Okej, to ja się również zgłaszam,a co mi tam xDLikoris napisał
Najmniej 1, najwięcej 2 stylizacje (ale muszą się one odnosić do innych utworów)
Ogólnie rzecz biorąc stworzyłam dwa cosplay'e dwóch postaci z tej samej gry, jednak do ich zrobienia zainspirowałam się dwoma innymi piosenkami. Mam nadzieję że to nie będzie naruszenie tego punktu. Jeśli tak to przepraszam.
Link do zewnętrznego obrazka
Freddy.
Piosenka.
Piosenkę wykonuje The Living Tombstone. Inspiracją do stworzenia tego cosplay'a jest jeden z głównych animatroników, którego imię zdobi tytuł tejże piosenki jak i gry pod tym samym nazewnictwem.Ogólnie Freddy jest jedną z moich ulubionych postaci, właśnie z tego powodu postanowiłam go wybrać. Jest jeszcze Foxy, ale na niego przyjdzie pora trochę później. Uwielbiam tą piosenkę, ponieważ świetnie oddaje klimat gry, jak oczywiście same słowa są bardzo dobre.wybrany fragment utworu
I oto nadeszła pora na drugi cosplay!
Foxy.
Link do zewnętrznego obrazka
Tworzenie tego cosplay'a sprawiło mi dużo radości. Szczególnie właśnie wpłynęła na mnie piosenka, która leciała w tym samym momencie. Mimo że jest krótka to czasami naprawdę potrafi mimo ciężkich chwil wywołać uśmiech na mojej twarzy. Oczywiście wybrałam z tej piosenki do stworzenia Foxy'ego. Niestety moja szafa jest uboga, jeżeli chodzi o pirackie haki, więc zamiast tego dałam zakrwawiony nóż który nawiązuje również do incydentu w 1987, ale to już inna historia.
[/color]wybrany fragment piosenki
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (17-04-2015 o 19h47)