Miło zaskoczył mnie temat "Zjazd MF", ale jak już przeczytałam "Wrocław" w pierwszym poście to normalnie aż się wyszczerzyłam Zapisuję się od razu, nie ma nie, będę tam ^^ Zwłaszcza, że nigdy nie byłam na żadnym zjeździe... Choć pewnie dlatego, że nigdzie indziej się tak jak tu nie udzielam ^^'' Ale w każdym razie - na wrocławski przybędę na pewno, co do innych... Musiałabym pomyśleć.
Co do tych plakietek to dobry pomysł, co do transparentu... No, może nigdy na zjeździe nie byłam, ale jakoś mnie ten pomysł nie przekonuje. No bo komu się zechce coś takiego trzymać? xD Może zamiast tego ustalmy jakiś dress code, np. koszulki w ustalonym kolorze, albo bransoletka? Albo jakaś chusta/apaszka/szal na szyi...
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#26 09-01-2014 o 19h41
#27 09-01-2014 o 19h45
Plakietki są zarąbistym pomysłem i jak Jessica23 zaproponowała, mógłby ktoś je zaprojektować. c: W końcu nawet wyrobienie przypinki czy plakietki nie jest drogie, albo można sobie samemu wydrukować. c:
Transparent też trochę odrzuca, ale jakiś motyw w ubraniu jest dobry. W końcu nie rzuca się tak w oczy. xD
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#28 09-01-2014 o 20h33
Na warszawskim to i ja mogłabym zawitać, w końcu wyjść z domu i wsiąść w autobus nie jest ciężko xD I wszędzie dojadę na Karcie Miejskiej, bez wyciągania od rodzicieli dodatkowych pieniędzy na transport czy nocleg. W razie czego mogę nawet zaoferować komuś dach nad głową, jeśli nie przeszkadza rodzina otwarta na nowe znajomości
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#29 09-01-2014 o 21h54
Asuu, dzięki za zrobienie tej listy, już ją wrzuciłam do pierwszego postu.
Jeśli chodzi o Poznań, to od września prawdopodobnie będę w stanie przenocować jedną osobę (o ile mój facet nie będzie mieć nic przeciwko )
#30 09-01-2014 o 21h54
Jak dla mnie we Wrocławiu przed zjazdem możemy zrobić zjazd próbny tylko tych osób które mieszkają we Wrocławiu bo nie wiem czy wytrzymam do maja Transparent to faktycznie dość szalony pomysł, zwłaszcza dla takiej szarej myszy jak np. ja Ale pomysł z jakimiś podobnymi elementami ubioru podoba mi się bardzo! Warto się jeszcze zastanowić co ze sobą zrobimy jak już się spotkamy gdzieś, np. na rynku, pewnie pod pręgierzem jak wszyscy.
#31 09-01-2014 o 22h00
Lillchen, wpisz jeszcze Lillien do Katowic
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (09-01-2014 o 22h00)
#32 09-01-2014 o 22h04
I mnie do Katowic! I mnie! Chociaż jakby było w Poznaniu to też bym pojechała, bo często i tak jestem u Hildee soł.
Ale w razie czego takie mniejsze spotkanka w większych miastach Polski nie jest przecież złym pomysłem! A potem zdjęcia na forum. XD
#33 09-01-2014 o 22h07
Foty to tylko tych użytkowniczek, które są pełnoletnie, resztę będziemy wycinać
(regulamin is regulamin...D: )
#34 09-01-2014 o 22h07
nivata, to Cię wpiszę i na Kato, i na Poznań, zgoda? )
W sumie siebie chyba też do tych Katowic dopiszę, jestem bardzo mobilna, kocham pociągi, a Katowic jeszcze nie widziałam. A nocować zawsze można na dworcu ;P
#35 09-01-2014 o 22h14
Jak na razie, że nie jestem pełnoletnia mogę tylko do Warszawy xD - blisko mam tylko ponad godzinę ... a na zachód polski i na południe też kiedyś się wybiorę aby was poznać xD Ale to już za rok xD
#36 09-01-2014 o 22h36
Jejku, serio nie ma nikogo z nadmorskich klimatów?
(możesz mnie dopisać, ja lubię się poruszać w pasie nadmorskim)
Ale i tak, dobrze wiedzieć gdzie szukać znajomych
#37 09-01-2014 o 23h15
lillchen napisał
A nocować zawsze można na dworcu ;P
Lol nope. xDD Znaczy można, pewnie, z moich wspomnień z dziwnymi noclegami dworzec jest jednym z bardziej ekskluzif, zwłaszcza teraz jak go wyremontowali i w ogóle, ale jak być już z drugiego końca świata przyjechała na miting to chyba jasne, że bym Cię wzięła na nocleg do siebie. Dostałabyś łóżko, ciepłą strawę i kota na kolana.
#38 09-01-2014 o 23h22
nivata, bo się nastawię niepotrzebnie Ten kot taki kuszący
O dziwo, bardzo szybko się przystosowuję do niesprzyjających warunków. Spałam już na samoskładającym się łóżku polowym z psem na piersi, w śpiworze na podłodze, deptana przez przyjaciółkę, na rzeczonym dworcu i w jadącym autokarze. Dało się Tak że dziewczyny - co nas nie zabije, to nas wzmocni, robimy spotkanie i się zjeżdżamy, nie ma to tamto!
#39 09-01-2014 o 23h37
A to tak 'próbnie' możecie mnie dopisać do Katowic. 20 minut niecałe autobusem to strasznie blisko a i tak często bywam odwiedzić babcię. Tylko, że nie jest to pewne bo zawsze coś może mi wypaść więc nie zapisuję się na 100%, aczkolwiek jeżeli będę w domu to czemu by nie. (Jeżeli już tam dotrę będę niskim skrzacikiem, który prosi o zastąpienie twarzy na zdjęciach jakimś śmiesznym obrazkiem ze względu na niepełnoletność ofc. A jak już mam zostać zastąpiona to chociaż z klasą XD)
#40 09-01-2014 o 23h39
Dobrze, Nelumi. Nasza nigdy nieśpiąca moderacja zastąpi Cię tym panem z Twojej sygnatury Co moderacja na to?
#41 09-01-2014 o 23h42
O, idealnie. Będę czuć się piękna i spełniona jednocześnie. Wchodzę w taki układ XD
Zawsze chciałam mieć taki błysk w oku D,:
Ostatnio zmieniony przez nelumi (09-01-2014 o 23h43)
#42 09-01-2014 o 23h45
Nelumi, zawsze się zawieszam na Twojej sygnaturze, ten koleś jest niesamowity. XD
Lillchen, no zapraszam! Prawdopodobnie pod koniec marca już będę na własnym mieszkaniu, tak więc nawet powrót nocnym busem nikomu z domowników nie będzie przeszkadzał. No, chyba, ze kotom. xd
#43 09-01-2014 o 23h46
Cała moderacja kocha Twoją sygnaturę, nelumi XD będziemy cenzurować memami twarze. Trollface, rageman... do wyboru do koloru!
#45 10-01-2014 o 00h06
No ja się nie dziwię nieskromnie powiedziawszy. Jak tu go nie kochać XDD Ale poważnie będę skrzatem, dość bardzo niska jestem. Mogę zostać w takim wypadku maskotką? :C znajdę sobie czadową czapusie z uszkami czy coś i będzie idealnie >3>
#47 10-01-2014 o 00h15
Zrób sobie czapkę w kształcie żyrafy z Twojego avatara. Nikt Cię nie zdepcze. XD
#48 10-01-2014 o 11h14
Z chęcią chciała bym was poznać w realu,ale proponowany przez was Wrocław
jest za daleko dla mnie.
Ja proponuje miasto Siedlce
Jest ktoś z okolic?
#49 10-01-2014 o 12h23
@Zorma - z Siedlec to masz już rzut beretem do Warszawy
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#50 10-01-2014 o 13h23
Mnie możecie dopisać jeszcze do Wrocławia
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.