Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 153

#251 17-03-2015 o 19h26

Miss'OK
Carewna
(╬ಠ益ಠ)

Asuu

Generalnie to nie mój styl i twarz razem z fryzurą mi się nie podobają. Gdyby włoski były czarne, lub białe i gładkie, albo lekko falowane byłoby cacy.^
Sukienka bardzo ładnie leży na Miss, do tego wachlarz i ozdoba na głowie są również ładne. Naszyjnik lekko kiczowaty.
Bardzo mi się podoba to białe naszycie na biuście, śliczne jest ;)
4,5/10 Nie jest super, ale jest ładnie.

( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)

#252 17-03-2015 o 19h40

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Carewna
Prościutka stylizacja. Buty wydają mi się za ciężkie w porównaniu do reszty, która jest ładnie skomponowana. Fryzurka jest taka sobie, ale pasuje. Tylko buźka twojej miss bardzo mi się nie podoba. Przydałoby się zmienić usta i może nos?

5/10

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#253 17-03-2015 o 19h57

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Po co tam ten misiek? Złote łańcuszki przy twarzy do niczego nie pasują, rude włosy niby też, ale jakoś ożywiają całość. Bez szału. 6/10

#254 17-03-2015 o 20h10

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Centuś, pięknie prezentująca się miss, na którą miło okiem zarzucić. Mroczna, krwisto czorna, z woalem na twarzy. Mhrok i zuo panuje na Twoim profilu dzisiaj. Podoba mi się. Te odnóża niby niepotrzebne, ale kurcze bez nich byłoby zbyt pusto ^^
10

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#255 17-03-2015 o 21h06

Miss'OK
Carewna
(╬ಠ益ಠ)

Sartani

-> Po pierwsze, ładna kolorystyka, uwielbiam odcienie niebieskiego połączonego z popielatym.
-> Po drugie, ciekawa kompozycja, ogólnie pomysł.
-> Po trzecie, wszystko jest do siebie dobrze dopasowane i przemyślane. Dodatek w postaci motylków w klatce jest świetnym pomysłem.

-> Kompletnie nie mój gust, jak dla mnie to za dużo tego wszystkiego tu jest, również tematyka stylizacji do mnie nie przemawia. Wolę bardziej realistyczne kreacje.
-> Nie podoba mi się fryzura, choć nie powiem że nie pasuje.

4/10

Ostatnio zmieniony przez Carewna (17-03-2015 o 21h06)

( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)

#256 17-03-2015 o 21h10

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Carewna, stylizacja ładna, ale bardzo prosta. Zmieniłabym buty, nie podoba mi się jak łączą się z tymi zakolanówkami. No i twarz, jak dla mnie wygląda bardzo źle, ten nos kojarzy mi się z takim świńskim, jeszcze w połączeniu z lekko otwartymi ustami. Reszta ok. 5/10

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#257 17-03-2015 o 21h13

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Hmm...hmm... Ygritte , hmm... co by tu powiedzieć o twojej stylizacji...hmm... jest taka jakaś przepełniona. Jest tutaj u ciebie bardzo dużo elementów i stylizacja wręcz wychodzi z ekranu i atakuje. Ale w sumie, nawet ładnie się to przezentuje, jak na stylizację jedokolorową. 6/10

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#258 17-03-2015 o 21h33

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!
Miejsce: Pomocnik moderatora :3

Bardzo ładna stylizacja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Różowe włosy pasują do spódniczki i do kapelusza. Bluzka może  być, chociaż ja bym poszukała lepszą. Poza tym stylizacja bardzo prosta. 6/10

#259 17-03-2015 o 21h43

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Haha, chyba znalazłam mentalną bliźniaczkę, która też lubi powtarzać, że stylizacja prościutka xD[
Lilu, twoja stylizacja też jest prościutka, chociaż ładna. Połączenie tej bluzki z tą spódniczką jest naprawdę fajne. Ładna, niebieska stylizacja. Brakuje mi jednak czegoś we włosach, a ręce wydają się jakieś takie... gołe xD Makijaż mi nie pasi - zmieniłabym róż i brwi. Ewentualnie jeszcze oczy i usta, ale możesz je zostawić, jeśli masz problemy z dobraniem makijażu. Motylki mi jeszcze mało pasują tematycznie, ale mają ładny kolor, więc... xD
Moja ocena to 5.5/10

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-03-2015 o 21h43)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#260 17-03-2015 o 22h02

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!

Ta stylizacja bardzo mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kapelusz jest świetny, skrzydła też. Resz wydaje mi się trochę przepcha, ale to nic nie zmienia w mojej ocenie 9/10.

Jeszcze myślę nad tą stylizacją. Dodam coś jeszcze i zmienię, ale cóż, trzeba trochę pieniędzy pozbierać.

#261 18-03-2015 o 00h35

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

Stylizacja raczej spokojna, bez szaleństw. Trochę nie w moim stylu i nie mój kolor. Nie mniej jednak ładna, starannie dobrane dodatki z makijażem (głównie usta) trochę gorzej. Zostawiam 7/10

Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-03-2015 o 01h08)

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#262 18-03-2015 o 09h57

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Heh, kolejny prawie całkiem biały aniołek. Heh, plus że jednak go widzę :-P
Z twoim aniołkiem jest tak jak z innymi aniołkami. Biel, biel i biel i kawałek czarny- ot tak dla zasady. Na początku oczywiście podobały mi się miss fashionowe aniołki, ale teraz według mnie wszystkie są takie same, twojego się to tyczy. Mogę dać tylko 6/10

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#263 18-03-2015 o 10h01

Miss'OK
Sniezyczka
...

Niebardzo rozumiem laczenie kolorow. Czern ze zlotem i czerwien z czernia a takze czerwien ze zlotem. Gorset ejst koszmarny, totalnie nie pasuje. Fryzura i roz na policzkach daja wrazenie napchanego chomika, ktory zjadl za duzo podczas kolacji. Oczy sprawdzaja tylko, czy chlopak nie zauwazyl, ze miss sie roztyla. Suknia balowa a miss ma fryzure jak wiejska sprzataczka. Faktura "gory" (tj bluzki) nie pasuje do faktury spodnicy. I po co ten cien z tylu? Nie mowiac juz o skrzydelkach  1/10

Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (18-03-2015 o 10h01)

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#264 18-03-2015 o 14h59

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!

No może być, w stylizacji wszystko dobrze pasuje, koński tłuw i reszta ciał są świetnie dopasowane, lecz nie podoba mi się ta krew na szyji i ta maska. 6/10

#265 18-03-2015 o 15h28

Miss'nieobczajona
Xiaze
...
Miejsce: Kołaczyce

Umm....
Jak dla mnie tragedia.
Pomimo tego, że wszystko jest granatowe, to kolorystyka i tak znacząco się różni- nie jest odpowiednio dopasowana.
Cała stylizacja ogółem jest... brzydka.
Ubrania paskudne i wyglądają tandetnie, makijaż i fryzura również nie ratują sprawy, bo nie zachwycają.

1/10

#266 18-03-2015 o 15h57

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Xiaze - stylizacja na pierwszy rzut oka wydaje się fajna, ale...
- Warkoczyki jako pasemka kompletnie mi nie pasują - myślę, że lepiej byłoby bez nich.
- Nie lubię tej bluzki, a zwłaszcza do stylizacji odsłoniętą przestrzenią między górą a dolną częścią. Ażurowy pasek wcale nic nie zakrywa. A poza tym - jej przezroczystość i miękkość jej materiału w ogóle mi tutaj nie pasuje. Zwłaszcza w połączeniu z tą spódnicą.
- Rajstopy mi tutaj nie pasują. Są zbyt... szare?
- Złoty element na bransoletce z zupełnie innej parafii. Do wywalenia!
- Kapelusz coś maławo mi tutaj pasuje, ale może być.
- No i buty. Te mi tutaj w ogóle nie pasują.
Makijaż jest dobry, ale usta zmieniłabym na czarne.
Moja ocena to 5.25/10

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-03-2015 o 15h58)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#267 18-03-2015 o 16h07

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

Och Pineapple ta stylizacja jest po prostu boska. Jak ja się cieszę że nie ma woalki ^^
10 innej oceny nie dam (chociaż dalej bolą mnie te kudłate srebrne guziczki xD)

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#268 18-03-2015 o 18h18

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Ale niebieski *_* Bardzo fajna i odważna stylizacja,wszystko dobrze dobrane a maska dodaje charakteru ;D 10/10

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#269 18-03-2015 o 18h22

Miss'Żółtodziób
...

9/10 Śliczna miss. Fajna wieczorowa suknia z nowoczesnym dodatkiem (biała kurteczka), ale słomkowy kapelusz raczej mi nie pasuje. Podoba mi  się słodka twarz twojej miss ; )

#270 18-03-2015 o 19h01

Miss'nieobczajona
Xiaze
...
Miejsce: Kołaczyce

To jest ładne, ale niemożliwie puste.
Nawet nie wiem, co więcej mogę rzec, patrząc na tę dziurę.
Mogę wystawić jedynie 4/10~

#271 18-03-2015 o 20h46

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ładna, mhroczna stylizacja, ale... te warkoczyki są jednak moim zdaniem niepasujące - dziwnie się układają, mają deczko inny odcień, i są zbyt idealnie zaplecione, jak na taką stylizację. Po prostu nie pasują. Złoto w stylizacji (za wyjątkiem łuku, on moim zdaniem jest git) nijak ma się do reszty. Srebro trzebaby było zamienić na złoto. Ewentualnie złoto na srebro. Bluzka nie pasuje mi coś do spódnicy. Po prostu ze sobą nie współgrają. Makijaż jest OK.
Moja ocena to 7/10

#272 18-03-2015 o 22h57

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Ogólnie stylizacja bardzo ładnie skomponowana, mroczna, ale zarazem kontrastowa - taka delikatna elfka, będąca zarazem twardą piratką, nie dającą sobie w kaszę dmuchać... a w każdym razie ja tak to wiedzę ;>
Mam jedynie drobne zastrzeżenia co do makijażu - usta są prawie niewidoczne i odnoszę wrażenie, że duże oko nadaje twarzy nieco zalękniony wygląd (który nijak nie pasuje mi do stylizacji). No i skoro ten czarny tył jest taki zwiewny, to czy włosy również nie powinny powiewać?
Podsumowując 9/10

#273 18-03-2015 o 23h25

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

To mi w ogóle nie wygląda na czarną panterę, a na jakieś wybieranie ubrań na ślepo. Spodnie i stopy w ogóle nie przypominają mi w niczym pantery, nie wiem, po co ten kotek na ramieniu... Słabo. 2/10

#274 19-03-2015 o 06h57

Miss'Żółtodziób
...

Sentis
Stylizacja przesadzona i gęsta.
Za dużo się dzieje nie lubię takich stylizacji,ale coś przeciąga mnie do niej nie wiem co? Podobają mi się kolory czarny i czerwony.Dlaczego twarz jest zasłonięta?
I po co z tyłu ze odnóża raka? 3/10 Kapelusz nie pasuje do całości.Dużo bym zmieniła.Wiem już co mnie przeciąga do tej stylizacji chyba ciekawość/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#275 19-03-2015 o 13h07

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Wow urzekła mnie ta stylizacja, taka jakby zjawa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pięknie dobrane ubrania, wyglądają jak z kompletu, ładna fryzurka i makijaż. Może jakaś biżuteria jeszcze? No i laska taka se 9.5/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 153