Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 144 145 146 147 148 ... 153

#3626 17-02-2018 o 18h01

Miss'Żółtodziób
...

bardzo ładne połączenie kolorystyczne, ale czegoś w niej brakuje i trudno mi powiedzieć. dekoracje idealnie się zgrywają z stylizacją. 7/10

#3627 17-02-2018 o 18h26

Miss'Super Saiyen
Mizu0
Ain’t No Party Like an AOMG Party|| zapraszam -> www.Mizuko.maxmodels.pl
Miejsce: Neverland

Stylizacja trochę uboga, mam wrażenie jakby była dopiero tworzona i jeszcze nie skończona. Kapelusz nie pasuje mi do tej narzutki i rękawów, ale może lepiej by to wyglądało w połączeniu z jakąś długą i bogato zdobioną spódnicą. Do tego wszystkiego strasznie sztucznie wyglądają te liście, wiem, że na razie nie ma innych dodatków do tej pozy rąk, ale może inny odcień tych liści byłby odpowiedniejszy? Makijaż jest całkiem udany. 4,5/10

#3628 17-02-2018 o 18h40

Miss'całkiem całkiem
Fava
ƸӜƷ

Uwielbiam chińskie stylizacje <3 Bardzo podoba mi się połączenie kolorów (niebieskiego z czerwonym i złotym), jedynie odcień korony średnio mi pasuje (chyba jest za bardzo pomarańczowy??), chociaż z drugiej strony nawet pasuje do tych złotych elementów przy rękawach... Zmieniłabym także to tło z księżycem, może na te nowe chmury?? No i dość spory dekolt na śnieg XDXD Cudowny makijaż i fryzura <3 8/10

#3629 17-02-2018 o 20h48

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Śliczna i bajeczna stylizacja, zepsuta przez makijaż, chociaż tak niewiele go widać :c Taneczna poza, strój pełen kolorów, elementy fantastyki, a misska ma na twarzy brzydki grymas, nadąsaną minę, jakby wcale nie chciała tam być. Fryzurę też można by wybrać lepszą, widziałabym tam raczej jakieś roztańczone kosmyki niż krótkie ostro ścięte włosy. Ostatecznie całości dałam 7/10.

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#3630 17-02-2018 o 21h40

Miss'całkiem całkiem
Fava
ƸӜƷ

Przepiękna stylizacja *.* Mimo że monochromatyczna to wcale nie nudna. Sprytny sposób zasłonięcia dłoni ^^ Fajnie uchwyciłaś ruch w stylizacji (chociaż chyba wiatr porywa ten szal w inną stronę niż spódnicę..). Podoba mi się też ten kapelusz i ręka miss- nadało to stylizacji takiej tajemniczości <3 Fajnie, że światło latarni nie jest białe, co sprawia że stylizacja jest ciekawsza. Jedynie zmieniłabym usta (cała stylizacja jest 'realistyczna', a usta są jakby z innej bajki...). 9/10

#3631 17-02-2018 o 21h52

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Dobrze, że zmieniłaś te usta, bo tamte faktycznie nie wyglądały ciekawie, taki grymas nie pasował do tej pięknej stylizacji. Kolorystyka mnie kupiła totalnie, cudowne połączenie kolorów. Fajny jest ten pasek z piórami. Zastanawiają mnie te brązowe nogi, bo karnacje masz niebieską a te nogi to takie trochę wtf. No i fryzura to taki mały minus, widziałabym do tej styli jakieś dłuższe i rozwiane włosy. Generalnie bardzo mi się podoba. 8,9/10

#3632 17-02-2018 o 22h17

Miss'na całego
Pythia
...

Cudna stylizacja, podoba mi się pomysł przedstawienia Chinki w zimowym otoczeniu. Kolorystyka jest świetna, fajne wykorzystanie kontrastujących kolorów, bardzo przykuwa wzrok. Makijaż dobrze odwzorowuje azjatyckie rysy twarzy. Księżyc w tle ładnie uzupełnia całą stylizację.
Ocena: 10/10

#3633 17-02-2018 o 22h40

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

Stylizacja jest przeurocza! Śliczna wiktoriańska dziewczynka. Sam strój kojarzy mi się z ubraniem pastereczki. (; Dużym plusem jest tu kolorystyka, uwielbiam pastele. I jeszcze tak buźka, śliczna! Nie podoba mi się tylko to tło. Ciepłe kolory w połączeniu ze strojem... nah /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Jeszcze rzucają się w oczy włoski za kapeluszem, ale można przymknąć na to oko, trudno znaleźć pasujące do tego kapelutka fryzury (;

8/10

A ja odsyłam do opisu ~

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#3634 17-02-2018 o 22h52

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Jestem pod wrażeniem Twojej stylizacji, już wcześniej ją widziałam i bardzo mi się spodobała. Bardzo fajnie połączyłaś wszystkie elementy z pór roku w całość. No i wspaniały strój. Pięknie Ci to wszystko wyszło. 10/10

#3635 18-02-2018 o 02h01

Miss'Brązowa
Ygritte

Świetne przedstawienie Chinki, aż musiałam wejść do Nine, żeby sprawdzić, czy to na pewno nie komplet i wygląda na to, że nie, choć ciuchy bardzo podobne. Naprawdę dobrze to wszystko dobrałaś, a dodatkowo fryzura i makijaż idealne. Jedynie ten księżyc mi tak średnio pasuje, ale to pewnie kwestia gustu, mi osobiście pasuje on to bardziej fantastycznych stylizacji. Ale ostatecznie i tak jestem pod wrażeniem - 9,5/10

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#3636 18-02-2018 o 20h08

Miss'ok
nataka228
Ból domaga się, byśmy go odczuwali.

Świetna stylizacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Podoba mi się dynamika, którą nadałaś postaci. Zasłonięta twarz oraz zadziorny uśmiech i kolorystyka nadaje tajemniczości. Wszystko tworzy spójną całość, co bardzo przypadło mi do gustu - 10/10

#3637 18-02-2018 o 20h18

Miss'Super Saiyen
Mizu0

Stylizacja całkiem przyjemna i prosta, fajne połączenie pastelowych kolorów. Nie pasuje mi ta ozdoba na włosy, jest zbyt ciemna w porównaniu z resztą ubrań. Dodałabym też coś na tło, bo trochę mi pusto i myślę, że z jakimś dodatkiem stylizacja byłaby pełniejsza. 7/10

#3638 18-02-2018 o 23h26

Miss'ujdzie
Erza6
...

Oj no nie wiem. Z jednej strony całość jest bardzo ładna i elegancko się prezentuje, ale z drugiej strony wszystko (chyba z wyjątkiem tego księżyca) jest z tej krainy Chin, a o ile dobrze kojarzę kilka rzeczy nawet z tego samego zestawu. Do tego również chińska fryzura (wiadomo że chińska musi być, bo tylko taka pasuje, ale to ta znowu najnowsza...). Ostatecznie chyba dam 5/10, bo mega tego nie lubię, jak tuż po wprowadzeniu jakiejś nowej stylizacji, połowa miss na defiladzie jest ubrana dokładnie tak samo, z tą samą fryzurą, tylko w różnych kolorach. Ale no ogólnie ładnie, i makijaż ładny, więc na serio mam mieszane uczucia. Z tym, że jak przeglądam Twój profil, to masz niektóre naprawdę cudne i o wiele lepsze stylizacje.

Ostatnio zmieniony przez Erza6 (18-02-2018 o 23h27)

#3639 19-02-2018 o 23h07

Miss'ujdzie
Foka10
...
Miejsce: Trójmiasto

Spoko Hitler, widać że się postarałaś, aczkolwiek nie rozumiem dlaczego akurat ON. No ale mimo wszystko postacie historyczne na defiladzie są oklepane 5/10

#3640 21-02-2018 o 20h45

Miss'całkiem całkiem
Fava
ƸӜƷ

Stylizacja całkiem spoko, ale coś mi w niej nie gra.. Po pierwsze nie pasują mi lampiony, no i bluzka nieładnie najeżdża na rękawy. Zmieniłabym też smoka, albo przynajmniej jego kolor. Podoba mi się dobranie kolorów (z wyjątkiem smoka XD) i makijaż.  5/10

#3641 24-02-2018 o 21h47

Miss'Fuzja
Sadist

Cudowna stylizacja! Misska wygląda jak jakieś bóstwo dnia i nocy. Normalnie nie przepadam za połączeniem złota ze srebrem, bardzo łatwo można to zepsuć, ale ty poradziłaś sobie idealnie. Wygląda to bardzo magicznie, a buźka hipnotyzuje. <3
10/10 :D

odsyłam do opisu :3

Ostatnio zmieniony przez Sadist (24-02-2018 o 21h48)

#3642 03-03-2018 o 18h04

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Muszę przyznać, że cosplay cudny! Bardzo spodobała mi się twarz, taka... Sympatyczna! xD Plus dobrze oddaje twarz osoby cosplayowanej. Co do ubrań - jednak nie do końca idealne, ale domyślam się, że jest to raczej kwestia nieistnienia u niny odpowiednich. W każdym razie - mocne 9/10!

Przed oceną wyjrzyj za okno.

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3643 06-03-2018 o 15h06

Miss'na całego
Innaliana
"Miłość oznacza, że nie zawsze trzeba przepraszać."
Miejsce: Ulica Pokątna

Przyznam się, że nie bardzo wiem jak ocenić Twoja stylizację. Jak na dzisiejsze standardy gry, jest ona... "starodawna". Chociaż nie powiem, jakiś tam urok ma i być może jakąś postać przedstawia, a więc 4/10

Przed oceną patrz opis ^^

Ostatnio zmieniony przez Innaliana (06-03-2018 o 15h06)

https://media.giphy.com/media/2IZN0bJfj2VJS/giphy.gif

#3644 12-03-2018 o 14h29

Miss'wtajemniczona
Dessdemona
I'm so UGLY, that's ok 'cause so are YOU.
Miejsce: War-saw

Świetnie dobrane kolory, emocje wypisane na twarzy, elementy stroju spójne epokowo, ale... po kiego grzyba baletowa poza przy fortepianie? xD 8/10

#3645 12-03-2018 o 19h13

Miss'całkiem całkiem
rooza2000
...
Miejsce: Magnolia

Jak mrocznie, jak cudownie. Idealnie trafia w mój gust. Kolorki cudowne. 10/10

#3646 22-03-2018 o 12h30

Miss'ok
nataka228
Ból domaga się, byśmy go odczuwali.

Hmm...całość bardzo mi się podoba. Prosto, nieskomplikowanie i estetycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Brakuje mi tylko  jakiegoś elementu WOW, więc 9/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#3647 24-03-2018 o 21h30

Miss'Fuzja
Sadist

Hym, hym, hym ~ Urocza misska, ale przyznam szczerze, że dość dziwnie patrzy się na całość. Coś nie pasuje mi w stroju, chociaż sama nie umiem stwierdzić co. Spódnica pasuje do butów. Bluzka pasuje do butów. Spódnica pasuje do dodatków. Bluzka pasuje do dodatków. Spódnica nie pasuje do bluzki. :'D Tak ja to widzę. Z resztą jest nieźle, podoba mi się buźka, oczy się bardzo odznaczają, lecz na mój gust szminka jest odrobinkę nienaturalna. W tym stroju widziałabym misskę bardziej jako blondynkę ~ (;
6/10

inspiracja -> opis (;

#3648 01-04-2018 o 23h41

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Musiałam dłuższą chwilę popatrzeć, żeby ogarnąć o co chodzi i podoba mi się to! Spodnie trochę za mocno odstają od reszty, ale wyraz twarzy ratuje wszystko. 9,5/10

#3649 02-04-2018 o 17h57

Miss'Brązowa
Ygritte

Stylizacja świetna, podoba mi się połączenie kolorów i wzorów, mgła też ładnie się komponuje. Dodatki pasują idealnie i fryzura nadaje fajnej lekkości. Makijaż jednak zupełnie z innej bajki, za mocny, ciemny i ciężki, psuje delikatność nadaną przez fryzurę, kolorystycznie też nie pasuje. Za to minus i ostatecznie 8/10

Ostatnio zmieniony przez Ygritte (02-04-2018 o 17h59)

#3650 03-04-2018 o 14h45

Miss'Sensei
Scooby
...
Miejsce: Magiczna kraina zwana Evaila

Piękna, mroczna Miss. Każdy element jest dobrze dobrany. Kolor skóry, usta, ubrania, tło... Wszystko ze sobą idealnie współgra! Ta miss wprowadza z pewnością każdego w tajemniczy nastrój.

Daję 10/10, gdyż wszystko jest dopięte na ostatni guzik, a osoba która tworzyła ową stylizację bardzo się starała i pokazała nam swój niezwykły styl /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png"

Strony : 1 ... 144 145 146 147 148 ... 153