Jeśli bierzesz kurs przyśpieszony na sekretarkę to tak, 2 tysiące.
"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.
Jeśli bierzesz kurs przyśpieszony na sekretarkę to tak, 2 tysiące.
Aha, dziękuje Estero :--)
Od którego poziomu jest dostępna dziennikarka?
Klementyna napisał
Od którego poziomu jest dostępna dziennikarka?
Aiamate napisał
Nana napisał
Aiamate napisał
Czyli ma się podwójną ilość mebli, akcesoriów? Dobrze zrozumiałam?
Tak dobrze zrozumiałaś
Aha i nie wiem czy tak jest tylko jak się już miało przyśpieszony kurs czy jak normalny to też, ale jak się wraca do poprzedniej pracy to zwykły kurs kosztuje 0 , a przyśpieszony jest o połowę tańszy niż za pierwszym razem.
Noo... i to chciałam usłyszeć! (nawet jeżeli jest to do końca niepewne, za jakiś czas sprawdzę i napiszę) Dzięki wielkie!
Wie ktoś może na którym poziomie jest zawód piosenkarki?
Blair9 napisał
Wie ktoś może na którym poziomie jest zawód piosenkarki?
Dzięki
Mam pytanko. Co się dzieje kiedy biorę sobie tańszy kurs ? Mam coś zablokowane czy tylko nie pobieram pensji przez ileś tam dni ?
Rosabell napisał
Mam pytanko. Co się dzieje kiedy biorę sobie tańszy kurs ? Mam coś zablokowane czy tylko nie pobieram pensji przez ileś tam dni ?
Ok, dzięki. Miałam wątpliwości.
Pracuje jako piekarka, ale w ogole nie zarabiam. o co chodzi?
Prosze o pomoc
1) Zaakceptowałaś pracę w "Biurze Pracy", trzeba to jeszcze zrobić, po prawej od tablicy ogłoszeń jest przycisk.
2) Nie masz chłopaka i mieszkasz w M2 to dużo zżera pensji.
Zobacz w statystykach ile Ci pozostaje na rękę. Statystyki to te cztery słupki z lewej strony nad "parasolem", ???= FAQ, wyloguj.
Aiamate napisał
1) Zaakceptowałaś pracę w "Biurze Pracy", trzeba to jeszcze zrobić, po prawej od tablicy ogłoszeń jest przycisk.
2) Nie masz chłopaka i mieszkasz w M2 to dużo zżera pensji.
Zobacz w statystykach ile Ci pozostaje na rękę. Statystyki to te cztery słupki z lewej strony nad "parasolem", ???= FAQ, wyloguj.
Mam pytanko. Dlaczego nie wyświetla mi się praca pielęgniarki jak już jestem na 12 poziomie i mam 110 IQ? Już się wylogowywałam, odeszłam z pracy jako sekretarka, czyściłam cookies i odświeżałam biuro pracy, a nawet próbowałam zmienić przeglądarkę...
Avirja napisał
Mam pytanko. Dlaczego nie wyświetla mi się praca pielęgniarki jak już jestem na 12 poziomie i mam 110 IQ? Już się wylogowywałam, odeszłam z pracy jako sekretarka, czyściłam cookies i odświeżałam biuro pracy, a nawet próbowałam zmienić przeglądarkę...
ile kosztuje przyspieszone szkolenie na sekretarkę? nie chcę zrezygnować z pracy fryzjerki, a później nie mieć kasy na szkolenia..
redcookie napisał
ile kosztuje przyspieszone szkolenie na sekretarkę? nie chcę zrezygnować z pracy fryzjerki, a później nie mieć kasy na szkolenia..
Jak odebrać pieniądze z pracy?
Czy na pielęgniarkę nie ma natychmiastowego szkolenia, czy mi się nie wyświetla?
Jest, na każdą pracę jest.
W takim razie dlaczego mi się nie wyświetla?
Prace fryzjerki się ma od 11 poziomu, sekretarki to już nie wiem ale jak się zacznie pracować jak sekretarka to misja która będzie na danym poziomie zaliczy się
Co się dostaje przy wyborze natychmiastowej pracy prezenterki telewizyjnej?