Na początek szybkie ogłoszenie - opinie pojawią się w tygodniu. Mamy nieco spraw na głowie ^^ Ale nie przedłużając, oto..
Link do zewnętrznego obrazka
Nagroda - Portret w konkursowej stylizacji narysowane przez Miriku - prosimy o cierpliwość, nasza artystka kończy dzieło ^^
Nagroda - Opis graficzny na profil wykonany przez Astaelię
Po nagrodę należy zgłosić się do Astaelii, która wykona opis wedle życzenia laureatki ^^
Nagroda - Sygnaturka i dopasowany awatar wykonanie przez Astaelię
Po nagrodę należy zgłosić się do Astaelii, która wykona nagrodę wedle życzenia laureatki ^^
Serdecznie dziękujemy wszystkim za głosy W tej edycji otrzymałyśmy siedemnaście głosów od publiczności. Rozumiemy, że wybór był ciężki i liczymy, że będziecie równie zaangażowani w kolejnych edycjach ^^
Wszystkim serdecznie gratulujemy i ogłaszamy, że kolejny temat to...
Wizji Apokalipsy jest bez liku. Jedni wierzą, że nasz skomputeryzowany świat w końcu zostanie przejęty przez sztuczną inteligencję i maszyny zawładną nad ludźmi. Inni utrzymują, że to coraz bardziej niebezpieczne badania sprawią, że na skutek skażenia świat jaki znamy się skończy. Niejeden powie, że to ludzie doprowadzą do swojej zagłady przez wojny między sobą. A może będzie to gwałtowna zmiana klimatu, która zmieni wygląd Ziemi? Tak czy inaczej, po "końcu świata", jakikolwiek by on nie był, nie będzie różowo. Pokażcie nam Wasze miss po Apokalipsie. Czy kryją się one w toksycznych ściekach przed zmutowanymi psami, czy może przemierzają lodowe pustkowia po nastaniu kolejnej Epoki Lodowcowej? Najważniejsze jest przeżycie, więc zaprezentujcie nam jak Wasze miss mają zamiar przetrwać w świecie postapo. A może wolicie pokazać je jako zmutowane potwory, jakie powstały po skażeniu? Krwiożercze wytwory maszyn? Albo może są nową bronią, jaką ludzkość wymyśliła w tych ciężkich czasach? Pokażcie nam swoje wizje Postapo!
INSPIRACJA
Ja osobiście uwielbiam klimaty postapo, co chyba można też zobaczyć w jednym z moich pomieszczeń deco ;] Tu natomiast przedstawiam Wam moją wizję osoby z czasów po końcu świata, gdzie żyje się w stężonych zanieczyszczeniach, a stracone w walkach z mutantami i maszynami kończyny zastępuje się mechanicznymi wszczepami z wszystkiego co się znajdzie i nada.
To moja wizja. I nie mogę się doczekać Waszych pomysłów ^^
Zgłoszenia przyjmujemy do 25 sierpnia do godziny 18:00. Zastrzegamy sobie 4 dni na ocenienie stylizacji i wykonanie nagród oraz dyplomów, więc wyniki pojawią się najpóźniej 29 sierpnia Stała data, zawsze co drugi piątek ^^
Zasady jak zwykle te same Jury składające się z Lillien, Astaelii, Miriku i mnie oceni stylizacje na podstawie niżej wymienionych kryteriów:
- Zgodność z tematyką inspiracji: 0/10
- Kreatywność wykonania: 0/10
- Ogół estetyki: 0/10
- Makijaż: 0/10
- Fryzura: 0/10
- Dodatki: 0/10
- Oryginalność pomysłu: 0/3 – to takie punkty ekstra ;] Jak ktoś wyjątkowo zaskoczy jury oryginalnym podejściem do tematu, otrzyma właśnie punkty w tej kategorii ;]
W razie gdy jakaś stylizacja nam szczególnie przypadnie do gustu, ale nie załapie się na podium, otrzyma wyróżnienie Honorujemy maksymalnie trzy wyróżnienia.
Aby nasza publika i same uczestniczki nie czuły się porzucone, honorujemy również Nagrodę Publiczności. Zasady są proste. Wiadomość z pseudonimem faworytki aktualnej edycji należy przesłać do mnie do dnia 28 sierpnia do godziny 20:00. Głosować mogą i uczestniczki edycji i publika Na podstawie zsumowanych głosów zostanie wyróżniona stylizacja, która najbardziej przypadła do gustu publiczności.
Po więcej informacji zapraszam do pierwszego posta konkursu.
Kto zostanie następną Miss Stylizacji Inspirowanych? ;]
Życzymy powodzenia w konkursie i miłej zabawy! ^^
Lillien, Astaelia, Miriku & Foxglove
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (10-08-2014 o 19h05)