MIEJSCE AKCJI: Polska, małe miasteczko wieś w okolicach Wrocławia
CZAS AKCJI: Lipiec 2015 roku
Link do zewnętrznego obrazka
Każdy chyba to przeżył chociaż raz, gdy po latach odbywa się szkolny zjazd
Jadę więc w rodzinne miejsca, nasza szkoła była przecież najlepsza
Z mojej klasy był prawie cały skład, w dobrej formie pomimo upływu lat
Ktoś fryzjerką, ktoś biznesmenem jest
Oraz ty jak mogłem pominąć Cię....
Witam roczniku 1993. Tak. Śmiało możesz powiedzieć, że szkolne lata masz już za sobą. No w końcu masz te 22 lata i szkolne czasy dawno przeminęły. No ale teraz powracają jak nocna mara, ponieważ jedziesz na zjazd twojej klasy. Wiadomo, klasa jak to klasa, wszyscy się znają, lubią (chociaż nie zawsze) i są (a przynajmniej byli) z sobą zżyci. No ale w końcu kończyliście razem gimnazjum, a było to kilka lat temu. Ej no tylko nie płacz! Tak wiem, że pamiętasz jak puścili ''ostatni raz z moją klasą''. No ale przecież znowu się z nimi zobaczysz i ujrzysz te urocze twarzyczki. Wszyscy po skończeniu gimnazjum rozjechali się i kontakt się urwał. Czy to nie piękne, że znów się zobaczycie?
1.Należy pamiętać, że akcja dzieje się w Polsce dlatego wymagam polskich imion i nazwisk! No i pamiętamy, że mamy 22 lata jakby ktoś nie zauważył.
2.Wygląd to wiadomo A&M.
3.Karty postaci według wzoru, mają być schludne.
4.No i jeszcze się czepiam tych kart, no sory. Niech się pojawią w ciągu 48 h. Gdyby z jakiegoś tam wypadku losu nie dacie rady wrzucić ich w tym czasie napiszcie na priv (wtedy proszę podać powód)
5.Nie przyjmuję tłumaczeń (w przypadku kart jak i postów) ''nie mam czasu''. Skoro nie ma się czasu to się nie zapisuje. Osoby, które będą tłumaczyć się zwykłym ''nie mam czasu'' wylatują od razu.
6.A i co do kart jeszcze jedno (no ale dobre karty to klucz do dobrego RPG), używajmy BBCode, on nie gryzie. Tak samo nie gryzą strony do tworzenia napisów. Byłabym wdzięczna gdyby nad kartą postaci i postem pojawiał się napis (robiony np. na Fontmeme) z imieniem, nazwiskiem ewentualnie ksywką postaci.
7.Nabór jest nieograniczony no ale nie oznacza to, że należy wykupić od razu wszystkie damskie role. Chłopcy też istnieją. Niech na dwie damskie role przypada chociaż jeden pan.
8.Jak zobaczę kolejną przesłodzoną i idealną postać to mnie chyba trafi. Nasze postacie to nie bogowie tylko zwykłe Cebulaki, no. Unikamy tego jak woda ognia!
9.Na koniec mojego słodkiego zrzędzenia życzę wszystkim dobrej zabawy i w razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszam na priv.
Panie
1.1~Sszyszka
1.2~Nieve
1.3~Asuu
1.4~Oliwkaa
1.5~MaryKateAn
1.6~Eminaria
Panowie
2.1~Nieve
2.2~Asuu
2.3~Sszyszka
2.4~Arwen
2.5~Loliq
Kod:
[center]
[b][color=]Imię[/color][/b] Pamiętacie o tym, że jesteśmy z Polski, prawda?
[b][color=]Nazwisko[/color][/b]
[b][color=]Ksywka [/color][/b]
[b][color=]Wiek[/color][/b] Pamiętacie rocznik, prawda?
[b][color=]Wzrost[/color][/b]
[b][color=]Kraj pochodzenia[/color][/b] Pamiętacie prawda? XD
[b][color=]Orientacja[/color][/b]
[b][color=]Rola[/color][/b]
[b][color=]Kolor włosów[/color][/b]
[b][color=]Długość włosów[/color][/b]
[b][color=]Kolor oczu[/color][/b]
[b][color=]Znaki szczególne[/color][/b]
[b][color=]Dodatkowe[/color][/b] Opcjonalnie
[/center]
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (03-02-2015 o 21h42)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~