Dum dum dum *werble*
Link do zewnętrznego obrazka
konkursu
Zacznę od tego, że nie spodziewałam się tylu zgłoszeń (dzięki za wszystkie!), i że będą one takie zaskakujące! Rozbieżność tematyki i stylistyki Waszych stylizacji mnie pozytywnie rozwaliła, jestem pod wrażeniem! Wyłonienie zwycięzcy okazało się trudniejsze, niż myślałam, bo początkowo zaplanowałam pięciu nagrodzonych, a ostatecznie siedziałam nad ośmioma stylizacjami i główkowałam, oj, główkowałam... i odrzucić którąkolwiek było naprawdę niemożliwym zadaniem.
Koniec końców zadecydowałam, że podium będzie prezentować się tak:
1. miejsce - Likoris
Nie mogę się napatrzeć na Twoją stylizację. Przede wszystkim zdumiewa mnie idealne dobranie koloru ubrania do karnacji, wygląda to tak, jakby sukienka była w komplecie z kolorem skóry u Nine! Karnację wybrałam właśnie ze względu na ten paskudny, trupi kolor, który - jak sądziłam - będzie wyzwaniem dla uczestniczek, a Ty stworzyłaś coś naprawdę delikatnego i ulotnego. I historia o Kopciuszku od razu skojarzyła mi się z tą mroczniejszą wersją baśni, o drzewku na grobie. Taki posąg mógłby śmiało stanąć przy roślinie
(nagroda dla Ciebie pojawi się w ciągu kilku dni ♥)
2. miejsce - Ojsa
Nie wpadłabym na pomysł dobrania tej karnacji do posągu - a wyszło cudownie. Skojarzyło mi się trochę ze starymi posągami przy stawach, które zielenieją od wilgoci. Chociaż to posąg, to ma naprawdę uroczą buzię, fajna nutka indywidualności. I plus za uchwycenie delikatności.
3. miejsce - Rosali
Ciekawy temat wybrałaś (nie słyszalam o czyms takim, zaintrygowałaś mnie), i świetnie go zaprezentowałaś. Podoba mi się lekko halloweenowy klimat stylizacji, i niebanalne dodatki.
oraz wyłoniłam dwa
WYRÓŻNIENIA
@Jiyoung
Coś czułam, że temat zombie cheerleaderki się pojawi, i nie pomyliłam się. Rewelacyjne wykonanie. I to tępe spojrzenie <3
@Sherlocked
Haha złapałaś mnie za serduszko tą stylizacją! Pierwszy raz uśmiechałam się do komputera chyba z pięć minut bez przerwy Sherlie bardzo pasuje do tej karnacji, w sumie to taki mało uczuciowy facet...
Dzięki jeszcze raz za zgłoszenia, aż się chce coś organizować dla takiego odzewu
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#26 03-03-2015 o 18h56
#27 03-03-2015 o 20h24
O matko. Nie spodziewałam się O.O Dziękuję ♥
Takiego podium się zupełnie nie spodziewałam. Nie ma na nim żadnej faworytki, za to stoję ja
Dyokiro, zaskakujesz mnie c;
#28 03-03-2015 o 20h29
Moje faworytki zostały nagrodzone, gratulacje
#29 03-03-2015 o 20h58
Świetne podium Gratuluje zwyciężczyniom i wyróżnionym ^^
#30 03-03-2015 o 21h34
Piękne podium, gratulacje dziewczyny I dziękujemy @Dyokira za fajny konkurs ♥
#31 03-03-2015 o 22h56
HA LIKOŚ GÓRĄ XD
A tak serio to nie miałam pojęcia, że ta stylizacja się spodoba, ja sama byłam zadowolona z tego jak wyglądała ale nie łudziłam się, że komuś się spodoba bo jest specyficzna, a tu proszę podium i to pierwsze miejsce o_O
Przeogromnie dziękuje, szczególnie, że było tyle pięknych stylizacji
Gratuluje wszystkim i dziękuje za fajny konkurs <3
Ostatnio zmieniony przez Likoris (03-03-2015 o 22h56)
#32 03-03-2015 o 23h13
Piękne podium, gratulacje dla dziewczyn, bo stworzyły naprawdę świetne stylizacje:)
I dziękuję bardzo za wyróżnienie ♥
#33 04-03-2015 o 09h40
Nie spodziewałam się, dziękuję! <3
#34 04-03-2015 o 15h49
Gratulacje!
Strony : 1 2