Za namową pewnej osoby ;-; A umrzyj ty.
Fabuła!
Czy widziałeś kiedyś portal? Nie? Więc zamknij oczy, powiem ci jak masz go sobie wyobrazić. Widzisz teraz wielki otwór z wszystkimi kolorami tęczy w środku, wchodzisz to środka a kolor zmienia się na taki jaką masz przeszłość. Im jest ciemniejszy tym bardziej złą ją masz i do gorszego świata cie przeniesie. Im jest jaśniejszy tym do lepszego. Rozumiesz? Mam nadzieję że tak. A teraz wyobraź sobie straszną wojnę między tymi wymiarami. I matkę uciekającą z swoją małą, ledwie urodzoną córeczką. Wchodzi do portalu i pojawia się na ziemi, neutralnej planecie nie biorącej udział w wojnie. Podrzuca ona dziecko pod pierwsze lepsze drzwi, dzwoni dzwonkiem i ucieka do portalu by wrócić w zamęt. Rodzina owa choć zdziwiona wzięła dziewczynkę i zajęła jak własną. Teraz minęło 16 lat a jej prawdziwy świat ją wzywa.
Postacie!
1.1 Dziewczynka z innego wymiaru- Ja
1.2 Miła choć zadziorna czarodziejka zawsze pomagająca przyjaciołom- Rosemary5
1.3 Chłopaczyna z drugiego wymiaru z misją- Ikuna *-* kocham cie <3
1.4 Miły acz kolwiek często wredny chłopaczyna- Szyszyszka
1.5 Przybrana siostra 1.1- Lynn
1.6 Biologiczna siostra Nany z Keleido- Ewangelin
1.7 Siostrzyczka Izay (1.4) ;3 - Szyszyszka
Pisać kogo chcesz! A ja tylko wpiszę gdzieś i już robisz kartę. A nie czy możesz być tym i tym XD sam sobie wybierasz kim jesteś. Ale na pw napisz mi z którego wymiaru i czy przedostaniesz się z dziewczyną :3
Regulamin!!
1. Znamy nie koniecznie kochamy ale przestrzegamy
2. ładne i zadbane posty.
3. Jeden post dziennie bym prosiła
4. Znajomość podstawowa ortografii i interpunkcji a nie jedno zdanie pół posta!
5. Nie chcesz pisać? napisz mi ja coś wymyślę :3
6. Masz pytania? pisz na pw.
7. Jeśli przeczytałeś na końcu napisz Kotałek :3
8. Chcesz 2 postaci? Spoko nie ma problemu.
Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (14-01-2014 o 20h11)