Link do zewnętrznego obrazka
''I już na zawsze będziemy razem, obiecuję. ''
Na zawsze razem-pojęcie względne, zależy jak kto patrzy. Jedni mówią na zawsze razem i po czasie zanikają ich kontakty. Co więc znaczy ''na zawsze razem''? Może trzeba umrzeć aby to zrozumieć? Tak, umrzeć-dobry przykład. Zabijmy się nawzajem. Może tak będzie lepiej? Albo nie. Ja cię zabiję abyś już nie cierpiał. Przecież wtedy będziemy mogli być ZAWSZE razem. Twój duch zostanie z mną na ZAWSZE. Już zawsze razem.
ROZUMIESZ!? Teraz proszę, pozwól mi cię zabić.
Pewnej nocy grupka przyjaciół zebrała się aby odprawić rytuał przyjaźni. ''Na zawsze razem''. Po odprawieniu rytuału doszło do czegoś naprawdę dziwnego-wszyscy znaleźli się w innym wymiarze. Jedni sami, inni z kimś. Ale nie jest to zwykłe miejsce, to stara podstawówka Niebiańska gdzie przed latami doszło do morderstwa czwórki uczniów. Ta czwórka dzieci zostało uwięzionych w tym miejscu a ich mściwe dusze pragną zemsty. ''Na zawsze razem'' nabiera nowego znaczenia. Więc może lepiej będzie jak już umrą i oszczędzą sobie cierpienia? A co jeśli natkną się na inne duchy uwięzione w tym wymiarze?
Kurtyna w górę i zapraszamy na Corpse Party!
1.1 Mściwy duch dziewczynki, która była pierwszą ofiarą-to ona zna sekret tego miejsca. ~ Sszyszka
1.2 Mściwy duch chłopca, był drugą ofiarą. ~Futaba
1.3 Mściwy duch dziewczynki, trzecia ofiara. Ciągle szuka swojego pluszowego misia.~Eminaria
1.4 Mściwy duch chłopca, czwarta ofiara. To jego płacz słychać zawsze o godz. 24. ~ Ragnarei
2.1 Dziewczyna interesująca się zjawiskami paranormalnymi. To ona chciała przeprowadzić rytuał przyjaźni. ~Loliq (sorry wylatujesz)
2.2 Przyjaciółka 2.1 Zakochana w 2.4. Straszna boi dupa. ~ Sszyszka
2.3 Bliska przyjaciółka 2.5, można powiedzieć, że są tak sobie bliscy jak rodzeństwo~Eminaria
2.4 Najtwardszy w grupie. Nigdy niczego się nie boi. ~Ragnarei
2.5 Do szaleństwa zakochany w 2.3. Ma swoją mroczna stronę o, której nikt nie wie. ~Nisiam
2.6 Brat 2.2, zakochany w 2.1 jednak nie okazuje tego. ~Misa-chan1906
3.1 Dziewczyna zabita przez 1.1 Dość młoda dziewczyna-ma 19 lat.~Sszyszka
3.2 Kochanek 3.1, również zabity przez 1.1. Był nauczycielem w tej podstawówce, jest o kilka lat starszy od 3.1. ~ Shillo(kocham *^*)
1. Na zrobienie KP macie maks 3 dni. Gdy nie możecie dostarczyć karty w takim czasie lepiej się nie zapisujcie.
2. Jestem mistrzem gry i mówię co się dzieje. Władam całym otoczeniem a moje słowa są niepodważalne.
3. W KP obowiązuje wygląd A&M a więc żadnych rysunków wokalistów, celebrytów czy aktorów!
4. Starajmy się pisać przynajmniej jeden post dziennie a o każdej nieobecności informować.
5. Przy dłuższych nieobecnościach najlepiej znaleźć sobie zastępstwo.
6. Karty postaci według wzoru, można dodać coś od siebie ale nic odjąć-chyba, że rola nie wymaga tego.
7. Postacie od 2.1-2.6 nie dziwcie się jeśli ktoś was zaatakuje.Tutaj chcą was zabić więc uważajcie.
8. Nie uśmiercamy od razu postaci 2.1-2.6, dajmy im trochę pożyć.
9. Jeśli któraś postać zostanie zabita jest możliwość przywrócenia jej w drugiej części opowiadanie jednak już jako duch.
10. Do czasu skończenia pierwszej części mogą być zabite maks 2 osoby.
11. Wszelkie skargi, pytania itp. kierujemy na priv.
12. Miejscem akcji jest Japonia-uwzględnijcie to w KP.
13. Maksymalna ilość postaci to 2! Prosiłabym również o nie branie na siebie dwóch postaci będących w ''związkach'' między sobą.
Link do zewnętrznego obrazkaSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (10-06-2014 o 19h43)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~