Drugie albo trzecie.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 206
Drugie albo trzecie.
drugie
Dwójka, ma najciekawszą kolorystykę (inne jakoś drażnią moje oczy).
Zdecydowanie dwójka!
2 zestaw jest przepiękny, noś go dumnie na finałach. <3
Z nim możesz wygrać!;D
Stanowczo drugie, wygląda najciekawiej.
Ktoś może mi pomóc? Szukam spódnicy, nie za bardzo obszernej, do ziemi, mniej więcej takiej objętości jak ta od Diany Krugerowej, ale w czerni, żebym mogła ją założyć pod sukienkę. Mój internet strzelił dzisiaj focha i zdjęcia u Nine ładują mi się z "zawrotną" prędkością, nawet miniaturek nie widzę, nie wspominając o ciuchach na manekinie
Dziewczyny czy tylko ja mam problem z ubraniem miss? Im wiuęcej mam ciuchów tym jest gorzej O_O To troche paradoks, że mając 3728 ubrań uważam, że nie mam sie w co ubrać XD
rkwcz napisał
Dziewczyny czy tylko ja mam problem z ubraniem miss? Im wiuęcej mam ciuchów tym jest gorzej O_O To troche paradoks, że mając 3728 ubrań uważam, że nie mam sie w co ubrać XD
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (20-08-2013 o 10h49)
Naah, w życiu ilość ciuchów działa tak samo.
Stoję przed moją szafą, która domyka się jedynie przemocą i jęczybulę, że nie mam co na grzbiet wrzucić. Chociaż watpię, żebym osiągnęła 3k szmatek w realu
W grze ciuszków mam zdecydowanie mniej, ale też cierpię na nie-wiem-co-ubrać ze straszną regularnością.
rkwcz napisał
Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (20-08-2013 o 10h50)
Kaiken napisał
Ja mam 4790 i za każdym razem gdy się przebieram dokupuję coś nowego, gdyż zawsze, a to zawsze brakuje mi jakiegoś elementu, albo nie jest do końca taki jaki bym chciała... Oczywiście przynajmniej jeden, gdyż zdarza się, że tylko jedne który miałam w szafie wykorzystuje, a resztę dokupuję
@Dyokira,
nie wiem, pod jaką sukienkę chcesz tę spódnicę założyć, więc trudno konkretnie doradzić, ale z długich, niezbyt obszernych, ale też nie całkiem wąskich czarnych spódnic, mamy: Spódnica Yuko, Spódnica Ambroise, Spódnica Walentynki, Spódnica Audrey, Spódnica Tebi, Spódnica Tatum, Spódnica Szkocka, Spódnica Cannes, Spódnica Leah. Z nich najbardziej podobne do Krugerowej są chyba Tebi i Cannes... Powodzenia.
Edit: Aa, szukasz czegoś pod aktualną stylizację, nie popatrzyłam.^^' No nic, jeśli nadal potrzebujesz, to może coś się przyda.
Ostatnio zmieniony przez Verite (20-08-2013 o 11h05)
Verite, dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło. Na szczęście po kilkunastu (!) długich minutach załadowały się zdjęcia i teraz po kolei wypróbowuję spódnice, może jakąś znajdę
Dziękuję za trud (spisanie tych nazw), jak coś dobiorę to pochwalę się efektem
edit:
Zrobiłam kilka wersji, w jednej jest czarna koszula żeby pokazać, jak wygląda, bo może lepiej z czarną? Różnią się detalami, która lepsza?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez dyokira (20-08-2013 o 14h02)
szukam taki futeral czarny cos jakby na gitare jak sie nazywa?
Potrzebuję porady względem czerwonej wstęgi bo do końca nie wiem na co się zdecydować. Jest to "wizerunek" czarnej wdowy i nie wiem czy jednak zostawić tą kokardę jako jej symbol czy pominąć i zadowolić się,że kwiatek jest już czerwony?
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Ja bym pominęła,lepiej wygląda według mnie cała na czarno i tylko z małym akcentem czerwonym.
Według mnie też lepiej wygląda bez wstęgi.
@Dyokira
Czym się różni 1 od 2? Oo
edit
Aa, tym ogonem. No to imho najlepsza jest 1.
Ostatnio zmieniony przez nivata (20-08-2013 o 15h21)
Samira, też myślę, że bez czerwonego wygląda lepiej
A moim zdaniem właśnie lepiej wygląda ze wstęgą. o.O Wygląda jakby była stworzona do tej sukienki, o której myślałem, że nic się nie da z nią dobrego zrobić. Od razu jak zobaczyłem ten strój na defiladzie, Samiro, pomyślałem o wdowie. <3 Hiszpańskiej konkretnie, gdyby nie ten kolor skóry.
Ale z głosem większości nie będę się kłócić...
Samira, wybrałabym pierwszą stylizację, jeszcze jej uroda przywodzi na myśl gwiazdy początków kina
Dyokira mi najbardziej pasuje drugie Ewentualnie pierwsze ale myślę, że z ogonem już za dużo dodatków