Jak wszyscy, to wszyscy
Doszłam do wniosku, że rzadko widuję tu karnacje Body Art, więc czas je trochę "rozreklamować"
1. Zadanie polega na stworzeniu stylizacji, której bazą będzie karnacja w stylu Body Art nr. 3, mianowicie ta:
Link do zewnętrznego obrazka
2. Dopuszczalne są dwa zgłoszenia od jednej osoby.
3. Nie edytujemy postów ze zgłoszeniem.
4. Opis ułatwi odbiór stylizacji, więc zachęcam do zamieszczenia kilku zdań
5. Nie uznaję zgłoszeń opartych na większości ciuchów z zestawu lub gwiazdy - o ile rzuca się to bardzo w oczy; jednak liczę na kreatywność, a nie gotowce.
6. Termin zgłoszeń upływa 22. lutego (choć zastrzegam sobie prawo przedłużenia daty o kilka dni).
[Oceniam stylizacje sama, na postawie własnych upodobań, kreatywności, wkładu pracy, włożonego w zbudowanie stylizacji - dlatego proszę nie mieć żadnych pretensji o niesprawiedliwość, takie uroki brania udziału w konkursach z jednooosobowym jury ]
Wyniki pojawią się w ciągu tygodnia. Przewiduję dyplomy dla podium (I, II i III miejsce) oraz ewentualne wyróżnienie. O ile czas mi pozwoli, szarpnę się na coś dodatkowego, ale to pozostanie słodką niespodzianką ^^
Myślę, że temat daje tak wielkie pole do popisu dla Waszej kreatywności, że na pewno mnie zadziwicie
Zapraszam, i powodzenia! ☻
Ostatnio zmieniony przez dyokira (17-02-2015 o 16h37)