Roccoco, śliczna delikatna stylizacja (nawet jeśli robiłaś ją na szybko to posunięcia i tak były przemyślane i dały super efekt), kabaretki z dodatkami świetnie do siebie pasują, iście biała twarz wygląda bardzo nieskazitelnie, bardzo mi się podoba pomimo dużego rozstawu oczu i dziwnego uśmiechu, który mnie ździebko mierzi ale idzie go przeżyć ^^ Włoski dopasowane, czarne do jasnej całości, bardzo podoba mi się samo połączenie swetra i szpilek. Lovely!
9.9
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 153
#101 28-02-2015 o 16h14
#102 28-02-2015 o 20h06
Sartani... stylizacja jest teraz naprawdę ok widać rękę, co prawda nie seluna, ale i tak fajnie,... spodnie zniknęły i teraz buty wpasowywują się idealnie bez wątpienia zasłużyłaś na okrągłe 10
#103 28-02-2015 o 20h23
Ładnie- kolorystyk do mnie przemawia. Ale niestety nie toleruję tej spódnicy- drażni mnie ona - i trochę brakuje mi czegoś na głowie... No i jakoś tak nie jestem niestety urzeczona, więc postawię 7/10 bo stylizacja jest ładna.
#104 28-02-2015 o 20h38
@Ravenly
Załadowały mi się najpierw tylko bluzka i spódnica i moją pierwszą myślą było "oho, kolejna stylizacja chińska, pewnie nic niezwykłego". Oczywiście potem pojawiła się cała miss i złe wrażenie poszło sobie tak jak mój pies ucieka przed odkurzaczem :-P
Twoja stylizacja jest cudowna. Emanuje z niej magia i poza tym bardzo podoba mi się twarz twojej miss i to że wykorzystałaś karnację body art. Twoją stylizacją wyszłaś poza obręb chińskiego oklepania i pospolitości. Ocenę już pewnie przewidziałaś, ale wstawię ją, bo muszę 10/10
#105 28-02-2015 o 21h07
Czyżby śnieżynka? Królowa śniegu? Pani mróz? Tak czy inaczej, stylizacja wyszła Ci świetnie. Niby nie ma tu ogromnej ilości elementów, ale poszłaś w jakość, a nie ilość. I słusznie! Już nawet zdążyłam przyzwyczaić się do niezmiennego różu na włosach miss. Teraz jest on niczym Twoja wizytówka. ;D 10/10
Ostatnio zmieniony przez Martyr (28-02-2015 o 21h07)
#106 28-02-2015 o 21h17
Martyr! Świetna inspiracja, a jeszcze bardziej cudowne wykonanie! Ta zieleń, i ta biel... mmm cudownie! Ten bukiet, ta peleryna (?)... ooo... jak pięknie z czystą przyjemnością daję 10/10
#107 28-02-2015 o 21h50
Karolcia67
Uważam, że świetnie dobrałaś tę spódnicę do reszty stroju, bardzo ona przykuwa wzrok. Nie podoba mi się jednak to, że do odkrytych butów dobrałaś rajstopy. A ogólnie to jak najbardziej udana stylizacja. 9/10
#108 28-02-2015 o 22h04
9/10
Bardzo podoba mi się twoja stylizacja. Czerń, biel, mrok i trochę ta twoja stylizacja wieje grozą, a to jest to co podoinki lubią najbardziej XD
Poza tym czaszki są cudowne i bardzo ciekawie wygląda to że jest ich kilka. Makijaż też świetnie dopasowany. Jedyne co mnie gryzie to fryzura.
#109 28-02-2015 o 23h35
No i to mi się podoba! Jest biało, zimowo i bardzo dziewczęco. Osobiście wręcz przepadam za tym niedźwiedziem i sama żałuję, że go nie kupiłam, bo miss wygląda, jakby drapała go za uchem. xD Szkoda tylko, że te gałązki są błękitne, a nie białe. Nie pozbywałabym się ich jednak na Twoim miejscu, a dodała jeszcze jakiś błękitny element. To sprawi, że nie będą się już tak bardzo wyróżniać. 9,5/10
#110 01-03-2015 o 00h03
Pierwsze co rzuca się w oczy, to ten niesamowity makijaż (jest strasznie intrygujący) i do tego ten szelmowski uśmieszek. Dodatki bardzo starannie dobrane i ten cudowny sweterek ^^ Miss wygląda bardzo uroczo. Właściwie to bardzo podoba mi się również użycie starej karnacji, zupełnie zapomniałam jak może ona świetnie wyglądać. 10/10
#111 01-03-2015 o 10h04
Stylizacja przypomina mi Kerli i jej Zero Gravity . Pewnie to przez te jasne kolory i pastelowe włosy . Co ja sądze o stylizacji? Niestety według mnie to nie jest coś co zapamiętałabym na dłużej, a przeglądając stylizacje ze zdjęć z gwiazdami uważam, że stać Cię na więcej. 5.5/10
#112 01-03-2015 o 10h17
9/10
Twoja stylizacja ma swój urok. Jest czerń i czerwień...co u mnie jest na duży plus, makijaż jest... ciekawy... ogółem twoja stylizacja prezentuje się interesująco, ale jest taka jakby niedokończona, tzn. czegoś w niej brakuje, małego czegoś co sprawiłoby że byłaby idealna.
#113 01-03-2015 o 11h56
Podoina, śliczna lekka stylizacja w bieli, Ten niedźwiadek jest super i jak i tutaj widzę, ciężko jest go zamontować gdziekolwiek, Niemniej jednak nie wygląda źle a to już duży plus ;] Podoba mi się Twój makijaż i przyznam że trochę mnie boli kolor włosów miss, ale to już kwestia Twojego doboru
8
#114 01-03-2015 o 13h43
Stylizacja podobała mi się już poprzednio, bez ręki, ale nie miałam okazji Cię jeszcze ocenić. :3 Miss wygląda świetnie! Przypomina trochę taką zmechanizowaną zabawkę, która wymknęła się spod kontroli. Najbardziej jednak podoba mi się zawadiacka mina miss. Szkoda tylko, że nie ma już tych bufiastych spodenek z poprzedniej wersji, ale być może nie starczyło Ci już warstw na ich użycie. 10/10
(Przed oceną prosiłabym o zaglądnięcie do opisu profilu.)
Ostatnio zmieniony przez Martyr (01-03-2015 o 13h45)
#115 01-03-2015 o 16h44
Mam trochę mieszane odczucia. Widzę, w którą stronę chciałaś pójść, ale niestety coś Ci po drodze nie wyszło. Poszczególne elementy stroju nie pasują do siebie odcieniami zieleni, a sama stylizacja jest dość uboga.
5/10 za zamysł.
#116 01-03-2015 o 17h02
Ojej, wow ♥ Świetna stylizacja, wszystko mi się podoba. Nie rozumiem do końca przeznaczenia ważkowych skrzydeł, ale pasują idealnie ^^ Makijaż i fryzura też super dobrane. Jestem pod wrażeniem - 10.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
#117 01-03-2015 o 17h42
Patrzę i nie wierzę, że komuś udało się ujarzmić tę spódniczkę! Strasznie jej nie lubię, ale u Ciebie wygląda zadziwiająco dobrze. Świetnie dobrałaś dodatki - góra wygląda bardzo bogato, dzięki czemu nie jest przytłoczona przez bufiastą kieckę. Nie mam zastrzeżeń. 10/10
#118 01-03-2015 o 18h05
Roccoco świetna stylizacja Widziałam ją już w Inspirowanych i powiem Ci, że pięknie Ci to wyszło. Zazwyczaj nie lubię przepychu w stylizacjach ale twoja jest jedną z niewielu, które mi się podobają takie przepełnione 10 i ani trochę mniej!
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#119 01-03-2015 o 18h31
@Seterah, moim zdaniem ta stylizacja jest ładna, jednak trochę za mało się dzieje na ręce. Jakaś rękawiczka albo strojniejsza bransoletka, i byłoby miodzio ^^ No i może jeszcze nieco jaśniejsza karnacja (ale to bardzo subiektywna opinia, niespecjalnie lubię opalonych xD), i coś z tyłu (jakaś mgła, błysk, skrzydełka, czy coś xD). A tak poza tym - ta spódnica + ta bluzka + ta korona, to dosyć popularny komplet u dziewczyn odwiedzających Chiny xD Za braki - 7/10, ale to dosyć subiektywna opinia, bo moim zdaniem jak przepych i złoto - to na maksa, a nie połowicznie ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-03-2015 o 18h31)
#120 01-03-2015 o 18h57
Spojrzałam na szybko na twoją stylizację i stwierdziłam ciekawa jesienna stylizacja, a później zaczęłam się w nią wpatrywać i te papcie w renifery zaczęły mi kompletnie nie pasować, nietoperze też mi jakoś nie pasują. 7/10
(Przed oceną proszę aby zajrzeć w opis)
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#121 01-03-2015 o 19h02
10/10
Co mam powiedzieć żeby zapełnić linijkę? Bo w mojej głowie krąży tylko "doskonałe odwzorowanie" i nic więcej nie mogę wymyślić. Więc niech już zostanie, po prostu idealne odwzorowanie, bo nic więcej zwykle nie da się powiedzieć o stylizacjach mieszczących się w rodzaju "cosplay" i "odwzorowanie".
#122 01-03-2015 o 20h15
Ładnie, biało, i zimowo. Ten kolor niebieski z tyłu jakoś mi jednak nie pasuje kolorystycznie. I te czarne nitki na bluzce. I ten brak paska... No i stylizacja dosyć prosta, lecz mimo wszystko ładna. Mówiłam ci już kiedyś, że ubóstwiam twarz twojej miss?
7/10
(Przed oceną zajrzyj w opis. I nie przestrasz się ilością czytania xD To i tak tylko mocno okrojona wersja xD)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-03-2015 o 20h17)
#123 01-03-2015 o 20h47
Pineapple
Ładnie dopasowane kolory, wszystkie części stroju się ze sobą zgadzają...strój wprowadza w dramatyczną atmosferę(przynajmniej mnie)choć nie w moim stylu daję
9/10
#124 01-03-2015 o 22h54
Najmiss1
Ładne połączenie bluzki ze spódniczką, a także niebieskie kolczyki i biały kwiatek we włosach. Nie podoba mi się jednak fryzura Twojej miss, zmieniłabym też buty 7/10
#125 01-03-2015 o 22h57
Ode mnie 9.7/10. Rękawiczki trochę zlewają się z sukienką a i obwinięcie w tali dla mnie trochę nie pasuje. Po za tym uwielbiam biało-czarne stylizacje c: