Aria napisał
Moim zdaniem, pierwsza czarna. Prosta i widoczna.
Popieram
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 206
Aria napisał
Moim zdaniem, pierwsza czarna. Prosta i widoczna.
Ja natomiast wybrałabym drugą ale to tylko moje zdanie.
A mnie się podoba nr 3
Odcina się od spódnicy, a ta złota blaszka - czy co to tam jest - koresponduje z biżuterią. Tylko ten farfocel na boku jej źle robi, nu ale.
A ja kontynuuję zabawę w przyzwyczajanie się do biustu. Chociaż teraz miss mi wygląda jak gotycka kremówka.
Hm, gdyby nie było tej bransoletki wybrałabym pierwszą, natomiast jeśli bransoletka już jest to jakoś mi nr 3 pasuje.
Rosette, wybacz. Jesień to moja ulubiona pora roku i pewnie zaraz będę robiła wyłącznie takie stylizacje. U Ciebie podoba mi się opcja 1.
Jesień to także moja ulubiona pora ^^ idealna, wystarczająco ciepło, by nie nosić kurtek i miliona ciuchów na zimno, ale też wystarczająco chłodno na szaliczki, sweterki... mrrrr.
Widzę, że zdecydowana większość postawiła na czarny kolor. Osobiście, chyba już nawykłam do 3 opcji, więc ją zostawię na razie i zmienię na pierwszą pod wieczór nie umiem wybrać jednego. Jakoś tak, zadowolona jestem z tego zestawu.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (09-08-2013 o 13h25)
Doradzicie, która stylizacja lepsza? Nie mogę się zdecydować Przyda się świeże spojrzenie kogoś z boku.
Macie jakieś sugestie?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (09-08-2013 o 13h46)
eee a czym się różni pierwsza od drugiej?
Mam wątpliwości co do koloru szminki. Taki drobiazg
Jako aktualnie zwolenniczka magii prostoty, głosuję na numer jeden! Fioletowe usta niespecjalnie się zgrywają z resztą.
(więcej jesieni a tu ledwo sierpień się zaczął)
Aria napisał
eee a czym się różni pierwsza od drugiej?
Ostatnio zmieniony przez Rosette (09-08-2013 o 13h56)
A faktycznie! Ehehe, mała gra w "znajdź różnicę". Moim zdaniem, pierwsza opcja.
edit: btw, Wasze rozmowy o jesieni mnie też zainspirowały do stworzenia jesiennej stylizacji.
Ostatnio zmieniony przez Aria (09-08-2013 o 14h20)
Śliczna stylizacja! Ale ja jestem za parasolką.
Zdecydowanie kotek najlepszy!
Ja jestem za parasolką Śliczna stylizacja, super, że udało Ci się tak fajnie wkomponować ten czadowy naszyjnik, którego nie da się nigdzie wpasować XD
No to parasolka. A ten naszyjnik miałam w szafie już od kilku tygodni i po prostu musiałam zrobić z nim jakąś stylizację!
Będę inna - mnie się najbardziej podoba z torebką Kotek zasłonięty jest przez włosy, a parasolka mi jakoś przytłacza całość. Torebka wygląda idealnie ^^
Hehe, ja się głowiłam parę tygodni co zrobić z kolią koronkową, żeby to dobrze wyglądało, a tu patrzę na ostatniej defiladzie Evilisalive sobie świetnie z tym poradził.
Mnie najbardziej podoba się kotek
Z parasolką śliczna kompozycyjna linia tu powstała. Poza tym jak za mocno widać rajtki to się tworzy mały chaos na stylówce przez tą dużą ilość wzoru
Wreszcie udało mi się kupić kapelusz Lizou! Postanowiłam szybko złożyć z nim stylizację. Mało dodatków, zastanawiam się nad naszyjnikiem...
Aria, co to za marynarka bo się zakochałam *w*
Myślałaś może o czymś na szyję bardziej? Jakaś kolia lub obroża?
No właśnie próbowałam przymierzyć różne rzeczy, ale kolie czy obroże są zbyt... zabudowane, tak jakby nawalone się robi A marynarka to ciuch od gwiazdy, Teodory.
edit: dodałam złotą kolie... i jak?
Ostatnio zmieniony przez Aria (09-08-2013 o 17h10)
Bogato i z blichtrem! Jak mi się kapelusze lizou nie podobają, tak ty zrobiłaś z nim fajną stylizację. Kolia pasuje taka, jaka jest.
Motionell napisał
Pytanie co do stylizacji.
Nie mogłam dobrać butów, w końcu wybrałam te. Co powiecie na takie połączenie?
//photo.missfashion.pl/pl/1/5/moy/3729.jpg