Ufff. To dobrze. I dziękuję za pomoc.
Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Vatanima toyalmadim
Ufff. To dobrze. I dziękuję za pomoc.
Pierwsze obniżki się pojawiły
Szkoda, że nie obejmują szkoleń na różne zawody
O co chodzi z okazją w banku? Wiem, że na francuskiej wersji jest 3 doładowanie za darmo, a na naszej nigdzie nie ma takiej informacji
Też właśnie mnie ciekawi ta okazja w banku, bo nie wiem czy inwestować kase w doładowanie
Na francuskiej tak jest? Ja widziałam, że zamiast 12tysi MM jest 15tys MM. O trzech doładowaniach nic nie widziałam albo nie doczytałam xd uw...nie wiem czy doładowywać, bo ciągle licze na HH
Ostatnio zmieniony przez Steno (25-06-2014 o 11h44)
Steno napisał
Na francuskiej tak jest? Ja widziałam, że zamiast 12tysi MM jest 15tys MM. O trzech doładowaniach nic nie widziałam albo nie doczytałam xd uw...nie wiem czy doładowywać, bo ciągle licze na HH
W takim razie chyba przegapiłam ta okazję xD zresztą i tak bym nawet z niej nie skorzystała to tam kij.
Liczyłam, że jakoś przed Bożym zrobia HH, ale jak widać tak łaskawi nie są xD teraz czekać tylko na jakąś okazję od czapy to może coś będzie.
Już zbierasz na Halloween? Ow, powodzenia xD trochę czasu jeszcze jest.
Czy na zdjęcia też jest promocja? Niestety moja promenada świeci pustkami, więc nie mam jak sprawdzić
nisiam, moja też, ale ten banerek w rogu chyba mówi sam za siebie, co?
To teraz tylko nowe gwiazdki
Shillo, w sumie racja
Tylko szkoda jak przez większą część promocji promenada będzie pusta
nisiam, sprawdzone, jest promocja.
525 MM za fotkę
Mnie za to dalej ciekawi jakieś potwierdzone info jak tam z tym bankiem Jeśli , któraś już próbowała to niech da znać na czym ta "okazja" polega.
Ostatnio zmieniony przez kazikowazmc (25-06-2014 o 18h19)
Ja doładowałam za 6,15 zł i dostałam 12 000 MM, czyli jest normalnie
Emma1dziękuję za odpowiedź Troche słabo liczyłam jednak na coś. Może poczekam na koniec promocji i jakieś HH się pojawi .
Na HH raczej nie ma co liczyć podczas trwania promocji, obym się jednak myliła.
CharlotteYork napisał
Na HH raczej nie ma co liczyć podczas trwania promocji, obym się jednak myliła.
Już jutro ostateczna obniżka <3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
O super a większej już na pewno nie będzie?
jak dla mnie to spoko z tym przeskokiem z 40 na 60% xD mniej czekania, a ja i tak jestem juz na granicy wytrzymałości ze stopowaniem zakupów
Czyli w końcu będę mogła zaszaleć u Nine <3 Moja lista zakupów jest gigantyczna i czas w końcu ją zrealizować. c:
Zawsze maksymalna to była 60? Wydawało mi się, że więcej chociaż moja pamięć może nawalać w ostatnim czasie..>->
nelumi, mi się wydaje, że max to 60%. W każdym razie nie przypominam sobie większych promocji xd ale też nie wiadomo jak z tym jest. (czy tylko mi się wydaje czy kiedyś było -80%?).
No właśnie nie tylko Tobie Steno. Dlatego pytałam XD