Ohime napisał
Wiecie może gdzie kupić komplet który ma na sobie min. YooSti ?
Wpisz w sklepie ,,U nine" w wyszukiwarkę - Warchesa.
Udanych zakupów
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ohime napisał
Wiecie może gdzie kupić komplet który ma na sobie min. YooSti ?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Hej. Kupilam narty ale nie mam ich nigdzie w szafie zeby moc je zalozyc. dlaczego ?
Ashanti napisał
Hej. Kupilam narty ale nie mam ich nigdzie w szafie zeby moc je zalozyc. dlaczego ?
Dzięki
Witam
Mam pytanie gdzie jest targ? xD
Bo nie moge nigdzie znalesc a chce sprzedac ciuchy ^^
Madzia1914 napisał
Witam
Mam pytanie gdzie jest targ? xD
Bo nie moge nigdzie znalesc a chce sprzedac ciuchy ^^
Ostatnio zmieniony przez Nana (20-06-2013 o 15h05)
Jak wam się podobają trzy nowe muzyczne stroje? Bluzka rockgirl ma motylka jak z ostatniego cosplayu. Rękawiczka mi się podoba, ale brak mi pasującego kolorku :<
Masakra napisał
Jak wam się podobają trzy nowe muzyczne stroje? Bluzka rockgirl ma motylka jak z ostatniego cosplayu. Rękawiczka mi się podoba, ale brak mi pasującego kolorku :<
Aha spoko
Nie wiedzialam gdzie o to zapytac heh
Dziekuje bardzo za odpowiedz )
Ja sobie kupiłam tylko część z tego rock girl, bo strój znowu... w moim typie (ta gra wyżre ode mnie więcej niż myślałam Q_Q). Mam kurtkę do trzymania, bo to ciekawie wygląda, pasek i rękawiczkę.
Hej, pomożecie mi? Większość ludzi (i ja też) twierdzi, że moje buty nie pasują do sukni. (suknia hi hop, jasnoniebieska, buty te czarne wysokie co się dostaje na początku - najlepiej zobaczyć). Nie mam innych Doradzicie mi, jakie buty kupić do tej sukienki?
Tylko nie za drogo.
No, te faktycznie nie pasują. Jeżeli chcesz botki, to spróbuj np. botki Muzyka 2010 (ogólnie ich nie lubię, ale do tej sukienki może by pasowały - tyle że są dość drogie), botki Pasmanteria (podobnie, dość drogie), a z tańszych: może botki Rock (te za 120 MM)? Dodałabym jeszcze coś do sukienki: inną bransoletkę (jeżeli wybrałabyś botki Rock, to może jakąś czarną?), naszyjnik lub pasek?
Dzisiaj przebrałam swoją Miss i coś mi w niej ciągle nie pasuje. I nie wiem co
Może za mdła?
za mdła nie, srebro i róż się bardzo ładnie komponują w tym zestawie. Może nad oczkami pokombinuj, coby trochę bardziej kontrastowały? Bo takie zmrużone nie do końca mi wyględne przy reszcie.
Z drugiej strony, ja się nie znam X)
Dziękuję, Lexa0!
Mam pytanie...Jakie ciuchy psowały by mi do fryzury? Nie wiem.A ty?
Errita, mi się podobają Twoje aktualne ciuszki
Gryzą mi się tylko z kolorem włosów. A sama fryzura jest OK.
Errita napisał
Mam pytanie...Jakie ciuchy psowały by mi do fryzury? Nie wiem.A ty?
Nie lubię jak ktoś ma różowe włosy albo zielone..ble! Każdy ma własny gust, więc się nie wtrącam, jeśli chodzi o ciuchy, lubię jak Miss ma własny styl..takie proste ubrania wyglądają na nie jak worek na śmieci. Jestem surowa wobec innych Miss jak i swojej.
WYPRZEDAŻ U NINE -30%
Czekałyśmy na to z utęsknieniem!!
Hah, ciekawe jakie emocje to u Was wywoła?
Dobranoc
Szperałam ostatnio po sklepie i zauważyłam, że w końcu jest wyprzedaż. Niestety dalej nie stać mnie na większość rzeczy, a przeszukiwanie tych ton oczojątrzących ubrań jest dla mnie katorgą, więc zostanę przy starym stroju.
Jeśli znajdziecie gdzieś ubrania w klimatach fantasy, średniowiecze bądź steampunk, to piszcie.
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (26-06-2013 o 10h53)
Tak właśnie coś mi się nie zgadzało, gdy kupowałam rano jedzenie dla miss Wyszło mniej niż zwykle i zastanawiałam się czy to bug jakiś? Teraz wszystko jasne- promocja obejmuje supermarket.
Cudownie! Obym nie oszalała i nie wydała zaoszczędzonej kasy na szkolenie. Te wyprzedaże kuszą chociażby na te tańsze rzeczy, które mi się podobają. Dobrze, że trwa ona tak długo. Ciekawe, czy obejmuje też sklepy z podróży. *_*
Misa napisał
Cudownie! Obym nie oszalała i nie wydała zaoszczędzonej kasy na szkolenie. Te wyprzedaże kuszą chociażby na te tańsze rzeczy, które mi się podobają. Dobrze, że trwa ona tak długo. Ciekawe, czy obejmuje też sklepy z podróży. *_*
Wyprzedaż jest do 30 lipca ^___^
Tak, ponad miesiąc <3