Świetna twarz, bardzo mi sie podoba, strój tez ladnie skompletowany ogolnie wszystko na plus 10/10
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 153
#402 04-04-2015 o 20h39
W twoim stroju kompletnie nie pasuje mi spódnica, według mnie lepiej gdyby zastąpiły ją jakieś spodnie. Twarz twojej miss jest ładna, włosy również, ale bardziej widziałyby mi się w jakimś ciemniejszym odcieniu. 9/10
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#403 04-04-2015 o 22h37
Jaki świetny Axeman! Podoba mi się ta surowość w Twojej stylizacji - sprawia, że miss wygląda męsko, mimo że jej twarz jest jak najbardziej kobieca i urocza. Swoją drogą, bardzo ciekawie wygląda ten kontrast. Nie podobają mi się jedynie spodnie, a właściwie to ich kolor. Zgniła zieleń bądź brąz lepiej wkomponowałyby się w całość. 9/10
#404 05-04-2015 o 00h41
Twoje stylizacje zawsze są świetne, więc bez większego rozwodzenia się nad tym dam ci 10. Nie wiem, jak to robisz, że każda stylizacja wychodzi ci tak niesamowicie. Ale pomijając już ją, to twarzy także nie ma nic do zarzucenia.
It's you even if i die.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
#405 05-04-2015 o 10h06
Yonna oceniałam cię już, ale teraz widzę więcej niepasujących elementów. Makijaż- przy tak skromnej stylizacji myślę, że to właśnie on powinien się odznaczać, aby całość nie tworzyła jednego, monotonnego wizerunku. Płachta zasłaniająca rękę- wiem, że nie ma innego pasującego koloru, ale ten i tak nie wygląda najlepiej. Ogólnie kreacja sprawia wrażenie, prostoty, wiosennej nuty i myślę, że takiej... słodkości, uroczego wdzięku, a twarz takiej obojętności. 6,5/10
#406 05-04-2015 o 11h31
Pozwolisz, że zacznę od tego co mi się podoba. Twarz, przyjemny kolor włosów, ładna fryzura i dobry makijaż sprawiają, że szybko nie zapomne Twojej miss. Uwielbiam to połączenie kolorów. Delikatny róż idealnie współgra z czernią tworząc nie za mroczną, nie za przesłodzoną harmonię. Teraz to co mi się nie podoba: nie lubie połączenia wzorów, dlatego nie pasują mi tutaj kropki razem z paskami i do tego bardzo mi się gryzie pattern na topie. Pozdrawiam i zostawiam 8/10.
#407 05-04-2015 o 14h15
Uwielbiam połączenie fioletu i czerni. Te kolory zawsze do siebie pasują i tak jest też w tym przypadku. Dodatkowo króliczek oddaje nastrój Wielkanocy xD Być może zmieniłabym pierścionki na jaśniejszy fiolet i nie jestem stuprocentowo przekonana co do koloru butów. Ale ogółem naprawdę ciekawa stylizacja. 9/10
Ostatnio zmieniony przez Yonna (05-04-2015 o 14h15)
It's you even if i die.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
#408 05-04-2015 o 14h22
Delikatnie Nowa suknia w połączeniu z paskiem super się prezentuje Jasne włosy i karnacja są bardzo dobrze skomponowane. Makijaż też niczego sobie, choć może uśmiechnięta twarzyczka byłaby lepsza w moim odczuciu. Dodatek w postaci klatki podkreśla delikatność. Super! 10
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#409 05-04-2015 o 16h16
Stylizacja prosto z filmów kostiumowych. Złoto i cudowny kobalt idealnie do siebie pasują. Kolory te już same w sobie reprezentują bogactwo więc nie pasuje mi tutaj ten minimalistyczny i wręcz zwyczajny makijaż. Dodałabym również malutkie kolczyki i pierścionek. Popracuj jeszcze trochę nad tym. Buziaki. 6/10
#410 05-04-2015 o 16h25
6/10
No więc twoja stylizacja jest zwykła. Nic szczególnego, ale i tak ładna. Kolory się nie gryzą i ogólnie wszystko tworzy logiczną całość.
#411 05-04-2015 o 16h30
Nie powiem - dobór kolorów rzeczywiście ładny. Czarne skarpetki (rajstopy?) do białych szpilek wyglądają... dziwnie. Ta czerń taka głęboka w dodatku... dziwne. I te zakończenia na górze mi nie do końca pasują. Naszyjnik złotawosrebrnym odcieniem nie pasuje do niczego. Nigdy jakoś nie lubiłam tych ust. Włosy takie nijakie. Jednak powtórzę się - połączenie fioletu z czernią i kapką bieli jest nawet fajne. A do tego wszystkiego ni z gruszki, ni z pietruszki KRÓLIK. Nawet nie można powiedzieć, że to dziewczyna, która się wybrała na wieś do rodzinki na Wielkanoc, i się zachwyciła królikiem, bo jakaś taka zbyt... elegancka? A buty zbyt wyglancowane, zbyt czyste, jeśliby wymyślać takie historie.
Moja ocena to 3.5/10.
Podoina, już piszę.
Makijaż prześliczny! Gryzie się jednak z całą stylizacją, jest zbyt delikatny. Bluzka, spódnica, rajtuzy, buty i skrzydełka są fajnie połączone. Naszyjnik i kolczyki są OK, zamiast kokardki dałabym coś innego, ale może być. Fryzura jest całkiem z innej bajki, ale i ta jest nawet fajna. Mam wątpliwości co do rękawiczek. Stylizacja wygląda dosyć pustawo (ale ja to często piszę xD). Nie ma ''łał'', ale i nie ma ''fuj''.
Serce mi podpowiada, że moja ocena to 7/10.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (05-04-2015 o 16h40)
#412 06-04-2015 o 18h38
Cyber gothic o ile się nie mylę, a może się mylę Myślę, że bardzo dobrze oddałaś ten styl. Może tylko włosy powinny być kolorowe, bo one noszą takie kolorowe rurki we włosach. Z mniej pasujących mi elementów to: naszyjnik i butelka. Bardzo podoba mi się stworzona z różnych elementów bluzka i spódniczka 9/10
#413 06-04-2015 o 18h45
Śliczniutka stylizacja. Piękna fryzura i makijaż. Podoba mi sięspódnica i te babeczki (?). Kwiatuszek piękny. 10/10
#414 06-04-2015 o 19h42
ubrania są ładnie dopasowane, ale twarz i włosy(i kolor włosów) nie pasują mi do niczego, co według mnie psuje cały efekt stylizacji. 7/10
`Powody zawsze są proste.
Żyjemy w prostym świecie, nie sądzisz?
Pociągasz za spust i człowiek umiera`
#415 06-04-2015 o 23h09
Zielono mi xD Ładna wiosenna, zielona stylizacja. Wszystko świetnie dopasowane. Ptaki średnio mi tu pasują, lecz w sumie są ok. Moja ocena to 8/10
#416 07-04-2015 o 11h11
Aż trzy elementy stroju to fragmenty gotowego kompletu - a wyobraźnia i umiejętność kombinowania dziewczyn tworzacych stylizacje tutaj bardzo mnie pod tym względem rozpieściły. U Nine w sklepie jest wystarczająco dużo naszyjników typu choker, żeby znaleźć coś oryginalnego, co rozbiłoby stylizację na mniejsze części i sprawiło, że obecność elementów kompletu nie rzucałaby się w oczy. Mimo wszystko kapelusz i rękawiczki bardzo ładnie komponują się z sukienką i ze soba nawzajem. Największym zgrzytem jest jednak fryzura, trochę mniejszym zaś makijaż. Mniejsza już o kolor włosów, ale WARKOCZYK? Do takiej eleganckiej stylizacji, która dzięki kapeluszowi na dodatek nabiera cech stylu vintage? Makijaż to już tylko kropka nad "i" w słowie "niedopasowanie" - kojarzy mi się albo ze starymi babciami, które rąbią na siebie ile wlezie bardzo różowego różu na policzki, czerwonej szminki i jakichś malowideł na oczy, nie patrząc, czy to estetycznie wygląda, albo z... cóż, niestety, prostytutkami z przełomu XIX i XX wieku, bo tylko one mogły wtedy nosić tak jaskrawy makijaż (a mniej więcej z tymi czasami kojarzy mi sie ogólny wydźwięk stroju).
4/10
#417 07-04-2015 o 14h12
Pomysł całkiem fajny, ale strój sam w sobie mi się nie podoba. Ani bluzka, ani połączenie spódnic szału nie robią. Reszta wygląda całkiem nieźle, więc 5/10
#418 07-04-2015 o 16h43
Ładna stylizacja, ładna, ale ja nie lubię gdy miss ma odsłonięty brzuch. Fryzura i makijaż są spoko, a okulary pasują idealnie. Moja ocena to 6.5/10
#419 08-04-2015 o 16h29
Lilia444, kiczowato może i jest, ale nie pstrokato. Stylizacja jak na kiczowatą pasuje bardzo, zgodnośc z tematem jest, za to dałabym Ci 10 ale brakuje mi pstrokaci.
7
#420 08-04-2015 o 16h36
Sartani. Stylizacja może i ma swój urok, ale ani trochę mi się nie podoba - nie mój gust i styl. Znajdzie się kilka elementów nie pasujących np. kapelusz (choć przypomina mi część od parasolki - nie ważne), wachlarz.. chociaż może w sumie tylko kolor bym zmieniła. Fryzura jest nawet ok makijaż również mi się podoba.
Jak mówiłam stylizacja ma w sobie swój urok więc daje 5 /10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-04-2015 o 16h39)
#421 08-04-2015 o 16h49
Piękna demonica czy wampirzyca. Uroczą twarz jej zrobiłaś. Świetna fryzura i pocieniowanie. Stonowana kreacja, ale czerwone elementy pięknie się eksponują na czerni. 10/10
#422 08-04-2015 o 18h03
Myśle że wiesz że uwielbiam twoje stylizacje wszystko jest piękne bardzo mi się podoba nic nie będe krytykować ja zawsze nie umiem wymyślać stylizacji 10/10
#423 08-04-2015 o 18h09
Ładna, ładna, ale nie pasuje mi tu ten kapelusz. Poprostu nie pasuje. Bluzka tu średnio pasuje. Fryzura i makijaż może być. Moja ocena to 5/10
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (08-04-2015 o 18h14)
#424 08-04-2015 o 18h16
Znowu ten kolor Bardzo podoba mi się ta dziewczynka, śliczna buzia, ładna choć może trochę za długa fryzurka, słodkie ciuszki, jedynie co razi to te sandały do podkolanówek, buty powinny być zakryte 8,5/10
#425 08-04-2015 o 21h11
I ładnie i słodko pozazdrościć Makijaż przepiękny stylizacja podoba mi się moim zdaniem daje 9/10