Podchodzisz bliżej, kopiesz go po kolanach, po czym w spokoju odchodzisz do toalety, na szczęście damskiej. Patrzysz w lustro, cały make - up rozmazany, poprawię.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#27 24-04-2014 o 19h00
Cóż przed chwilą pokazalas prawie całej szkole fige, teraz wpadlas na niego. Co szkodzi spróbować. Mówisz całkiem na luzie:"Witam Pana Wkurzony, czy wie Pan, że złość piękności szkodzi?" . Albo zginiesz albo tak go tym otumanisz i zdążysz uciec.
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#28 22-12-2014 o 15h25
Zastanawiasz się, czy lepiej uciec czy błagać o litość. W końcu twój wybór pada na kopnięcie go między nogi - masz w tym wprawę po zdzieleniu w taki sposób faceta w autobusie. Bo przecież i tak gorzej już być nie może, prawda?
#29 22-12-2014 o 16h13
Robisz zamglony wzrok, uśmiechasz się blado po czym, udajesz że mdlejesz i czekasz na jego reakcję, licząc sekundy i myśląc o bolącej od upadku głowie.
Ostatnio zmieniony przez Podoina (22-12-2014 o 16h15)
#30 17-02-2015 o 21h13
Według mnie nie powinna przepraszać tylko powiedzieć coś w stylu - głuchy jesteś ? - w tedy on by powiedział - czy ty zdajesz sobie sprawę do kogo mówisz ?!- a my - Tak.- on- I nie boisz się mnie ?!
a on - A mam powód ?
on - Em no wiesz większość ludzi w szkole unika mnie i się mnie boi radził bym ci iść w ich ślady .
my - Nie rozumiem , dlaczego się ciebie boją? A co ważniejsze dlaczego ja miałabym się bać kogoś o kim słyszałam tylko plotki ?
-on - No wiesz powinnaś się bać choćby tych plotek.
Teraz powinnaś się do niego nachylić i wyszeptać - Wiesz to mamy mały problem ... Ja nie wierzę w plotki.- potem odwrócić się od niego i pójść w przeciwną stronę , aby dalej zwiedzać szkołę . ( W ten sposób może w przyszłości wyniknąć mały romansik między nią a Rickym )
Ostatnio zmieniony przez Rosali (17-02-2015 o 21h14)
#31 15-03-2015 o 03h59
Powinnaś poczekać na jego reakcję z lekkim uśmiechem na twarzy
Strony : 1 2