Kontynuacja gry, której wcześniejsze części można znaleźć w archiwum. Dla przypomnienia kilka zasad.
Oceniamy wygląd ostatniej Miss (i tylko Miss!), która wypowiadała się w wątku jako ostatnia
Przyznajemy oceny w skali 1-10
Uzasadniamy swoją ocenę
Ta powinna mieć !!!przynajmniej linijkę długości!!! i swoją treścią ukazywać, że naprawdę widziało się stylizację osoby powyżej. Wszelkie uzasadnienia pokroju:
"Fajnie, daję 10/10"
"Kocham!!! 10/10"
"Nic mi się tu nie podoba, 0/10"
"Powiem krótko - super/beznadziejnie. 10/10 / 0/10"
Są zabronione i będą skutkowały upomnieniem, a w przypadku nagminnego ich umieszczania, banem.
Jeśli raz się oceniło miss nad sobą, to zabronione jest pisanie postów z oceną powtórzoną BEZ DODANIA CZEGOŚ NOWEGO na jej temat. Zabrania się pisania postów typu:
Już oceniałam, moją ocenę znasz, 3/10
W wątku zabroniony jest offtop!
Pokroju:
nelumi napisał
No co XD Ma się tą prędkość w rękach wyćwiczoną od gier nie? >DD
<można mnie ominąć bo już oceniałam ^^" >
EDIT: Dozwolone są jedynie wypowiedzi odsyłające osobę oceniającą do opisu, aby mogła zapoznać się z inspiracją/opisem stylizacji (Jess)
Miłej zabawy~
Ostatnia Miss w poprzednim wątku to była Sartani i oceniała strój karolcia67:
Karolcia67, twarz dziewczynki jest, i jest śliczna, delikatna, fajnie się na nią patrzy plus te piękne włoski - ale nic poza tym, strój jest zbyt ekstrawagancki, do tego ta laska... Jakby patrzeć na to w inny sposób, stylizacja jest na prawdę w porządku i spokojnie dałabym Ci 8, ale jeśli to ma być dziecko bawiące się... Myślę, że źle dobrałaś temat do stylizacji.
3