Po pewnym czasie ruszyliśmy, w miarę uśmiechnięta weszłam do środka za Ateną i resztą. Kiedy stanęliśmy, spojrzałam na jedną ścianę. Czyżby jakaś Sala Balowa? Lub może Koronowana? Nie.. Bez przesady na pewno nie Koronowa. Atena po chwili zaczęła rozdawać formularze i powiedziała nam wszystko co chciała. Kiedy wzięłam długopis do ręki zaczęłam wypełniać swój formularz, a po chwili zauważyłam drugą nauczycielkę, czyżby to była Selene? Mniejsza z tym, trzeba to uzupełnić.
Imię | Isis
Wiek | 18 (w ciele ludzkim)
Pochodzenie | Egipt
Rodzaj Bóstwa | Bóstwo, magii, mądrości, odrodzenia, leczenia, światła, miłości, małżeństwa, oraz macierzyństwa
Umiejętności Magiczne | Umiejętność teleportowania się na poziomie zaawansowanym. Uzdrawianie i wskrzeszanie. Panowanie nad światłem (promieni słonecznych). Umiejętność latania na poziomie zaawansowanym.
Klub | Łucznictwo
Podeszłam do Ateny i dałam jej wypełniony formularz. Kiedy oddałam od razu od niej odeszłam i ruszyłam w stronę tam gdzie była Izyda. Kiedy już byłam wystarczająco blisko, chciałam coś powiedzieć. Ale nie wiedziałam co..
W końcu! Ruszyliśmy, nawet nie zdążyłam się zorientować a już staliśmy. Wszyscy się rozglądali z podziwem, ja to miałam głęboko w nosie. Panna Atena zaczęła coś tam ględzić, ja nawet jej nie słuchałam. Bo po co? Nie interesowało mnie to.. Dała nam jakieś formularze, bez wahania się zaczęłam powoli to uzupełniać. Usłyszałam jak Panna Aten sobie szepczę, z Panną...? Aaaa, z Panną Selene. I wtedy *jeb* coś zostało zwalone. I było to... Ode mnie. No tak jasne, ja to zwaliłam. Udałam że nic się nie stało i zaczęłam dalej uzupełniać formularz.
Imię | Nemesis
Wiek | 18 (w ludzkim ciele)
Pochodzenie | Grecja
Rodzaj Bóstwa | Bóstwo zemsty, sprawiedliwości, wolności, przeznaczenia, oraz walki.
Umiejętności Magiczne | Umiejętność szybkości na poziomie zaawansowanym. Umiejętność latania na poziomie średnio-zaawansowanym. Rozrzuca na innych choroby i nieszczęścia. Miecz Sprawiedliwości ~ posiada różne umiejętności, czyli czarna aura = zemsta. Czarna aura czyli Miecz Sprawiedliwości robi się czarny. Waga spowalnia czas.
Klub | Siatkówka
Kiedy skończyłam uzupełniać formularz, podeszłam od niechcenia do Panny Ateny i wręczyłam jej tą kartkę bez słowa. Ruszyłam w stronę bóstw Egipskich. Czyli Izydy i Isis. Kiedy doszłam nie odezwałam się pół słowem. Po co? Jeszcze będę musiała z nimi pół godziny gadać.
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (31-05-2014 o 00h54)