Ban, bo marzenie ściętej głowy Skaju
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 172 173 174 175 176 ... 200
Ban, bo marzenie ściętej głowy Skaju
Ban, bo aż wygooglowałam i to nic w tym stylu, po prostu mam dobry humor i kreatywność musi znaleźć ujście. XDD #JOKE #JOKE #JOKE
Ban, bo spoczko ;D Idę na film. Pa!
Ban, bo pa Set. xD
Ban, bo sąsiad jest wredny. xD Gdy miał wyłączone Wi-Fi nabiłyście z... pięć stron. xD
Ban, bo właśnie się zastanawiałam, czy O nie dać do aniołków (Ojsę z Ziołem i Mineo), a P do demonów. XDD
Ban, bo wróciłam ze spaceru
Ban, bo ja i tak mało siedzę na A vs D xD
Zrobić komuś sygnaturkę? Tylko niech walnie mi przynajmniej tekst i render - do mojego CZEGOŚ nikt się nie zgłasza. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2015 o 19h42)
Ban, bo gdybyś miała strzelać Ananasie? xD A czy D. (Lol, A - Anna, D - Dominika, przypadeg?)
Ban, bo A. Od pierwszej litery mojego (jakże wspaniałego) imienia. xD
Ban, bo ok, w takim razie zostaje tak jak jest. xD
Ban, bo tak nakazał Cthulhu.
Ban, bo oglądam debatę i się zastanawiam, czy Bronek przypadkiem nie wykuł odpowiedzi na pamięć.
Ban, bo zazwyczaj chyba on z kartki czytał, nie?
Lel, u mnie na profilu lata Svetlana, z TEGO CZEGOŚ, o czym kiedyś wam wspominałam, co bazgrzę pierwszoosobowo podszywając się pod Annę. XD
Ban, bo widać, że wszystko jest nastawione na Komorowskiego, ale on już się na nadaje na bycie reprezentantem Polaków.
btw Duda ma fajny głos. xD Ale ta cała debata to takie pitu-pitu. Nie chce mi się oglądać.
I nie rozumiem drugiej części. XDD
Ban, bo Skye musi skończyć oglądać debatę. A tak poza tym, to forum SF jest dziwne...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-05-2015 o 20h46)
W sumie to ja tam bardziej słucham debaty rodziców na temat rządzących, i na kogo głosować. Ja tam bym wolała Dudę.
Nie pisałam tutaj, że piszę (marną jak niewiemco xD) powieść, i moja BFF ciągle żuli, bym pisała więcej, bo chce znać ciąg dalszy? xD
EDIT: Potwierdzam, jest strasznie dziwne. I sztywne. D:
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2015 o 20h47)
Ban, bo Duda lepiej się zgra z Kukizem, który pewnie osiągnie olbrzymi sukces w wyborach parlamentarnych.
Mogę nie pamiętać. xD
I koniec z debatą. XDD
Ban, bo chyba jednak nie pisałam, jak tak mocniej pomyślałam. xD Głównie tam chodzi o to, że do Berlina przyjeżdża taka jedna babka, bo jest adoptowana, i okazuje się, że KTOŚ bez przerwy ją ściga, i potem okazuje się, że Berlinem władają dwie mafie, które interesują się PEWNĄ rodzinką nadzwyczaj bardzo, a Anna zostaje przygarnięta przez pewną organizację chroniącą tą rodzinkę, bo ta mafia... No dobra, nie chce mi się wszystkiego streszczać. xD
Ban, bo im dłużej siedzę na SyFie, tym bardziej się boję ;__;
Ban, bo ludzie na SyFie są jak dla mnie dziwni i polecam Dead-Charlotte stamtąd uciekać.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (17-05-2015 o 21h04)
Ban, bo co chwila znajduję tam wątki typu: "Ulubione imię ukochanego", "Rozterki sercowe" i *dramatyczna muzyka* "KOLOR ŚCIAN"!
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-05-2015 o 21h06)
Ban, bo Duda chce zakazać in vitro, związków partnerskich i dalej zmuszać do płacenia OBOWIĄZKOWYH składek na Fundusz Kościelny. Taką ma idealogię. Dziękuję, postoję.
I nie jestem fanką koncentrowania się na przemyśle, koncertować się trzeba na sektorze usług i tu działać, bo to 90% zatrudnienia w każdym wysokorozwiniętym kraju.
Ban, bo na forum SyFa wszyscy mają kije w TYLNEJ CZĘŚCI CIAŁA, GDZIE KRĘGOSŁUP KOŃCZY SWOJĄ SZLACHETNĄ NAZWĘ, napiszesz coś tam, i już ban. Sama nie wiesz za co. D: Zasady są zUe tam. Modki są zUe tam. A cała reszta jest jakaś dziwna. Strasznie jest tam. Beznadziejnie, i nienawidzę tamtego forum. Tutaj o niebo lepiej. Przynajmniej tu nie ma modek, które polują na graczki. Tu modki są spoko. A tam beznadzieja. Dziwni ludzie, dziwne modki. Dziwne forum. D:
Wciąż mam uraz do tamtego forum. xD
EDYTA: Tja. Dziwię im się, że jeszcze nie ma wątku pod tytułem: jakiej marki papier toaletowy wolisz.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-05-2015 o 21h13)
Ban za długi ban Ananasie ;P