Link do zewnętrznego obrazka
Nieraz się słyszy o rodzinach zastępczych i chyba każdy z nas obejrzał przynajmniej jeden odcinek "Rodziny Zastępczej". Tutaj również pobawimy się w taką rodzinę jednakże... Będzie ona troszeczkę inna... Rodzice mają dziwne podejście do świata i tak wychowali dzieci, a potem wyjeżdżają na rok do Hiszpanii...
Jest sobie duża rodzina zastępcza. Ale opiekunowie nie wychowują ich jako rodzeństwo, a jako przyjaciół. Sami oni byli w jednej rodzinie zastępczej, tam się zakochali, a później pobrali więc nie zabraniają żywić jakichś głębszych uczuć niż braterska miłość swoim dzieciom. Wyjeżdżają na rok do Hiszpanii by wypocząć i prowadzić interes, lecz później wrócą. Ale do tego czasu dzieci zostają same i wiele może się wydarzyć... Każde dziecko lubi wszystkich innych i ma talent lub skłonności, które często dają się we znaki innym...
Znamy i kochamy...
Moderator zawsze ma rację!
Wygląd a&m.
Postacie w wieku od 14 do 19 lat.
W nawiasach będą wpisane zdania bliżej określone charakterom i rolom postaci. Proszę aby były zabawne.
Starajmy się skupić bardziej na komediowej niż romansowej stronie tego opka.
Dziękuję ~
Chłopcy
~ dortnana [14lat] jako Shinji Noroi (wiecznie-głodny)
~ Misa-chan1906 [17lat] jako Haruto Noroi(och-jaki-jestem-wspaniały)
~ Futaba [19lat] jako Shizuo Noroi(mam cię gdzieś, ale nie cwaniakuj, bo rozszarpię Ci wnętrzności)
~ MaryKatyAn [17lat] jako... (jestem-spokojny-ale-mnie-nie-denerwuj-bo-dostaniesz)
~ @Ragnarei [17lat] jako Haru Yoshida (bez-kija-nie-podchodź)
Dziewczyny
~ @Minionka [lat15] jako Nanami Noroi (uwaga-nie-tykać-bo-gryzę!)
~ Futaba [16lat] jako Yuuna Noroi (wieczna-optymistka)
~ Oliwkaa [14lat] jako Arisa Noroi(wkurza-ludzi-ale-i-tak-ją-kochamy)
~ soulmate [loading...] jako Shyvana,inaczej "Shy" Noroi (pani-mogę-wszystko-ale-mi-się-nie-chce)
~ @Maruki [17lat] jako Mirai Noroi (nie-mam-żadnych-problemów-nie-wyglądam-jak-emo-ale-ludzie-mnie-denerwują-więc-będę-się-nazywać-emo)
Nazwisko to Noroi. Bardzo dziękuję pomysłodawczyni czyli Oliwkaa ;3
Ostatnio zmieniony przez Minionka (06-07-2014 o 15h51)