Pomóżcie mi dopieścić moją kobietę kota.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 206
Pomóżcie mi dopieścić moją kobietę kota.
Potrzebuję pomocy, nie wiem który kolor szminki wybrać (ach te babskie dylematy )
Link do zewnętrznego obrazka
ciemniejszy.
Mi się bardziej jaśniejszy podoba:)
A mi żaden. W sensie wydaje mi się, że jakiś burgundowy odcień pasowałby bardziej, ale to tylko przypuszczenia. Może spróbuj zestawić też inne odcienie?
Btw. ciekawa stylizacja. Jak księżniczka pustynnego imperium.
nivata napisał
Jak księżniczka pustynnego imperium.
Wiem o czym mówisz - mi się tak bardzo spodobał jeden kształt ust, że nosiłam go od samego początku gry (od momentu pierwszej zmiany makijazu w zadaniu) i dopiero dzisiaj go zmieniłam. ^^
Zdecydowanie bez. Zbyt mocne linie rysunku tych pereł gryzą się z delikatnym cieniowaniem szarej bluzki.
dzięki za radę
Również jestem za opcją bez pereł c:
No hej, to znowu ja. Zastanawiam się nad tym ogonem od dłuższej chwili i sama nie wiem. Ma on jakieś uzasadnienie w ogóle? Można go traktować jako sceniczne przedłużenie gaci, żeby zasłonić pupę. Chciałam zrobić coś w stylu defiladowej panny żonglującej pałeczką przed orkiestrą i nie wiem, czy ten ogon będzie na miejscu.
Wróciłam do jednej z pierwszych stylizacji jakie nosiłam w grze. I chociaż jest mało kreatywna, lubię ją. Ale może by ją tak... podrasować? Odświeżyć?
Niv, BEZ OGONA. Stanowczo.
Ostatnio zmieniony przez Aria (18-08-2013 o 21h38)
Mi się bardziej podoba z ogonem, strój wygląda z nim na kompletny.
Zgadzam się, mażoretka z ogonkiem wygląda lepiej. Niby szczegół, a strój jest wygląda jakoś tak pełniej.
Ostatnio zmieniony przez Kaede (18-08-2013 o 21h54)
Ogonek +1
Ja za to postanowiłam popróbować czegoś w takim casualowym street look'u i mam dylemat co z głową... próbowałam różnych opasek, kapeluszy, chustek, no nic mi nie pasuje, a coś chciałabym tam dać. Raczej fryzury zmieniać nie chcę, bo od dawna się do niej przymierzałam i pasuje mi idealnie do tej stylizacji.
Link do zewnętrznego obrazka
No jakoś mi nie gra ta opaska... nie mam pomysłu
Ostatnio zmieniony przez Rosette (18-08-2013 o 22h21)
Nivata ogon ma zastosowanie jedynie do marynarek/kurtek z których w ten sposób można stworzyć frak, do Twojej stylizacji nie bardzo pasuje.
Rosette opaska którą masz pasuje do stylizacji, ale równie dobrze było by bez niej.
Niv, a jakby tak zastąpić spodenki jakąś ultrakrótką spódniczką i wtedy ten ogon, żeby wyglądało jak dłuższy tył? Albo gdybyś zamiast tego bolerka dała to cyrkowe, czerwono-złote i wtedy ogon jako tył tego żakieciku?
Rosette, a może jakaś zwykła opaska, bez kokardy, najlepiej w miarę jasna, szara na przykład?
Kaede napisał
Zgadzam się, mażoretka z ogonkiem wygląda lepiej.
Mnie się podoba i nadal kojarzy się właściwie. Ale sama ci to doradziłam, nie jestem obiektywna.XD
Jest super z tą kurtką (ale też nie jestem obiektywny, bo kocham tę kurtkę), tylko na głowę bym wziął coś innego, bo ten kapelusz z kurtką stanowią komplet i chyba za bardzo trącą cyrkiem.
Btw, detale zachwycają <3
Piękna suknia! Nie wiem, skąd ona jest, ale i tak... 10/10
Nivata
Imho 4,5 i ostatnie są najlepsze.
5 albo ostatnie. Zresztą, jak Evil napisał, żeby zmienić, pomyślałam o Muskarynie od razu. Ale ta czapka nr 5 też fajna.