a może tak temat o vampire knight?( czy jak to tam się pisze xD)
takie anime superaśne tylko tak pomyśluje :3
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#326 07-11-2016 o 15h45
#327 25-11-2016 o 15h24
Dobra, tak więc bodajże 12 edycję wyborów miss cosplay czas zacząć!
A tematem będą cosplaye postaci z Elsworda
Link do zewnętrznego obrazka
Polecam skorzystać z tej stronki Link <3
Spis wszystki postaci i ich klas znajduje się na samym dole, tak więc jak widzicie, wybór jest duży :3
Koniec przypada na 4 GRUDNIA
serio, nikt... chyba zresetuję tą edycję... (jak ktoś ma zamiar brać udział i namawiać mnie by ten temat został to pw)
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (25-11-2016 o 15h25)
#328 26-11-2016 o 11h55
Oficjalnie dostałam raka. :"D
Dzisiejsze zgłoszenie sponsoruje Z MOTYKĄ NA SŁOŃCE - organizacja zapewniająca niezrealizowanie marzeń.
W Elsword swojego czasu dość ostro pykłam i moją ulubioną postacią była, oczywiście, Eve. Także Eve Empress Tribute, sorki. :"D
Ostatnio zmieniony przez nivata (26-11-2016 o 11h57)
#330 02-12-2016 o 23h29
Elesis to siostra Elsworda. Podobnie jak jej brat posługuje się mieczem. Zdecydowałam się przedstawić ją jako Mrocznego Rycerza (jedna z klas dostępnych dla tej postaci).
Link do zewnętrznego obrazkaSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#331 30-12-2016 o 19h46
OK mamy wyniki:
Jednak zanim je podam, ochrzanie wszystkie osoby, które nie brały udziału:
Be, be be ;-;
Dobra podium:
@KimKwas
Miałaś tak mocną konkurencje, że jedynie drobne szczegóły zadecydowały o twojej wygranej, zasłużone 1 miejsce!
Następnie tuż za nią, wybijające się z tłumu stylizacje MariiANTONINY i Nivaty!!
Dobra, koniec tych dowcipków, do kolejnej edycji proszę się bardziej przyłożyć i zebrać większe grono uczestników!
Bo pomysłodawcą kolejnego tematu jest DarkSeaweed
Jak ją zawiedziecie, to będą brzydkie nagrody, a jak do tego zawiedziecie moją osobę to popamiętacie mnie w Loteriadzie : *
NOWY TEMAT:
Cosplay postaci lub niekoniecznie postaci z filmu:
Osobliwy dom Pani Peregrine
a i macie czas do 20 stycznia
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (30-12-2016 o 20h17)
#332 31-12-2016 o 21h26
Przedstawiam główną bohaterkę, czyli Almę Peregrine.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#333 10-01-2017 o 00h34
Joj, taki temat i taka posucha? O.o Ludy, co z wami? xD
Nie chcąc narażać się Serowej, bo ta groźba zabrzmiała... no, groźnie - dorzucę swój cosplay. Co prawda cosplay'e wychodzą raczej marnie, ale co tam, liczy się udział. ^^
No to przedstawiam Barrona, czyli główny czarny charakter!
I fota poglądowa:
#336 16-01-2017 o 19h34
Przedstawiam najmłodsze z dzieci z domu pani Peregrine - Claire Densmore. Nie chcecie wiedzieć co kryje się pod włosami z tyłu jej głowy...
#337 20-01-2017 o 14h12
Ostatnie chwile na cosplaye
ktoś coś?
#338 20-01-2017 o 15h56
Claire Densmore
Ostatnio zmieniony przez Yubin (20-01-2017 o 15h56)
#339 21-01-2017 o 10h56
co to anime
Jak masz mniej zdjęć gwiazd ode mnie,to rzuć mi prosze wyzwanie za 10MM.
#340 21-01-2017 o 11h42
monika532 dostajesz upomnienie za pisanie nie na temat. Twoja wypowiedź nic nie wnosi do wątku. Proszę o zapoznanie się z mini regulaminem działu i ogólnym regulaminem forum.
#341 29-01-2017 o 13h11
Wild wyniki się appeared
Doszłyśmy do porozumienia metodą eliminacji, bo zdania były bardzo podzielone, tak dobre style wyrobiłyście (no może poza Jubin), aż jestem w szoku!
Kolejnym tematem wyborów będzie Anime, jednak nie chcemy was ograniczać tylko do jednego. Dlatego możecie się inspirować jakim chcecie... pod warunkiem, że postać którą kosplejujecie jest
> ANIOŁEM <
w gre wchodzą też cherubinki i półanioły, jednak magiczne dziewczynki z anielskim włoskiem już nie :>
Do dzieła!
Termin do 26 Lutego
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (29-01-2017 o 13h59)
#343 15-02-2017 o 18h25
Nill - DOGS
Nill więcej występuje w mandze niż anime, gdyż anime jest w formie OVA,. Ona zaś występuje tylko jednym z czterech odcinków (jednej z czterech historii). Ponad to zdecydowałam się na nią (mimo, że pewnie mało aniołkowata), gdyż jako, że w realu sama ją kiedyś tam cosplayowałam. Pewnie dlatego od razu przyszła mi ona do głowy.
O Nill
Kilka Inspiracji
#347 25-02-2017 o 23h13
Dobra.... Jako, że moja wcześniejsza stylizacja z tematem jest mocno naciągana, to postanowiłam zrobić drugą. Oto...
Panty - Panty and Stocking With Garterbelt
O Panty
Inspiracja,czyli obrazki
Edytowałam jedynie opis. Wkradło mi się kilka błędów, których wczoraj nie wychwyciłam.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-02-2017 o 10h42)
#348 26-02-2017 o 12h23
Belial "Mad Hatter" z "Angel Sanctuary"
Zdecydowałam się na tego oto rudzielca z jednej z mych ulubionych mang.
#349 17-04-2017 o 13h17
Drogie Panie, jako, iż jest już grubo po terminie, jako nowa moderatorka tego działu przejmuję XIV edycję konkursu Wybory Miss Cosplay
Tak więc czas na długo wyczekiwane wyniki!
I miejsce
II miejsce
III miejsce
Wyróżnienie
Bardzo dziękuję wszystkim użytkowniczkom, które wzięły udział w konkursie. Wasze stylizacje są naprawdę godne podziwu. Jestem pod wrażeniem z jaką dokładnością potraficie odwzorować dane postacie
Mam nadzieję, że pojawią się kolejne edycje. Bardzo chciałabym zobaczyć więcej stylizacji i pięknych dyplomów DarkSeaweed.
Pamiętajcie dziewczyny : jeśli macie jakieś problemy w dogadaniu się na linii host<->grafik, poinformujcie moderatora lub napiszcie wzmiankę w temacie. Okażcie trochę szacunku dla uczestniczek, które starały się w stylizacjach. A uczestniczki na pewno wykażą się wyrozumiałością, jeśli tylko będą wiedziały na czym stoją