No i jest 20 Jutro ostatnie 5 i pozostaje czekać na ciuchy.
It's you even if i die.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 28
No i jest 20 Jutro ostatnie 5 i pozostaje czekać na ciuchy.
Dziś mi ostatnia zniknęła. Standardowo mam wrażenie. Może znajdę może nie, zostaje tylko jutro zebrać wszystkie 5
Jeeej! Znalazłam wszystkie jajka!
I mam cały komplet. ^^ Teraz tylko czekać na nagrody. :>
znalazłam wszystkie ^^ łatwo było je znaleźć, teraz mam nadzieję, że dostaniemy fajne ciuszki :3
Jeeej, mam wszystkie ^^
Brawo! Znalazłaś wszystkie jajka! Jeejj! Czekam na nagrodę
Dwa mi uciekły ale spoko pozostało czekać na nagrodę
Mam wszystkie jajka. teraz mogę umierać w spokoju xD
Mimo trudności z pierwszego dnia poszukiwań - mam wszystkie pisanki :'D Teraz tylko czekamy na ciuszki. Mam nadzieję, że będą ciekawsze niż ten koszmarek dodany do Butiku wraz z rozpoczęciem eventu.
23 pisanki znalezione. Nie jest źle zwłaszcza biorąc pod uwagę moje podejście do szukania ;3 Poszło mi tak samo jak w tamtym roku i teraz też nie będę mieć tylko jednej rzeczy. Już nie mogę się doczekać co dostaniemy za zbieranie pisanek.
Ja mam 20 pisanek mam nadzieję,że to dużo i dostanę fajny prezent od zajączka
Nie mogę się doczekać co to będzie
ja mam 3 pisanki, bo przez całe święta ani razu nie weszłam na komputer czasu nie miałam. Dopiero dziś odkryłam zbieranie pisanek.
Komplet <3
Znalazłam wszystkie pisanki ^^ Teraz tylko trzeba czekać do jutra na prezenty. Mam nadzieję, że szukanie tych wszystkich pisanek się opłaci ;3
Mam 22 pisanki 3 mi braklo Komplet prawie pełny
Melanie napisał
Alice1661 napisał
To dzisiaj miałam jak Melanie szukałam, szukałam , a w koszyku wszystkie pisanki już były^^ mądra ja
Hah, myślałam, że tylko ja jestem tak udana, a jednak jest nas więcej. ;P
Pierwszy dzień ominął mnie, gapa ze mnie.
Wczoraj za chiny ludowe nie mogłam jednej znaleźć a co gorsza dziś też jednej mi brakuje a chyba nie ma strony, której bym nie przejrzała...
Ych... w tym roku zdecydowanie mi nie idzie.
Mam już komplet jajek, mam nadzieję, że prezent będzie fajny
AozoraNakigoe, na PEWNYM blogu o MF jest lista miejsc, gdzie są pisanki... przypomnij go sobie! ^^ Może uda ci się znaleźć ostatnią! ^^
Hehe, będę czekać do północy! *w* Nie mogę się doczekać, by zobaczyć, jaki prezent będzie! *w*
i super dziś 5 pisanek po 2 minutach teraz tylko czekanie na prezent:)
Majerankowa takie z nas zdolniachy !
Na szczęście komplecik, teraz zacieram łapki i czekam na prezent
Wszystkie^^
Mam cały komplet pisanek Mam nadzieje że będzie za to coś fajnego.
Komplecik ♥ Teraz tylko czekać do północy ;D