Nie byłam pewna do jakiego działu to wrzucić, bo pasuje mi do opowiadań, rysunków i gier ><
Pomysł inspirowany "MS PAINT ADVENTURES"
Było na SF i nie wypaliło, nie zawiedźcie mnie ;;
Zasady gry są takie:
Ja dodaję posta z akcją bohaterki, wy jesteście głosem w jej głowie. Po każdym moim poście możecie odpowiedzieć na pytanie zadane na końcu, dać propozycję wykonania czynności, zadać bohaterce pytanie, lub zaproponować wypowiedziane przez nią słowa. Na podstawie waszych postów bohaterka będzie wykonywać dalszą akcję.
Niech was poniesie wyobraźnia, bo świat jest alternatywny i mogą zdarzyć się fantastyczne rzeczy. Może dojdzie do jakiejś miłości, śmierci, albo przygody życia?
Komentarze nie związane z akcją proszę dodawać w spoilerach.
Jeżeli ktoś nadal nie rozumie, polecam zapoznać się z tematami w tym stylu - + + +
Liczę, że jakoś się to rozkręci i każdy ogarnie. Na prawdę mam nadzieję, że to wypali, więc błagam - angażujcie się~
W razie pytań zapraszam na pw c:
Jedziemy:
godzina 7:50
twój pokój
Link do zewnętrznego obrazka
Wybudzasz się powoli z przyjemnego snu, w którym smarowałaś jakiemuś facetowi klatkę piersiową maścią na przeziębienie. Nie pamiętasz kto to dokładnie był, a nachodzi cię obawa, że to mógł być twój nauczyciel matematyki, więc próbujesz wymazać ten obraz z pamięci.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Twój telefon dzwoni, wygrywając "If I had you" twojego ukochanego idola, Adama Lamberta. Nie chce Ci się wstawać, więc jeszcze chwilę leżysz pod kołdrą, ignorując fakt, że w nocy znów spadłaś z łóżka.
Twoje oczy nie chcą się otworzyć, bo do pierwszej w nocy oglądałaś jakąś chińską bajkę. Może to i lepiej? Wiesz, że jak spojrzysz teraz w lustro to dostaniesz zawału - na pewno wyglądasz strasznie.
Czekaj... Jak ty w ogóle wyglądasz?
Mogą to być kolory włosów i oczu, fryzura, wzrost. Może mieć piercing, czy tatuaż, bliznę i inne charakterystyczne cechy. Niech ogranicza was tylko wyobraźnia - nic nie stoi na przeszkodzie by miała skrzydła, czy elfie uszy, albo coś w tym stylu.
Wybiorę niektóre z nich i złożę w naszą bohaterkę.