KimKas, niezwykle spodobał mi się chiński mostek przedstawiony u Ciebie w ogrodzie. Urzeka mnie tu głównie kolorystyka ponura, w którą czerwony most po prostu świetnie się wpisuje i sprawia, że wzrok odbiorcy od razu kieruje się w jego stronę :) W tym ogrodzie urzeka mnie również kompozycja, zastosowanie elementów tylko w jednym rogu wnętrza to strzał w dziesiątkę! Stylizacja Twojej miss równie świetnie oddaje klimaty Chin, są tu i symbole Yin&Yang, i stylizowany makijaż :)
Kupeczka, prześliczne, równe zgłoszenie! Zarówno pokoje jak i stylizacja przyciągają swoim mrokiem i dopracowaniem pod względem szczegółów. Ogród mnie zachwycił - tyle detali, ukazanych w bardzo ciekawy sposób. Niby prosta perspektywa, ale przedstawiona jakby z oddali, stwarza efektowną kompozycję! Twoje zgłoszenie spodobało mi się od razu :D Pani Nocy, łypiąca jednym, szeroko otwartym okiem, jest zarówno piękna i przerażająca! Gratuluję miejsca na podium - bardzo zasłużone, brawo!
Yuki18 - OCH, TA HISTORIA! Od razu mnie wciągnęła, naprawdę byłam ciekawa, co będzie dalej. Poza tym, co tu ukrywać - jestem dziewczyńska w tych sprawach i nawet mrożące krew w żyłach historie miłosne są w stanie chwycić mnie za serce ;) Twój zimowy ogród jest przepiękny. Świetna kompozycja - może sama bym nieco pokombinowała z ustawieniem murku, który wraz z latarnią tworzy nieco zbyt nienaturalną linię prostą, to jednak reszta ogrodu... nie będę ukrywać, ma po prostu niepowtarzalny klimat. Podoba mi się rozmieszczenie elementów zwłaszcza w dalszym planie, a także oszronione gałęzie, cudo! Tak samo zachwyciło mnie wnętrze, które jest absolutnie mroczne i w którym świetnie odznacza się lustro z poświatą. Magicznie! I przerażająco. Zwłaszcza, gdy spojrzy się w puste oczodoły zmarłej panny młodej... brr ;) Gratuluję serdecznie wyróżnienia!
Haku, cóż za feeria barw! Ujęła mnie Twoja wizja różnokolorowego, żywego i wręcz wypisz wymaluj przywodzącego na myśl marzenie senne, ogrodu. Te lampiony są cudownym pomysłem! Tworzą prawdziwie magiczne wnętrze ^^ Ujął mnie pomysł na historię. Motyl, przewijający się przez wszystkie wnętrza, by na końcu okazać się prześliczną damą w czerwieni? Kupuje mnie to! Plus, połączenie jawy ze snem, to po prostu przewspaniały pomysł - tłumaczy nieco przerobiony dotychczasowy salon Twojej miss w tak zgrabny sposób, że aż mnie to zachwyciło :D Dziękuję za tak świetną historię, której czytanie sprawiło mi mnóstwo przyjemności - jesteś wielka!
Lajna - jest i nasza laureatka oficjalnego konkursu deco w grze! :D Zachwyciłaś mnóstwo osób swoim pomysłem zarówno na wnętrza, jak i na historię, czemu trudno się dziwić ;) Twoje pomieszczenia deco są po prostu magiczne. Odpowiada mi zarówno kolorystyka, jak i atmosfera, jaką nadałaś tym wnętrzom - aura tajemniczości i magii przyciąga jak magnes. Niewiele punktów brakło do wyróżnienia, jaka szkoda, że więc drugie wnętrze, które nas zachwyciło, straciło parę punktów w zgodności z tematem - gdybyś tylko przedstawiła wnętrze, nie kolejny ogród... :( nie szkodzi to jednak w pogratulowaniu Ci raz jeszcze statuetki Miss Deco! Niech przepięknie zdobi Twój profil, wraz z naszym dyplomem-wyróżnieniem :D <3
KimDallas, co za klimat! Kiedy tylko zobaczyłam Twoje zgłoszenie, na usta cisnęło mi się po prostu jedno słowo: "wow" :D Ogród ma tak niepokojącą atmosferę, że z jakiejś przyczyny skojarzył mi się ze "Sleepy Hollow". Te snujące się, wszędobylskie mgły... och, cudownie to wyszło :) Sala balowa jest po prostu piękna i elegancka, bardzo oryginalne wnętrze z epoki ;) A postać w łachmanach, z podciętym gardłem, jest naprawdę przerażająca! Dziękujemy za tak świetne wykonanie tematu i oczywiście - gratulujemy drugiego miejsca na podium! <3
Jula1243, przedstawiłaś nam bardzo mroźny, zimowy obraz wnętrz, który przyciąga swoją niezaprzeczalną magią! Zwłaszcza niebiesko-zielona poświata w ogrodzie mnie ujmuje, nadaje taki senny klimat. W drugim wnętrzu spodobała mi się jego prostota i równie magiczna fontanna z sową - wspaniały element dopełniający całości! Można pomyśleć, że ta prześliczna istotka z odbicia w lustrze jest właśnie tą sową ;) ale to już moja interpretacja! Brawo :)
Nana26, czy wiesz, że Twoje zgłoszenie przeogromnie przypomina mi swoim klimatem oraz historią horror piksel rpg? Ściany, podłogi oraz wszelkie elementy wykorzystane przez Ciebie do skomponowania wnętrz to wypisz wymaluj elementy w tych grach - strasznie mi się to spodobało! Nawet przerażająca historia o dziewczynce i rytuałach to po prostu horror filmy z prawdziwego zdarzenia ;) ujęło mnie to w sposób szczególny u Ciebie - zwłaszcza pokój do egzorcyzmów ma w sobie to "coś". Niestety, mogłyśmy ocenić tylko jedną stylizację, jednak cieszymy się, że przedstawiłaś nam tę historię, dziękujemy!
Anawiga, Pani Jeziora? Co za świetny pomysł! Nie ma to jak uwięzić niewinną, zabłąkaną duszyczkę, a samemu się uwolnić :D lubię tego rodzaju historie ;) u Ciebie nie wątpliwie ma w sobie dużo uroku wnętrze, które było zarazem najwyżej punktowanym pomieszczeniem - i nie ma się co dziwić, jest po prostu magiczne! Mieniąca się sadzawka i bijące wręcz oślepiającym światłe lustro, nadaje klimat wręcz drażniącego oczy słonecznego dnia, a kwiaty dookoła jakby zwabiają, by podejść bliżej i zajrzeć w lustro oraz taflę wody ;) sprytny plan! A dla Ciebie wyróżnienie - gratulujemy!
Hyunn, jesteś autorką kolejnego ślicznego ogrodu! Kocham taką grę światłem, tak jak i te magiczne esy-floresy, bo skupiają uwagę wzroku na latarence i w pewien sposób intrygują. Las spodobał mi się przeogromnie, z kolei we wnętrzu czegoś mi brakło, choć samotny fortepian w rogu pomieszczenia to bardzo ciekawy zamysł! Twoja Alicja jest trochę nowoczesna, a trochę staroświecka. Bardzo ciekawym planem było wykorzystanie akurat takiego koloru włosów oraz sandałków na obcasie. Ciekawa koncepcja, a my, przyznam się, czekaliśmy na choć jedną Alicję ;)
Samira, i tak oto oficjalnie zgarnęłaś nasze Grand Prix! Jesteśmy wszystkie na równi zachwycone Twoimi pomysłami oraz talentem do tworzenia tak przepięknych, przemyślanych kompozycji wnętrz, jak i stylizacji miss. Oglądanie Twojego zgłoszenia było prawdziwą przyjemnością :) Ujął mnie również prosty w swojej formie pomysł przedstawienia gwiazdkowej wersji siebie z czasów dzieciństwa - tym bardziej, że sama nosiłam wtedy bardzo podobne sukienki - były nawet również fioletowe! Nostalgia mnie ogarnęła, oglądając Twoją laleczkę. Ogród z kolei jest już zupełnie osobnym dziełem sztuki - nie wiem, jak wiele czasu zajęło Ci jego tworzenie ale kompozycja oraz każdy, pojedynczy element, to po prostu mistrzostwo w każdym calu. Jestem tak zachwycona, że brakuje mi słów. To po prostu magia w czystej postaci i najlepiej mój zachwyt wyraża Twoje miejsce na podium. Gratuluję! <3
Jessica23, czy wiesz, że stworzyłaś ogród, który jest zarazem cudowny i niebywale wręcz niepokojący? ;) Jestem zachwycona jego atmosferą, która jednocześnie przywodzi mi na myśl sny, które w bywają właśnie tak surrealistyczne, jak i scenę z jakiegoś wyjątkowo nieprzyjemnego horroru o wesołym miasteczku... Te dzieciaczki odwrócone plecami do widza mnie osobiście bardzo niepokoją ;) podoba mi się również, że dla równowagi wnętrze domu jest takie szare i obojętne, jak i odbicie dziewczynki w lustrze. Swoją drogą, stylizacja Twojej miss spodobała nam się an tyle, że postanowiłyśmy Ci przyznać za nią specjalne wyróżnienie ;) Gratulujemy serdecznie!
Jula209, cóż za historia! :D Nie spodziewałam się tak barwnej opowieści o malarzu ;) Szczególnie przypadła mi do gustu w Twoim zgłoszeniu właśnie jego postać. Świetnie wypadło tu połączenie czerni z bielą, plus, bardzo podoba mi się makijaż - jest nieco upiorny ;) Zresztą, to samo można powiedzieć o krwawych odciskach dłoni, odciśniętych w pomieszczeniach na różnych elementach! Super :)
Roxy, stworzyłaś coś zupełnie odmiennego, czego się na pewno tu nie spodziewałam - a Twoja interpretacja tematu wyjątkowo przypadła mi do gustu! Czuć tu tę aurę morza i plaży, a wnętrze z epoki, wraz ze stylizacją, tworzą niepowtarzalny klimat :) muszę również powiedzieć, że suknia Twojej miss jest cudowna - ogromnie stylowa, a do tego przywodzi mi na myśl filmy jak "Wielki Gatsby". Nie widziałam jeszcze tak świetnie wystylizowanego tego ciuszka :D Szczególnie podoba mi się równość Twojego zgłoszenia, która z pewnością zadecydowała o wyróżnieniu - gratuluję serdecznie!
Maka, cyrk! Tego się nie spodziewałam i muszę powiedzieć, że jest to niesamowicie pozytywne zaskoczenie ;) Klimat ogrodu, z widocznym w oddali cyrkiem, jest po prostu niepokojący. Boję się takich klimatów - od razu mi to przywodzi na myśl horrory z przerażającym clownem w roli głównej! Jest to jednocześnie tak pomysłowa koncepcja,że nie mogłyśmy jej nie wyróżnić. Nie wiem, co tam robi piana przy namiocie, ale czuję się tym bardziej zaniepokojona tą wiedzą XD W kolejnym pomieszczeniu z kolei straszy mnie lew z błyskającymi ślepiami i już wiem, że stylizacja Twojej miss nie jest przypadkowa. Podoba mi się snujący się za nią piaskowy dym, oczy z kolei są po prostu upiorne i jakby nieludzkie... Świetna, mrożąca krew w żyłach Mako - i tak, doceniamy kolory w stylizacji, ha! :D
Nelumi, Twoje życie na krawędzi mnie tak rozbroiło, jesteś najlepsza! XD Gratuluję zmieszczenia się w czasie, godne podziwu, naprawdę! Jeśli chodzi o Twój ogród - ilość kwiatów przy fontannie mnie totalnie wzruszyła. Prześlicznie to wygląda - wraz z ptaszkami pluskającymi się w wodzie tworzy to cudowny klimat! Dom na wzgórzu wraz z cmentarzem co prawda przyprawia mnie o dreszcze, jednak w środku znajduje się raczej przytulne pomieszczenie z bujanym fotelem i ciepłym, drewnianym parkietem, więc czuję się tu bezpiecznie ;) Poza tym, śliczna pani motylek z Twojej miss - taka Calineczka w czerwieni! Gra na fortepianie z taką istotką musi być prawdziwą przyjemnością :)
Ostatnio zmieniony przez Lillien (27-07-2014 o 17h09)