Czytanie z dzisiejszej matury było krótko mówiąc dziwne. Wypracowanie nie sprawiło mi większych problemów. Wahałam się co do wyboru tematu, ale wybrałam "Wesele", bo więcej z niego pamiętałam. Nasmarowałam 5 stron, więc dramatu nie będzie.
Jutro matma i cykam się jedynie geometrii analitycznej. Reszta to banał.
Angielskiego uczę się zaledwie od pół roku, ale zdanie go na co najmniej 80% to żaden problem.
Później tylko rozszerzony polski, piekielny WOS, ustne i historia, przed którą robię w majty.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#26 05-05-2014 o 21h42
#27 05-05-2014 o 23h11
Ej, mi się to czytanie podobało Nie rozumiem, co ludzie widzieli tam dziwnego xD
Podstawowa matma to banał nad banałami (ABCD plus kilka zadań, serio?). Ja to się cykam prawdopodobieństwa/kombinatoryki na rozszerzeniu, bo tego z matmy nie umiem. Miesiąc mnie w szkole nie było i nie byłam w stanie tego przyswoić, peszek. Ewentualnie problematyczne mogą być jeszcze jakieś szurnięte "liczby" w stereometrii, bo łatwo się pomylić nawet w samym przepisywaniu.
Geometrię analityczną rozwalam ładnymi rysunkami i uzasadnieniami, czemu odpowiedzi wzięte z rysunku są na pewno dobrze, a nie strzelone "na oko" xD No, czasami zajrzę do tablic i napiszę jakieś równania, ale i tak polegam na rysunku xD A w ogóle to nie lubię geometrii pod żadną postacią, moje klimaty to ciągi, wielomiany i różne funkcje <3 Nawet w homograficznej zapamiętałam już, jak się asymptoty wyznacza ze wzoru, gdzie masz iloraz dwóch funkcji liniowych, a zazwyczaj strzelałam poziomą Mam nadzieję, że na obu matmach będzie mało rysowania
A w geografii modlę się o jak najmniej geologii. Modlenie się jest lepszą opcją niż uczenie się skał
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#28 06-05-2014 o 06h59
A ja sie modle o XVII w. na wypracowaniu z historii :3
#29 06-05-2014 o 17h20
Buuuu, pomyliłam jedną cyfrę pod sam koniec zadania (nie ma to jak źle przepisać z dwóch linijek wyżej i zamiast 94 dać 90...) i będzie 98% zamiast stówki z podstawowej matmy :< Taki wielki ból, byłam tak blisko. :<
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (06-05-2014 o 17h21)
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#30 15-05-2014 o 20h41
Odkopuję temat, bo nie wiem czy mam się cieszyć, czy panikować, że za miesiąc będę już po połowie moich egzaminów zawodowych.. Zleciały mi te dwa lata aż za szybko ;<
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#31 10-02-2016 o 20h50
ja tam od tego roku mam nauczanie indywidualne i, egzamin z pierwszego semestru zaliczony .teraz jeszcze drugi semestr.
siemanko loszki
#32 10-02-2016 o 21h01
Mnie w kwietniu czeka egzamin gimnazjalny, którym nas straszą od ponad 2 lat, ale ja mogę już sobie trochę odetchnąć, bo tytułem laureata zapewniłam sobie 100% z polskiego i pierwszeństwo w rekrutacji, więc większość szkół mnie przyjmie (kij z tym, że na mat-fiz XD).
Teraz wystarczy, że napiszę na ponad 75-80% przyrodnicze i historię, jak najlepiej amgielski i wypadałoby machnąć 100% z matmy, żeby odkupić swoje winy z etapu rejonowego kunkursu z matmy, na którym mimo że umiałam, spięłam się i nie dałam rady rozwiązać zadań... A mam taką matematyczkę, która oczekuje od co najmniej kilkorga z nas stówy xDD Więc trzymajcie kciuki za naszą matmę! ;P
Życzę powodzenia wszystkim trzeciogimnazjalistom, maturzystom itp. - będę trzymać kciuki! <3
Ostatnio zmieniony przez Iremi (10-02-2016 o 21h03)
#33 11-02-2016 o 22h22
Iremi napisał
Mnie w kwietniu czeka egzamin gimnazjalny, którym nas straszą od ponad 2 lat, ale ja mogę już sobie trochę odetchnąć, bo tytułem laureata zapewniłam sobie 100% z polskiego i pierwszeństwo w rekrutacji, więc większość szkół mnie przyjmie (kij z tym, że na mat-fiz XD).
Teraz wystarczy, że napiszę na ponad 75-80% przyrodnicze i historię, jak najlepiej amgielski i wypadałoby machnąć 100% z matmy, żeby odkupić swoje winy z etapu rejonowego kunkursu z matmy, na którym mimo że umiałam, spięłam się i nie dałam rady rozwiązać zadań... A mam taką matematyczkę, która oczekuje od co najmniej kilkorga z nas stówy xDD Więc trzymajcie kciuki za naszą matmę! ;P
Życzę powodzenia wszystkim trzeciogimnazjalistom, maturzystom itp. - będę trzymać kciuki! <3
No to powiedzenia. rzycze
siemanko loszki
#34 24-08-2017 o 22h56
5/5
Matura zaliczona więc jest luz.
Strony : 1 2