Witajcie!!!
Zgodnie z deklaracją złożoną w poprzednim konkursie, Likosław otwiera nowy konkurs!!!
Zgodnie z nazwą konkursu, tematem przewodnim jest:
ULUBIONA PIOSENKA!!!
Konkurs polega na wykonaniu stylizacji zainspirowanej kąkretnym utworem muzycznym (najlepiej waszym ulubionym ale może być każdy przez was wybrany)
Przy tworzeniu stylizacji możecie odnieść się do:
Tytułu piosenki!!!
Tekstu utworu!!!
Oryginalnego Klipu/Teledysku!!!
(Może być to Cosplay artysty z danego teledysku, stylizacja zainspirowana postacią, która w nim występuje itp)
REGULAMIN!!!
1. Stylizacja NIE MOŻE być kompletem od Nine lub pełnym ubiorem gwiazdy. Będe tego pilnować, a jeżeli ktoś zobaczy taką kreacje niech natychmiast zgłosi mi to na priv!!!
2. Przestrzegamy regulaminu forum.
3.Nie piszcie komentarzy o stylizacjach przed ukazaniem się wyniku.
4. Stylizacje w wiadomościach edytowanych 2 min po wysłaniu, bez poinformowania mnie, nie będą podlegać ocenie.
5. Czas do nadsyłania prac macie do 15 kwietnia do godz. 00:00 każda stylizacja przysłana po czasie nie będzie podlegać ocenie.
6. Wyniki pojawią się w przeciągu 2 tygodni od daty zakończenia przyjmowania prac.
CO MUSI OBOWIĄZKOWO ZAWIERAĆ PRACA KONKURSOWA!!!
Najmniej 1, najwięcej 2 stylizacje (ale muszą się one odnosić do innych utworów)
Conajmniej 3 zdania opisu, który musi zawierać:
-Wykonawce i tytuł utworu.
-Jaki związek ma stylizacja z tym utworem. (czyli, do czego się odnosi, co było waszą inspiracją.)
-Dlaczego wybraliście ten utwór.
Limitu odgórnego nie ma!!! Piszcie ile chcecie, obiecuje przeczytać wszystko!!!
Przydałby się link do oryginalnego teledysku(Jeżeli klip jest inspiracją.Jeżeli inspiracją jest piosenka [np. tekst] może być to cover), żebym nie musiała sama błądzić po YouTube.
UWAGA: Gust muzyczny nie jest oceniany więc spokojnie. Wykonujcie wasze prace w dowolnym stylu muzycznym!
JEŻELI SĄ JAKIEŚ NIE ZROZUMIAŁE DLA WAS KWESTIE TO PISZCIE NA PRIV
PRZYKŁAD:
Piosenka:
Ikasan - Queen of Hearts
https://www.youtube.com/watch?v=UU7FFB_vgdc
Opis:
Kocham ten cover! Oryginał jest w wykonaniu Megurine Luka.
Stylizacja odnosi się zarówno do teledysku, tytułu jak i do tekstu, a nawet do postaci w animowanym (oryginalnym) klipie.
I tu może ponieść was fantazja
Mam nadzieje, że ktoś się zgłosi!
POWODZENIA!!!
Ostatnio zmieniony przez Likoris (25-03-2015 o 18h05)