A cóż to pytają ludzie ale gdy już się dowiaduję także są zdziwieni to szkoła jak z bajki są tam gadające zwierzęta magiczne przedmioty oraz dziwni uczniowie jest ich tam dużo wszyscy są z innej bajki ( dosłownie ja jestem Fin z pory na przygodę ) Tu gdzieś siedzi dzwoneczek a tu gdzieś chodzi czerwony kapturek każdy z nas jest pozornie taki sam ale jednak kompletnie inny nie wiemy czemu tak u nas jest może to przez zmiany które zaszły przez te 130 lat w końcu już jest rok 2144 więc to nie to samo co kiedyś ale jakoś nam się udaje normalnie żyć ba nawet normalnie się zachowywać chociaż nie często wiemy że nie jesteśmy normalni ale to nam się w sobie podoba szkoła jest położona w małym MAGICZNYM MIASTECZKU jest tam dużo wygód i jesteśmy tam całkiem normalni chociaż może jednak nie.
O CO CHODZI WAŻNE>
JESTEŚMY POSTACIAMI Z BAJEK I MIESZKAMY W AKADEMIKU W DWUOSOBOWYCH POKOJACH POKOJE WYZNACZAM JA GDY BĘDZIEMY ZACZYNAĆ ALBO WCZEŚNIEJ OBOWIĄZKOWO NAPISAĆ Z JAKIEJ JEST SIĘ BAJKI NIE WYMYŚLAMY SWOICH BAJEK WYGLĄD ANIME I MANGA KAŻDY MA PO 17 LAT BEZ WYJĄTKU DZIĘKUJE ZA UWAGĘ.
Na prośbę Yoshiko lista uczestników
- RoseMary5
- Yoshiko
- Lynn
- MaAniaaa8
- Olwikaa
- SooYoung
- Majkel325
- Eminara
- Dortnana
Do kart wolna ręka tylko trzeba zastosować się do zasad powyżej.
imię : Finn
nazwisko : Candy
wiek 17 lat
hobby bieganie i ratowanie księżniczek przed lodowym księciem walki
bajka Jestem Finn z bajki pora na przygodę
ciekawostki
- zawsze ma przy sobie miecz
- kocha słodycze
- ma magicznego psa Jack
- pochodzi z cukierkowego królestwa
- jest z bajki
- słaby z matmy
Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (05-01-2014 o 23h10)