie bez powodu dodali teraz stampunk xD Chcą rozwalić nasze halloweenowe oszczędności. A happy hour jak nie ma, tak nie ma
It's you even if i die.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
#83 21-08-2015 o 13h42
Przez długi czas czekałam na podróż do Steampunk City, gdyż do gry wróciłam kilka dni po jej zamknięciu. 10 misji za sobą, trochę łaszków, już w stroje ułożonych i zapisanych, trochę rzeczy z Ikelandu... Niby wszystko ładne, ale tak jakoś zostaje na marnym "O, Steampunk City...". Nie ukrywam, że spodziewałam się czegoś O WIELE lepszego...
#84 21-08-2015 o 13h51
ja się czuję o jakieś 26k MM lżejsza xD jak już wspomniałam wcześniej skusiłam się na 2 kiecki, a resztę zainwestowałam w rzeczy "które mogą się przydać"
#85 21-08-2015 o 13h57
No i wszystkie moje oszczędności sobie poszły! D:
Ale cieszę się, że misje się nie zresetowały, została mi już tylko dziesiąta ^^
#86 21-08-2015 o 14h09
Tak się nie robi... miałam ładną sumkę na Halloween ;-;. Jeśli nie dadzą nowych misji, od zakupów się powstrzymam (chyba).
Link do zewnętrznego obrazka
,,Te wszystkie składniki każde dziecko może kupić za kieszonkowe w sklepie na rogu. Niezły motyw, nie? Tania rzecz, taki człowiek."
#87 21-08-2015 o 19h10
A to widzę, że nie tylko ja tak popłynęłam na 12 tys. (tylko na nowe rzeczy)
#88 21-08-2015 o 21h10
11 tyś popłyneło :-\ bank na pewno się ucieszy jak na KH załaduje-.-
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"
#89 21-08-2015 o 21h13
O Bodziu to u mnie jakoś 12 tys z czymś poszło na kilka ciuchów .
Innymi słowy diabli wzięli oszczędności na Hallowen .
Ten moment kiedy wszyscy się jarają twoim mistrzem a nie tobą x'''''D
#90 21-08-2015 o 22h05
A ja skusiłam się tylko na jedną rzecz - ostatnim razem kupiłam kilka wersji kolorystycznych kołnierza, a jak zaczęłam klecić stylizacje, to okazało się, że żadna nie pasowała i teraz dokupiłam brakującą xD Ale zawiódł mnie brak misji. Poczekam, może jeszcze się pojawią, bo jeśli nie, to raczej nie poszaleję z zakupami (wydam może z 4-5 tysiaków, i to przy założeniu, że jakieś nowości wpadną mi w oko)
#91 21-08-2015 o 22h06
Oszczędzasz na Halloween, a tu nagle dają krainę Steampunk. Ponad połowa oszczędności, szybko przepadła ;w; Przynajmniej kupiłam to co chciałam, a poprzednio tego nie kupiłam.
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#92 22-08-2015 o 01h20
Cały misterny plan oszczędzania poszedł się paść na pastwisko. Au revoir, pieniążki, bon voyage.
EDIT: Dobra, może nie będzie tak źle. Wybrałam chyba dwie albo trze rzeczy "must have", resztę mogę sobie odpuścić, zależnie od moich finansów.
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (22-08-2015 o 01h26)
#93 22-08-2015 o 11h02
No właśnie - a wiadomo czy będą tym razem nowe misje?
,,Te wszystkie składniki każde dziecko może kupić za kieszonkowe w sklepie na rogu. Niezły motyw, nie? Tania rzecz, taki człowiek."
#94 22-08-2015 o 14h44
Trirura napisał
No właśnie - a wiadomo czy będą tym razem nowe misje?
Chyba nic jeszcze nie wiadomo. Ja tam liczę, że się na dniach pojawią, chociaż pewnie gdyby miały być, to byłyby od początku wycieczki...
#95 22-08-2015 o 15h01
Ja na nowe rzeczy wydałam już jakieś 13 tys, a tak dzielnie oszczędzałam
#96 22-08-2015 o 15h17
Ja nie wydałam wiecej niż 5 tysięcy. I przy tym chyba zostanę, bo misje w KH same się nie zrobią :-p
Kupiłam tą nową spódnicę w dwuch wersjach kolorystycznych i...skarpety w czterech kolorach + jeszcze te co były wcześniej (do których mam pewne zamiłowanie) w kolorze fioletowym Oczywiście zainwestowałam również w stelaż :3
I nie zapominając o mojej źle dobranej kolorystycznie torbie x.x
#97 22-08-2015 o 15h58
Co do misji i tego, że pewnie gdyby były, to byłyby od początku... Może to kolejne sprytne zagranie Beemoov? Czekają, aż wydamy forsę w butiku, a potem rzucą misje w połowie wycieczki, żebyśmy wydali przyzwoitą sumkę w banku.
#98 23-08-2015 o 17h34
Kurczę, jestem trochę zła. Już szkolenie miałam robić i na KH oszczędzać, a tu takie coś. Już wiem, że ostatniego dnia wycieczki na pewno na zero wyjdę z kasą, bo uwielbiam krainę Steampunk, a ostatnim razem poza rzeczami do misji praktycznie nic nie kupiłam. Źle wyliczony czas i mnie wywaliło to teraz sobie odbiję. Szkoda tylko, że oszczędności się rozpłyną i trzeba będzie zbierać od początku. Dobrze, że chociaż misji nie dodali, bo bym finansowo nie wyrobiła. Choć może czekają, aż wszyscy już kasę wydadzą i wtedy wrzucą z zaskoczenia. Taką niespodziankę z wycieczką zrobili to może teraz też się czają, oby nie.
Ale generalnie się cieszę, Steampunk to moja ulubiona wycieczka.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
#99 23-08-2015 o 18h05
Wreszcie wątek otworzony :3. No nie ! wydałam z 10 tysi ! . Miałam mieć na szkolenie lub na biurko , ale te misje Steampunk wciągają, ciekawe nagrody !
Cieszę się że jest za darmo wycieczka .
Ostatnio zmieniony przez olka176 (23-08-2015 o 18h07)
Hej ;-; . Mam bana. Już się nie zobaczymy. To 4 ban ! Moja siostra to Aleksa56, Możemy się przez nią kontaktować ! Do tych którzy mi napisali wiadomości , niestety ich nie odczytam ! Żegnajcie -!
#100 27-08-2015 o 21h56
uf zdążyłam wypełnić wszystkie misje i znów zbieranie na Hallowen