Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 149 150 151 152 153

#3751 28-10-2018 o 09h32

Miss'Sensei
Scooby
...
Miejsce: Magiczna kraina zwana Evaila

Stylizacja bardzo ciekawa. Aczkolwiek mam wrażenie, że nogi są całkowicie gołe, za to np. w okolicach głowy jest natłok czerni. Przydałoby się to wyśrodkować, aby wszystko było choć trochę równomiernie. Bardzo podoba mi się pomysł na stylizację i dobranie kolorów. 7/10

,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png"

#3752 29-10-2018 o 13h59

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Podoba mi się pomysł, wygląda tak prosto i klasycznie. Przeszkadza mi pasek, za bardzo odcina się od reszty. Reszta bardzo fajna 8/10

#3753 30-10-2018 o 18h01

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

Bardzo ciekawe połączenie tych węży i wody. Jeszcze fajno, ze akurat w tym samym kierunku się wykręcają. Ogółem bardzo dobra ta maszkara 10/10

Zanim ocenisz zalukaj opis

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#3754 11-11-2018 o 21h09

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Pomysł dość oklepany, czyli koszulka z kościotrupem na Halloween, w dodatku niezbyt ładna. Szorty nijakie, buty całkiem spoko. Nie ma żadnej koncepcji. Nie wywołuje we mnie jakiegoś zachwytu czy chociaż pomyślenia "ale fajne", "ciekawe". Chłopak jest o wiele ciekawiej ubrany. Dla mnie 2/10

~

#3755 11-11-2018 o 22h18

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Fajny casual, kolory bardzo przyjemne dla oka. Ogólnie dobór ubrań podoba mi się i wszystko się ze sobą ładnie komponuje. Świetna twarz miss i te okulary są mega /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png. Jedyne co mi nie pasuje to tło, widziałabym coś innego, bo ten fotel wiszący jakoś do mnie nie przemawia. 8/10

#3756 11-11-2018 o 22h28

Miss'całkiem całkiem
Aithne
...

uhuhu, ładnie, ładnie, aczkolwiek coś mi nie pasuje w nogach, idk. XD ogólnie to ładny dobór kolorów, chociaż drzewa zrobiłabym bardziej takie... sawannowe czy coś w tym rodzaju, ale w sumie teraz jest ładne przełamanie
9/10

i have seen what the darkness does
say goodbye to who I was

#3757 11-11-2018 o 22h57

Miss'Fuzja
Charlotte5

ALE ŚWIETNE! Nie widziałam jeszcze stylizacji z odwróconą miss (to może być też przez to, że mnie tu długo nie było XD). To wygląda na taki rozmarzony obrazek, jak panna młoda wychodzi z wesela by popatrzeć na nocny ogród i gwiazdy na niebie. A może jest taka zadumana, bo jej ślub się jednak nie odbył i rozmyśla przy świetle księżyca? Kto wie. Wydaje mi się, że większość stylizacji to komplet (co jest zrozumiałe, bo nie ma wiele ubrań dla odwróconej miss). Dlatego obniżę ocenę do 6/10
(ale i tak jest fajne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)

~

#3758 13-11-2018 o 16h54

Miss'ujdzie
Foka10
...
Miejsce: Trójmiasto

Całkiem spoko stylizacja. Podobają mi sie kolorki przez które styla wydaje sie "ciepła". Wszystko ładnie do siebie pasuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png szkoda tylko że troche pusta.  8/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3759 17-11-2018 o 10h01

Miss'całkiem całkiem
Aithne
...

jak na mój gust jest aż za ciemno i aż za mrocznie, a po ustawieniu mojej standardowej jasności ekranu nic nie widać. XD W każdym razie bardzo podoba mi się połączenie czerni i czerwieni, zresztą ogólnie jest ono jednym z moich ulubionych. Poza tym rogi są genialne. Odejmuję dwa punkty za zbyt ciemną stylizację, czyli 8/10

i have seen what the darkness does
say goodbye to who I was

#3760 19-11-2018 o 23h31

Miss'na całego
CryHeart29
...

Fajna, delikatna stylizacja. Taka typowa wyjściowa sukienka w przeslicznym pudroworóżowym kolorku. Jedyne co mi nie bardzo pasuje to ta korona, zmienilabym na delikatniejszą. Moja ocena 7

"Sztuka to wielkie ucho i wielkie oko świata: słyszy i widzi - i ma zawstydzić, drażnić, budzić sumienie"
   Joseph Conrad
To jak się ubieramy i jak ubieramy nasze miss jest sztuką, która wyraża nasz charakter i to kim jesteśmy.

Link do zewnętrznego obrazka

#3761 20-11-2018 o 16h49

Miss'Fuzja
Charlotte5

Przyjemna stylizacja, taka zimowa i świąteczna. Fajnie dobrałaś kolory, są stonowane, a jednocześnie nie nudzą. Właściwie nie mam się do czego przyczepić, może włosy dałabym inne. 9/10

~

#3762 25-11-2018 o 16h08

Miss'Sensei
Scooby
...

Bardzo ładna stylizacja. Kolory ze sobą współgrają, wszystko jest modne, ale... Jakoś twoja miss jest jak dla mnie zbyt, zbyt... Niezwykła, zjawiskowa, oszałamiająca. Brakuje mi tego niezwykłego pomysłu na stylę... Ale to tylko moja ocena, a ja mam zawsze dosyć dziwny gust  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png .
9/10

,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png"

#3763 26-11-2018 o 23h03

Miss'ujdzie
Foka10
...

Jak dla mnie trochę to wszystko nie trzyma się kupy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Niby wszytko różowe ale jednak coś jest nie tak. I zdecydowanie trzeba popracować nad makijażem. Jej oczy mnie przerażają :-: 4/10

#3764 01-12-2018 o 23h33

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

Oh my Supreme Being! ;O Aż nie wiem co napisać, totalnie mnie zatkało. Pierwszy raz spotykam się z kimś, kto tak dobrze wykorzystałby te pazury. Genialne dobranie kolorów! Jedynym minusikiem jest staniczek, który, moim zdaniem, przy takiej stylizacji jest po prostu zbędny. (; 9/10

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#3765 02-12-2018 o 12h56

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Bardzo mi siebie podoba kolorystyka stylizacji i to całe bogactwo warstw,  które naprawdę dobrze się prezentują. Miss kojarzy mi się z balem maskowym a ja uwielbiam te klimaty.  Jedyny malutki minus to ta fryzura,  po prostu mi nie pasuje do całości. 9,5/10

#3766 08-12-2018 o 17h26

Miss'na całego
Pythia
...

Wow, genialna stylizacja! Naprawdę, co jakiś czas wpadam na twój profil i twoje stylizacje są na bardzo wysokim poziomie. Widac w nich niesamowitą pomysłowość. Tym razem zauroczył mnie i zamysł i wykonanie, wygląda jak pomnik w pięknym ogrodzie. Ten kotrast pomiędzy szarym pomnikiem, a żywym ogrodem dookoła to po prostu magia. Jestem zachwycona, 10/10 <3

#3767 10-12-2018 o 21h34

Miss'na całego
Innaliana
"Miłość oznacza, że nie zawsze trzeba przepraszać."
Miejsce: Ulica Pokątna

Fajna stylizacja, dobrze dobrane elementy. Ten koziołek jest prześwietny. Nie mam się do czego przyczepić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 10/10

https://media.giphy.com/media/2IZN0bJfj2VJS/giphy.gif

#3768 10-12-2018 o 22h19

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Strasznie podoba mi się twarz miss,  no rewelacyjny mejkap.  Stylizacja widać,  że mocno świąteczna. Miss kojarzy mi się z kobietą czekającą na swojego faceta aby dać mu prezent :>. Rzecz, do której mogę się przyczepić to te buty. Nie podobają mi się,  wyglądają bardzo kiczowato. Cała reszta jest ok. 8/10

#3769 10-12-2018 o 23h19

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

Wow, świetny pomysł! Nieraz spotykałam się z przedstawianiem rzeźb (to znaczy, ja myślę, że to rzeźba ;D), ale Twoja stylizacja weszła na o wiele wiele wyższy poziom. Bardzo mi się podoba to bogactwo kolorów i ukazanie natury. Idealnie to ze sobą połączyłaś, wszystko wspaniale współgra i nie mogę oderwać od misski wzroku ♥ To tło czyni Twoją stylizację niepowtarzalną. Jedynie razi mnie mały fragmencik, mianowicie kwiatowa szarfa zachodząca na mgiełkę, lecz misska jest tak cudowna, że nie mam serca odejmować nawet ułamek punkcika.
10/10

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#3770 11-12-2018 o 00h04

Miss'wow
ellixp
.

Ge nial ny makijaż! Serio, nie widziałam jeszcze makijażu tak dobrze ukazującego jakąś niebanalną i nieoklepaną emocję. Wszystko bardzo fajnie ze sobą współgra. Lubię takie bogate stylizacje pełne przepychu. Mam tylko 2 ale. Pierwszym ale są buciki - według mnie w okolicy nóg jest trochę zbyt biało, więc na twoim miejscu dałabym buciki z czymś złotym (aczkolwiek domyślam się, że ciężko znaleźć buty w tym stylu, więc trudno ;p). Drugim ale są włosy, które są tak jasne, że pomiędzy szyją, a czapką tworzy się taka pusta przestrzeń, dziura. Ale tutaj znowu wybaczam, bo siwe kolory włosów w tej grze są tragiczne, więc ta biel mimo wszystko chyba jest najlepszym rozwiązaniem... 9,5 / 10

''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."

#3771 11-12-2018 o 22h39

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Przepiękna stylizacja, uwielbiam takie klimaty. Sama chciałam kiedyś zrobić topielicę, bo to bardzo fajny pomysł. Uwielbiam tą zgniłą kolorystykę i to tło. Wogóle te muchy od niemycia miss idealnie pasują xD. Makijaż świetny. W sumie nie mam się do czego przyczepić, bo jest perfect. 10/10

#3772 15-12-2018 o 10h03

Miss'Sensei
Scooby
...

Cudna miss! Wszystko miód-malina. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to ta ,,biżuteria" zwisająca na twarz. Nieco tam nie pasuje, moim zdaniem jest zbędna.
9/10

#3773 17-12-2018 o 18h51

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Scooby powiało chłodem. Widać, że kobita ma lodowate serce i mrozi swoim wzrokiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Brakuje mi tylko dopasowania kolorystycznego górnej części garderoby i założenia zupełnie innych rękawiczek, które do lodowej damy pasowałyby wyśmienicie.. mianowicie coś delikatniejszego i zwiewnego jak spódnica, bo smutno mówić, ale niszczy całość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
5

Ostatnio zmieniony przez Sartani (17-12-2018 o 18h51)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#3774 17-12-2018 o 21h14

Miss'ujdzie
Foka10
...

Wow super styla! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png jest taka magiczna! Te kolory, są rewelacyjne! Zdecydowanie nie mam się do czego przyczepić 10/ 10 :3

#3775 18-12-2018 o 05h56

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Sama stylizacja bardzo fajna, wyszła ładna suknia i bardzo spodobał mi się makijaż, jestem fanką zamkniętych oczu. Troszkę przeszkadza mi ten wielki samotny kosmyk z przodu, pomyślałabym może bardziej o jakiejś grzywce albo dodaniu czegoś, żeby prawa strona nie wyglądała tak pusto. Ale to malutki mankament, dużo bardziej drażnią lampiony. Dobrze wkomponowały się kolorem, ale za bardzo wyszły na przód, przykrywają i odciągają wzrok od stylizacji. Postawiłabym na coś subtelniejszego. Ogólne wrażenie bardzo dobre - 7,5/10

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

Strony : 1 ... 149 150 151 152 153