Poszłam za radami i zmieniłam buty, na zwykłe szpilki, bez dodatków.
Jest lepiej?
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 206
Jest lepiej?
Motionell napisał
Jest lepiej?
Mam jedynie coś takiego, jak te,na które właśnie zmieniłam.
Zawsze mogę coś dokupić
Amik napisał
Co zmieniłybyście w mojej stylizacji? Bo COŚ mi ewidentnie przeszkadza, tylko, że - bez szarfy fuj, bo jakoś pusto, z gołymi ramionami tak bardzo być nie lubię i jakoś głupio, a nie wiem czym by to zastąpić, co teraz mam... ;c
YooSti napisał
Amik napisał
Co zmieniłybyście w mojej stylizacji? Bo COŚ mi ewidentnie przeszkadza, tylko, że - bez szarfy fuj, bo jakoś pusto, z gołymi ramionami tak bardzo być nie lubię i jakoś głupio, a nie wiem czym by to zastąpić, co teraz mam... ;c
Zamiast szarfy-delikatna torebka/przez ramię. A masz bolerko mini-kitty6?
Ostatnio zmieniony przez Amik (13-07-2013 o 23h57)
Amik napisał
YooSti napisał
Amik napisał
Zamiast szarfy-delikatna torebka/przez ramię. A masz bolerko mini-kitty6?
Teraz już mam, ale wygląda to znacznie gorzej z nim.
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/p0/bn/s2/anzq7s.jpg
i tylko bez szarfy:
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/qc/l8/3q/qwjzxv.jpg
Jakoś tak mi nie pasuje.
Ostatnio zmieniony przez YooSti (14-07-2013 o 00h02)
A mi się wydaje, że przydałaby się temu strojowi kolia ze stójką. Coś, to zabudowałoby szyję, nie kryjąc za bardzo dekoltu. Niestety nic mi nie przychodzi do głowy, poza koliami z podróży halloweenowej.;<
Evilisalive, ja też od razu pomyślałam o jakiejś ozdobie na szyję typu kolia. I Amik, na Twoim miejscu zostawiłabym bolerko - super wyglądają te bufiaste rękawy, jednak czegoś tu brakuje bez nich
Na moim poziomie, z marną pracą i marnymi funduszami, starałam się jednak jakoś wyglądać... Niestety, mam tylko ciuchy piekarki, ale chyba na początek nie wygląda to źle?
Mam pytanie: Czy można sprzedać ubrania ?
Nie można sprzedać ubrań, tu handel działa tylko w jedną stronę.
Ubrania piekarki nie są takie złe, ale lepiej je łączyć z czymś innym a nie chodzić w gotowcu, bo jak się widzi takie na defiladzie ciągle to robi się to nudne.
A ja przyszłam po rady. To takie stroje wycieczkowe-codzienne, chciałabym coś w trzecim innego na szyję ale nie wiem co, a w czwartym coś dodac pod kolor butów albo zmienić je, ale nie wiem na jakie, a w piątym za to przydałoby mi się coś czarnego pod buty, bo tej bransoletki nie jestem pewna. No i w ostatnim też bym chciała znowu jakieś błękity. Jeden i dwa to takie tam randomy, nie mam jakoś szczególnie pomysłu co mi w nich nie pasuje.
Masakra, trzeba jeszcze mieć na to kasę, a wpływu na to, czy się jest na defiladzie czy nie, nikt nie ma.
Wiem, wiem, ja trzepię kasę na nowicjuszach to mnie stać, ale i z ograniczonymi funduszami można coś fajnego wykombinować. Moja pierwsza sukienka kosztowała niecałe 500 MM, ale nadal ją noszę :3
Pomocy! Coś mi się nie zgadza w mojej nowej stylizacji... Rękawiczki? Bez nich jest nieco pusto. Może spódnica? Albo włosy? Co zmienić, jak radzicie?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Może jakieś delikatniejsze rękawiczki, bardziej koronkowe? Lżej by to wyglądało. Buty dodałabym też czarne do tego, fajnie by się komponowały
Teraz lepiej?
Hmm chyba jeszcze dziś ułożę coś innego, bo dalej mnie to nie przekonuje. A tak kocham ten gorset...
Znalazłam sobie na 118 stronie taką spódniczkę (o nazwie "Spódniczka") //static.ma-bimbo.com/product/1/19/3601~1358209365.png
i chciałabym znaleźć coś z podobną kratką (bluzkę, marynarkę, krawat?). Widział ktoś coś takiego? Albo może ktoś ma pomysł na jakiś inny komplet? ^^
Aria: Może fryzurę mniej zwiewną, a bardziej elegancką? Jakieś upięcie, warkocz, loki?
up: szkolny komplet uczennicy ma takie koszule z krawatami chyba.
Ostatnio zmieniony przez nivata (14-07-2013 o 14h09)
Dzięki za podpowiedzi, ale jednak zrezygnowałam z tamtej stylizacji, na razie niech będzie biało-czarno. Odpoczynek od pstrokacizny.
Aria, a mogę zapytać jaki miałaś na sobie gorset w tamtej stylizacji? Śliczny był
Ostatnio zmieniony przez kawajka (14-07-2013 o 14h47)
Jak zerwać z chłopakiem?
Nie ten dział. W FAQ znajduje się temat, gdzie można zadawać pytania na temat gry.
kawajka napisał
Aria, a mogę zapytać jaki miałaś na sobie gorset w tamtej stylizacji? Śliczny był
Jak wpiszę w wyszukiwarkę to powinno mi znaleźć, niezależnie od tego czy jest u nine czy w kinie, dzięki za odpowiedź
hmmm myślicie, że powinnam coś zrobić z pończochami? Zmienić, albo zdjąć?