Agusia8 napisał
Mam pytanko. Jak już będę miała 9 poziom i już będzie dostępna trzecia praca, to czy będę mogła zamiast niej wybrać tą co była dostępna na wcześniejszych poziomach?
Aby zaliczyć kolejny poziom musisz przyjąć nową pracę.
Agusia8 napisał
Mam pytanko. Jak już będę miała 9 poziom i już będzie dostępna trzecia praca, to czy będę mogła zamiast niej wybrać tą co była dostępna na wcześniejszych poziomach?
CharlotteYork napisał
Agusia8 napisał
Aiamate napisał
CharlotteYork napisał
Agusia8 napisał
CharlotteYork odpowiedziałaś nie na temat
Podbijam, bo też chętnie wróciłabym do piekarki żeby tym razem wybrać przyspieszony i dostać przedmioty. Czy to jest możliwe?
Ostatnio zmieniony przez Nana (16-06-2013 o 21h46)
Tak, jest możliwe cofnięcie się do poprzedniej pracy, a nawet jak się w tamtej poprzedniej już zdobyło rzeczy za przyśpieszony kurs to można je dostać jeszcze raz (oczywiście te do mieszkania.)
Aiamate napisał
Tak, jest możliwe cofnięcie się do poprzedniej pracy, a nawet jak się w tamtej poprzedniej już zdobyło rzeczy za przyśpieszony kurs to można je dostać jeszcze raz (oczywiście te do mieszkania.)
Czyli ma się podwójną ilość mebli, akcesoriów? Dobrze zrozumiałam?
Aiamate napisał
Nana napisał
Aiamate napisał
Tak dobrze zrozumiałaś
Aha i nie wiem czy tak jest tylko jak się już miało przyśpieszony kurs czy jak normalny to też, ale jak się wraca do poprzedniej pracy to zwykły kurs kosztuje 0 , a przyśpieszony jest o połowę tańszy niż za pierwszym razem.
W tej chwili jestem dziennikarką..czy IQ i wszystko inne z tej pracy dostaje się codziennie do naszej Miss..bo mnie się wydaje, że jednak nic mi nie wywyższa.
Ririanne napisał
W tej chwili jestem dziennikarką..czy IQ i wszystko inne z tej pracy dostaje się codziennie do naszej Miss..bo mnie się wydaje, że jednak nic mi nie wywyższa.
Wiktoria709 napisał
Ririanne napisał
Zajrzyj do statystyk. Zobaczysz ile zdobywasz tego wszystkiego, a ile ci tego wszystkiego odejmuje. Wszystko również zależy ile ci odejmuje mieszkanie.
Ririanne napisał
Wiktoria709 napisał
Ririanne napisał
Zajrzyj do statystyk. Zobaczysz ile zdobywasz tego wszystkiego, a ile ci tego wszystkiego odejmuje. Wszystko również zależy ile ci odejmuje mieszkanie.
Ja to rozumiem, ale chciałabym wiedzieć co z tym IQ czy dodaje się to czy nie;)
Prakseda napisał
Ririanne napisał
Wiktoria709 napisał
Ja to rozumiem, ale chciałabym wiedzieć co z tym IQ czy dodaje się to czy nie;)
Nie dodaje się.
IQ musisz sobie sama nazbierać.
"Dzienna zdobyta wiedza" mówi nam o tym, ile trzeba mieć IQ aby zdobyc tę pracę, a nie o tym ile IQ dostaniemy jak już tę pracę zaakceptujemy.
Hey, wiecie może jaka praca dostępna jest po pielęgniarce? Bo mam teraz szkolenie i się nie wyświetla.
Klementyna napisał
Hey, wiecie może jaka praca dostępna jest po pielęgniarce? Bo mam teraz szkolenie i się nie wyświetla.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
rkwcz napisał
Klementyna napisał
Dziennikarka Może się nie wyświetla bo nie masz wymaganego IQ do rozpoczecia szkolenia
Klementyna napisał
rkwcz napisał
Klementyna napisał
Dziennikarka Może się nie wyświetla bo nie masz wymaganego IQ do rozpoczecia szkolenia
Ile trzeba mieć do niej IQ? i jaka cena za szkolenie...?
Aiamate napisał
Klementyna napisał
rkwcz napisał
Ile trzeba mieć do niej IQ? i jaka cena za szkolenie...?
//www.missfashion.pl/faq/#/faq/jakie-zawody-i-szkolenia-s%C4%85-dost%C4%99pne-w-grze,3.htm#
Sprawdź FAQ, to nie boli,
FAQ zawsze Cię zadowoli...
Ostatnio zmieniony przez prettyzuza (23-06-2013 o 16h17)
Nowe prace pojawiają się dopiero z chwilą pojawienia się takiej misji, wcześniej w FAQ wkradł się błąd
Kouki napisał
Nowe prace pojawiają się dopiero z chwilą pojawienia się takiej misji, wcześniej w FAQ wkradł się błąd
Zgodnie z dostępnym mi źródłem, punkty MN będą przyznawane dopiero od zawodu wymaganego na poziomie 64.
prettyzuza napisał
Kouki napisał
Ale czy te prace będą dawać NM? Fajnie by było, gdyby dawały
Hej, wiecie może ile kosztuje przyśpieszony kurs na sekretarkę?
Ostatnio zmieniony przez Paula (26-06-2013 o 13h26)
Wszystkie przyspieszone kursy kosztują dwa razy tyle, co zwykłe (:
Kouki napisał
Wszystkie przyspieszone kursy kosztują dwa razy tyle, co zwykłe (:
Czyli wychodzi na to, że kurs na sekretarkę kosztuje równe 2000 MM?