Swój głos oddaję na nivata, urzekł mnie jej Zombunny *-*
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14
#102 20-07-2015 o 10h36
Diduś-Chan i Jula209 ponieważ zrobiły moje dwie ulubione youtuberki które tworzą filmy o makijażu.
Ostatnio zmieniony przez Ketnis (20-07-2015 o 10h38)
hm
#104 27-07-2015 o 22h00
WYNIKI IV EDYCJI WYBORÓW MISS COSPLAY
Wyróżnieniem jury postanowiło nagrodzić: nivata
A Nagrodę Publiczności zdobyła: GOSKA77
Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!
Oczekujcie nieoczekiwanego - wkrótce w dyskusji pojawi się post uzupełniający z dyplomami.
Dla podium i wyróżnienia przewidziano również sygnaturki.
Prosimy o zgłoszenie się na PW do DarkSeaweed w celu ustalenia szczegółów.
OPINIE JURY
KimKas o Ikan
Mówi się, że w konkursach najbardziej przyciągają uwagę pierwsza i ostatnia osoba. Stylizacja Ikan sama w sobie sprawia wrażenie bardzo prostej i skromnej. Tym, co sprawia, że wzrok się przy niej zatrzymuje, jest makijaż - intensywny i idealnie odwzorowany. Podoba mi się też dbałość o drobne szczególiki, jak na przykład pomalowane paznokcie.
Kaiken o Yubin
Yubin, Yubin, Yubin... Od czego powinnam zacząć? Czuję, że moje upodobania zostały odkryte, w ciągu 1 sekundy podbiłaś moje serce. 100% odwzorowaia, świetnie dobrane ubrania do makijażu. Cud, miód, malina, odważnie i z klasą. Proszę więcej mnie tak nie zawstydzać młoda damo! Jestem już w podeszłym wieku, odkrywanie moich upodobań nie jest już wskazane dla mojego starego serca.
DarkSeaweed o Sadist
Nie wiem czemu stylizacja strasznie przykuła moją uwagę, nie jest idealna, ale coś sprawiło,że właśnie ta stała się moją faworytką. Nie lubię przeładowanych ciuchami i mrokiem stylizacji, ale coś w niej jest... coś po prostu w niej jest. Spodobała mi się też dbałość o szczegóły, między innymi próba odwzorowania namalowanego serca na biuście.
A teraz przechodzimy do tematu V edycji Wyborów Miss Cosplay, którym jest:
Cosplay postaci z LoLa
Oglądacie turnieje League of Legends bądź codziennie słuchacie jak niewyspany kolega relacjonuje swoje mecze na silverze? A może przeciwnie, sami spędzacie przy niej długie godziny każdego dnia? Podzielcie się z nami swoimi doświadczeniami z tą grą, robiąc cosplay jednej ze 126 obecnych dostępnie postaci!
Jinx, Elise, Gnar, czy może ktoś zupełnie inny?
Kto tym razem stanie na podium Wyborów Miss Cosplay?
Zgłoszenia przyjmujemy do 14 sierpnia, do północy.
Ostatnio zmieniony przez KimKas (27-07-2015 o 22h01)
#106 28-07-2015 o 09h45
Bardzo dziękuję wszystkim głosującym na mnie. Gratulacje zwyciężczyniom.
#107 28-07-2015 o 11h49
Ogłoszenia parafialne!
Oto i post uzupełniający z nagrodami.
Przypominam, że każda osoba wyróżniona, bądź osoba z podium jeszcze z III oraz IV edycji może zgłosić się do mnie po sygnaturkę w PRYWATNEJ WIADOMOŚCI.
Zamówiona sygnaturka dla zabeczka1948Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
a teraz nagrody:Nagroda publiczności
wyróżnienie
III miejsce
II miejsce
I miejse
+ edit.
Zaginęła mi w skrzynce wiadomość o sygnaturce dla Spsr. Na szczęście ją odnalazłam i wykonałam, jeżeli była jeszcze podobna sytuacja, że ktoś do mnie napisał, a jej nie otrzymał proszę o upomnienieSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Mała wiadomość ode mnie, jeżeli ktoś dostał kiedyś ode mnie nagrodę, dyplom, sygnaturkę, a stało się tak, że strona przez jaką linkowałam nie chce jej wyświetlać, zgłoś się do mnie, trzymam praktycznie wszystko co robię.~
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (28-07-2015 o 16h38)
#108 28-07-2015 o 17h31
Świetne dyplomy, mój ląduje w profilu d razu i dziękuję za wyróżnienie, jeee! <3
#109 28-07-2015 o 18h29
Bardzo dziękuje Naprawdę się nie spodziewałam to dla mnie szok! ^^ Jeszcze raz bardzo dziękuję i gratuluję pozostałym uczestniczkom ^^
#111 28-07-2015 o 20h00
Pięknie dziękuję za nagrodę publiczności ,jest super. No i jeszcze raz dziękuję wszystkim za głosy .
#113 28-07-2015 o 22h26
Gratulacje dla podium i Gostki77, oraz dziękuję za śliczną sygnaturkę
Lol,czemu LOL, a nie WOW ;C No nic, może coś poszukam.
#114 28-07-2015 o 22h51
Ok umieszczam swoje zgłoszenie po raz drugi z małymi poprawkami twarzy bo zapomniałam o tym kompletnie . Moja Pani szeryf z Piltover Caitlyn . Zastanawiam się tylko czy zostanie to uznane bo to jest już stary splash-art i już dawno został wprowadzony nowy.
Moja miss
Inspiracja
Ostatnio zmieniony przez Marika223 (28-07-2015 o 23h03)
Ten moment kiedy wszyscy się jarają twoim mistrzem a nie tobą x'''''D
#115 29-07-2015 o 21h04
Oo, coś dla mnie Postać to Morgana, Upadły Anioł.
Inspiracja: Link do zewnętrznego obrazka
#117 31-07-2015 o 17h51
Khe khe khee *kaszle i z niedowierzaniem wgapia się w podium*
Wow, serio ja? Serio? III miejsce? Serio? ;0 Jestem mile zszokowana, przecież tyle było ładniejszych cosplayi ^^''' Ale i tak bardzo dziękuję Dyplomik świetny <3
Gratuluję pozostałym dziwczynom!
#118 01-08-2015 o 03h17
Link do zewnętrznego obrazka
Stwierdziłam, że trzeba się w końcu zgłosić ^^ W League of legends nigdy nie grałam i nigdy mnie ta gra specjalnie nie ciągnęła, ale wybrałam jedną z postaci, która najbardziej mi się spodobała i jakoś można ją było odwzorować na MF. Tak więc o to Cassiopeia w skórce mitycznej.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#119 02-08-2015 o 01h29
Mam zaszczyt przedstawić MissFortune, a raczej w tym wydaniu Captan Fortune.
Dziewczyny, niezłą mi dałyście zagwozdkę! Najciężej ze wszystkiego było wybrać odpowiednią postać. Powiem wam, że wybrałam sobie ponad 50 skórek i miałam poważny dylemat kogo stworzyć XDDD
#120 02-08-2015 o 14h04
Temat był dla mnie dość trudny, ze względu na to, że zwyczajnie nie gram w LOL'a. Nawet nie wiem, o co w tym chodzi. xD Jednak z pomocą brata Ojsa nam obu udało się wybrać postacie z tej gry. ^^ Kurczę, te skórki są naprawdę cudne!
Mój wybór padł na Annie w wydaniu Gothic*. Uwielbiam takie klimaty. <3
Mała pomyłka w nazwie, mam nadzieję, że wybaczycie bratu Ojsy, pomylił się, hehe. </3 W sprawie edycji pisałam do Glonika. ^^
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (03-08-2015 o 11h18)
#121 02-08-2015 o 20h49
Nie gram w lola ale jak tylko zobaczyłam tę postać od razu ją polubiłam za wygląd (zaraz po Karthusie a zwłaszcza skórce Statua Karthusa ♥)
lekko ubogi Vladimir - Krwiożerczy Żniwiarz
mój misiek ^^
#122 02-08-2015 o 21h09
Anivia Czarnego Mrozu
Słodki miły ptak nieco przerażający ale jak bardzo pociągający w swym destrukcyjnym pięknie
''Jestem gniewem śnieżycy, ukąszeniem wiatru, zimnem lodu. Jestem Freljordem''
-- Anivia.
Anivia to stworzenie najsroższych zim, mistyczny symbol magii lodu i starożytny obrońca Freljordu. Włada mocą i furią tej ziemi, przywołuje śnieg i mroźne wiatry do obrony przed tymi, którzy mu zagrażają. Anivia to dobre, ale tajemnicze stworzenie, które zawsze chroni Freljord – żyjąc, umierając i odradzając się.
#123 02-08-2015 o 23h39
Myślałam nad tym, kogo wybrać... Kiedy wyszła piosenka "Get Jinxed", byłam tak zafascynowana Jinx, że aż zrobiłam jej cosplay w MF. Postanowiłam, że go tu wstawię, ale gdy zeszłam na dół zauważyłam, że ktoś już to zrobił wcześniej... I cosplay tej osoby wyglądał lepiej od mojego xD
Więc musiałam zrobić kolejny, niepowtarzalny cosplay z LoL'a! Miałam dylemat pomiędzy Amumu i Katariną, więc sprawdziłam, co wygląda lepiej i wybrałam właśnie ją... Czerwonowłosą Katarinę ;D
Wszystko starałam się odwzorować, a blizna na jej oku była praktycznie niemożliwa do zrobienia... Wtedy wpadłam na pomysł na zrobienie tatuażu na jej policzku, który byłby idealnym odwzorowaniem owej rany, ale wyszło, jak wyszło...
#124 03-08-2015 o 09h50
Majerankowa napisał
Mój wybór padł na Annie w wydaniu Frankentibbers. Uwielbiam takie klimaty. <3
Wcinając się delikatnie to jest "Gothic Annie", Frankentibbers wygląda zupełnie inaczej, ale nie o to chodzi.
Jeżeli ktoś ma podobny problem można się śmiało zgłaszać do mnie o pomoc, gram od samego początku, żaden skin mi nie umknie, znam je wszystkie ;d