Ban, bo chyba wypadałoby się pouczyć.
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 175 176 177 178 179 ... 200
Ban, bo chyba wypadałoby się pouczyć.
Ban, bo Dobranoc Set. ♥
Jestem na etapie czytania o pisankach. XDD
Ostatnio zmieniony przez Skye (17-05-2015 o 23h02)
Ban, bo myślicie, że jak dzisiaj nie trafiłam Neo to wyświetli mi się też po północy?
Bo biorąc pod uwagę ile już prób wykorzystałam, z nowymi zarobkami powinnam już go trafić...
Ban, bo raczej tak. Skoro już przed 14 można było złapać komplet, a dalej się pojawiał na promenadzie.
Ban, bo mam nadzieję, że tak będzie, bo zależy mi na Jacku ;]
Ban, bo poduszka mi pachnie perfumami ♥ *tak, ciągle się nie uczyłam*
Ban, bo jeszcze nie patrzyłam na jego rzeczy. xD
Ban, bo Jack ma śmieszną bródkę xD
Ban, bo mam ochotę pooglądać Barbadoskę.
Ban, bo mam ochotę pójść spać i chyba to zrobię, a wstanę o 7 i przejrzę najważniejsze rzeczy na mikro jak kartel i coś tam jeszcze, o czym mówiła, że na pewno będzie.
Ban, bo może lepiej do usunięcia? XD Tzn nie mam nic do wątku, ale gdyby komuś kiedyś zachciało przeglądać się losowe strony mógłby trafić na wiele tematów, które może niekoniecznie są w 100% legalne..xD
Ban, bo dlatego też uważam, że usuwanie nie boli xDDD
Ban, bo Fro pewnie nie weźmie pod uwagę naszych zdań, więc pogodziłam się z tym, że zostanie usunięty.
Ban, bo demokracja to sztuczny, zakłamany twór, więc cóż się dziwić, że bardziej pociąga mnie monarchia absolutna xD
Ban, bo róbta co chceta, kontynuacji nie usunę.
Ban, bo a czy ktoś Ci każe? XD
Ban, bo nope? Na razie nie widzę pogróżek złych serwerów. xD
Ban, bo śmiech na sali, ale blog.onet.pl został zamknięty, bo serwery stare i przeciążone były. A lubiłam stary onet. Był taki... Prosty.
Ban, bo z blog.onet korzystała jeszcze moja siostra, gdy była w gimbazie. Blogi się ciągle mnożyły, a były bezpłatne, więc nie miały jak się utrzymać.
Ty zrobisz jak będziesz chciała, a później ja i tyle w temacie.
Ban, bo dziś sobie posiedzę XD
Ban, bo dodali nowości. xD
Ban, bo siedziałam pół godziny nad mikro i już mam dość xD
Ban, bo aha, fajnie że usuwacie stare wątki, dzięki. Na pewno będę z tego powodu radosna, jak piorun wręcz.
Nie życzę sobie, żeby moje wypowiedzi były usuwane bez mojej zgody.
Ban, bo mój wredny bystry nieuk dał radę na pierwszym roku, chyba robiła dwa kierunki, #pseudo motywacja.
Przydałby się nowy telefon i komp, ale ogólnie szanse są dopiero na urodziny, a raczej jak znów zobaczę mamę, czyli pod koniec lipca. I want to die.
Ban, bo serio nie wysłałam? XDD Zioło nic nie wskóramy, więc możemy jedynie kazać Fro usunąć wątek. XDD
Chyba wszyscy chcemy wczorajszy temat wyrzucić do kosza Moti.
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-05-2015 o 12h22)
Wtrącam się,nie bierzcie mojej wypowiedzi pod uwagę.
Przypominam o regulaminie.
Proszę,nie poruszajcie tematów zabronionych na forum,za dobrze się chyba dogadujecie,żeby podostawać bany i nie mieć dostępu do forum.
Jak sama Emma napisała:
✔Polityka
Jest to temat wrażliwy. Każdy ma swoją własną opinię, która nie ma nic wspólnego z grą Miss Fashion. W związku z tym ten temat nie jest tolerowany na forum.
Niestety,jeśli nadal będziecie o tym dyskutować [wieem,to było wczoraj] będziemy zmuszone ograniczyć Wam na jakiś czas dostęp do forum poprzez bana,a nie chciałybyśmy tego...