Może jest dostępna po zaliczeniu któregoś poziomu?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#27 09-06-2013 o 23h21
Grałam we francuską wersje i o ile pamiętam ta sukienka była do kupienia na specjalnych Halloween'owych wakacjach... Więc musisz chyba poczekać do października
#28 10-06-2013 o 10h27
Westerplatte napisał
Grałam we francuską wersje i o ile pamiętam ta sukienka była do kupienia na specjalnych Halloween'owych wakacjach... Więc musisz chyba poczekać do października
Domo Arigatou! Zatem będę polować w październiku
#29 10-06-2013 o 16h20
ja noszę to co moja Miss, upodabniam się do niej, jednakże niektóre ze strojów nigdy bym nie założyła.
#30 14-06-2013 o 16h30
Widzieliście nowe ciuchy? Co prawda szkoda, że chociaż jednego zestawu nie mogę se kupić, ale przynajmniej mam mój ukochany od Yuuko. W sumie nie wiem który bym wybrała, gdybym mogła.
Chyba demona. A wy? ^^''
#31 14-06-2013 o 16h38
Misa napisał
Widzieliście nowe ciuchy? Co prawda szkoda, że chociaż jednego zestawu nie mogę se kupić, ale przynajmniej mam mój ukochany od Yuuko. W sumie nie wiem który bym wybrała, gdybym mogła.
Chyba demona. A wy? ^^''
Oczywiście, że demona.
Szkoda, że jak zwykle cena trochę za duża, ale na razie chyba kupie sobie " naszyjnik demon" o:
#32 14-06-2013 o 17h23
Ja chyba bym zrobiła połączenie, podobają mi się sukienki dla anioła, ale chciałabym mieć demoniczne skrzydełka i ogonek ^^
#33 14-06-2013 o 18h28
Wiecie na której str. w bluzkach są takie fajne luźne swetry?? bo kiedyś widzialam, ale zapomnialam stronę.
.
#34 14-06-2013 o 18h49
Klementyna napisał
Wiecie na której str. w bluzkach są takie fajne luźne swetry?? bo kiedyś widzialam, ale zapomnialam stronę.
Ponieważ nie wiem o który sweter ci chodzi to proponuję ci w sklepie w wyszukiwarce wpisać "sweter" i wtedy łatwiej go znajdziesz
#35 14-06-2013 o 21h02
Ja skusiłam się żeby kupić sobie chociaż ten naszyjnik demona i bluzkę, bo są zarąbiste. *_*
Fajnie by było mieć też ogon ze skrzydłami, ale za taką cenę niestety muszę odpuścić sobie. W sumie to może nawet lepiej~
#36 14-06-2013 o 21h20
ja za aniołkiem, już mam bluzkę a staram się zarobić na resztę, do tego misje itp chyba odpadnę niedługo...
#37 14-06-2013 o 21h29
sandra88 napisał
ja za aniołkiem, już mam bluzkę a staram się zarobić na resztę, do tego misje itp chyba odpadnę niedługo...
Z tymi nowościami w grze i misjami to normalnie nie da się pogodzić. Jest gorzej niż w Cromimi, bo tam mają obecnie 51 poziomów a tu ponoć 120 (na razie w dodatku) i trzeba wybierać między misjami a kupowaniem tych cudeniek. No chyba, że ma się tyle hajsu by non stop nabijać i nie żałować na grę, ale to nie u mnie... u pewnie nie tylko nie u mnie.
A i tak dobrze, że nie wszystko jest dla mnie warte koniecznego zakupu jak to było ostatnio. Jeśli coś mi się spodoba to kupuję tylko jedną rzecz, góra dwa (zależnie od cen), bo tak to albo zbankrutuję, albo się nie będę sterczeć miesiąc na jednym levelu.
Dziękuję.
#38 14-06-2013 o 21h35
W sumie to mogli by dać jakąś promocję w sklepie, bo gra w sumie nowa, plus te nowości i misje... Chociaż w nagrodę na tak długie czekanie na otwarcie tej gry by dali jakąś promocję tak z 50% taniej...
Chociaż może dadzą, to wtedy będę mogła robić zakupy
Ostatnio zmieniony przez Nana (14-06-2013 o 21h36)
#39 14-06-2013 o 21h38
Nana napisał
W sumie to mogli by dać jakąś promocję w sklepie, bo gra w sumie nowa, plus te nowości i misje... Chociaż w nagrodę na tak długie czekanie na otwarcie tej gry by dali jakąś promocję tak z 50% taniej...
Nana, może i kiedyś były. Wiem, że w Cromimi kiedyś dawali okazjonalnie zniżki w sklepach ale odkąd niedawno (od 3 miesięcy) gram tam, to nie było jakiej okazji. Zgaduję, że producent gry jest taki sam i tutaj, bo niewiele się różnią a gra już ma swoje lata, więc możliwe, że było kiedyś coś takiego, ale teraz...
#40 14-06-2013 o 21h43
Misa napisał
Nana napisał
Nana, może i kiedyś były. Wiem, że w Cromimi kiedyś dawali okazjonalnie zniżki w sklepach ale odkąd niedawno (od 3 miesięcy) gram tam, to nie było jakiej okazji. Zgaduję, że producent gry jest taki sam i tutaj, bo niewiele się różnią a gra już ma swoje lata, więc możliwe, że było kiedyś coś takiego, ale teraz...
No cóż, pomarzyć zawsze można...
Chociaż znając życie prędzej dadzą wielką promocję typu "doładuj teraz, a dostaniesz 1 MM więcej!! " ...
#41 14-06-2013 o 21h57
Przy okazji Nana, masz ode mnie like'a. Właśnie takich butów potrzebowałam, bo są w moim stylu i nie znalazłabym sobie, gdyby nie ty.
#42 14-06-2013 o 23h40
Jakiś czas temu zrobiłam zdjęcie Chrostophe'owi Male (ale dopiero teraz mam faceta, którego mogę ubrać w ten strój ) i myślałam, że tak jak w przypadku misski dostanę nie tylko fioletową koszulkę, ale we wszystkich pozostałych kolorach też. To zawsze tak jest?
#43 15-06-2013 o 02h48
Aygi napisał
Jakiś czas temu zrobiłam zdjęcie Chrostophe'owi Male (ale dopiero teraz mam faceta, którego mogę ubrać w ten strój ) i myślałam, że tak jak w przypadku misski dostanę nie tylko fioletową koszulkę, ale we wszystkich pozostałych kolorach też. To zawsze tak jest?
Jeśli chodzi o zdjęcia to zawsze dostajesz kilka wersji kolorystycznych
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#44 17-06-2013 o 11h50
Nana napisał
Misa napisał
Nana napisał
No cóż, pomarzyć zawsze można...
Chociaż znając życie prędzej dadzą wielką promocję typu "doładuj teraz, a dostaniesz 1 MM więcej!! " ...
Właśnie też ubolewam, że tak mało jest tanich ciuchów. Te nowo dodawane są prześliczne ale zazwyczaj mają dość wysoką cenę, na którą nie stać początkujące użytkowniczki (o ile nie doładują, albo długo zbierają).
Dołączam się do marzeń o dzień zniżki albo o dodanie nowych tanich ubrań.
#45 19-06-2013 o 21h36
Z tego co patrzę, to wiele tu dziewczyn umie się cudownie ubrać.
Szkoda, że mój gust plasuje na ostatnim miejscu, bo nawet zwracają mi uwagę, że jestem taka i owaka (ze względu na blond włosy u miss m.in.). Przykro mi oczywiście, że ubieram się jak ułomne bezguście... ale w tym kraju ludzie się przewrażliwieni na tym punkcie. ^^''
#46 19-06-2013 o 22h41
Misa napisał
Szkoda, że mój gust plasuje na ostatnim miejscu, bo nawet zwracają mi uwagę, że jestem taka i owaka (ze względu na blond włosy u miss m.in.). Przykro mi oczywiście, że ubieram się jak ułomne bezguście... ale w tym kraju ludzie się przewrażliwieni na tym punkcie. ^^''
Misa! Gdzie Ci zwracają uwagę? Kto śmie?!
Przecież Twoja miss jest śliczna, u mnie właśnie jesteś wysoko "uplasowana"
Niech się gonią, hejterzy
#47 19-06-2013 o 22h53
Aiamate napisał
Misa napisał
Misa! Gdzie Ci zwracają uwagę? Kto śmie?!
Przecież Twoja miss jest śliczna, u mnie właśnie jesteś wysoko "uplasowana"
Niech się gonią, hejterzy
Cium! Cium! Kwestia wyobraźni i jej zastosowania. Kto ją ma ten rządzi, kto nie, kisi się w ustalonych poradach i modzie i programach.
To właśnie kocham w takich jak ty. Zawsze wiesz o co mi chodzi, gdy ubieram się po swojemu.
A swoją drogą przydałoby się, żeby dali te zniżki albo najchętniej niczego przez jakiś czas nie dawali, bo znowu mi się spodoba i co ja zrobię bez kasy.
#48 19-06-2013 o 23h51
Serku, coś znowu wymyślasz albo ci tak gadają z zazdrości. Jesteś najśliczniejszą blondyneczką w grze jaką widziałam :3 Głupio tylko trochę, że ci psina po ubraniu depcze, ale to wina tych co tak zwierzątka na profilu ustawili ;P
#49 20-06-2013 o 00h12
Aiamate napisał
Dołączam się do marzeń o dzień zniżki albo o dodanie nowych tanich ubrań.
Marzenia o zniżce może się niedługo spelnić
Na francuskiej są dwa razy do roku wyprzedaze. Może u nas tez bedą?
#50 20-06-2013 o 07h29
Wiecie może gdzie kupić komplet który ma na sobie min. YooSti ?