No szkoda że 'mojeforum' zostało usunięte, wiele tam było dobrych for chociaż serwer by do kitu. Ci chwilę nie można było wejść :c
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 74
No szkoda że 'mojeforum' zostało usunięte, wiele tam było dobrych for chociaż serwer by do kitu. Ci chwilę nie można było wejść :c
Ale zawsze fajnie byłoby wejść, aby poczytać stare posty ;x
Też lubię czytać stare posty i żałuję, tych for. Tyle człowiek się napocił nad klawiaturą i wszystko przepadło ; ;
Szkoda, że na forach beemoov nie ma możliwości przeczytania wszystkich postów od samego początku :x
Brakuje mi tego xd
Podobnie myślę ; ; odruchowo pomślałam o starym off-topie xD
Może kiedyś jakaś firma przejmie mojeforum i odzyska się stare fora. C':
Wątpię, że będzie możliwość odzyskania starych for.
W końcu usunęli całą domenę, czyli pewnie też wszystkie kodeki, bbcode i tak dalej :c
Oj daj się człowiekowi nacieszyć niemożliwym marzeniami. Tak bardzo brak mi wejścia i zobaczenia jakie głupoty wypisywałam xD
Dokładnie mam tak samo xD
Kilka razy przeglądałam Hentai, żeby zobaczyć jakie głupoty wypisywałam xD
Już zapomniałam jak wyglądały moje pierwsze posty na forach. Chociaż pewnie i tak było to bardzo dawno, że bym ich w życiu nie znalazła. XD
Moje drogie, polecam Wam "Wayback Machine - Internet Archive" (wpiszcie to w google i pierwszy wynik) - to strona, dzięki której można odzyskać niektóre strony a nawet pozamykane domeny! Wyszukuje nawet tenbit.pl i moje blogi, z których nie jestem dumna...wręcz przeciwnie XD Fajna zabawa, polecam!
Z pewnością kiedyś wypróbuję
A nóż, widelec odzyskam posty sprzed kilku lat ;D
Hildee,zaciekawiło mnie to, jak tylko złapię kilka minut wolnego, przetestuję!
siema, jestem nowa i mam nadzieje że dobtze sie porozumiemy
werona2002
idz do działu Przedstaw się
@Shermi, upomnienie za spam na forum.
cześć~ co tam u was, jak dzień mija?
U mnie na razie pochmurno, przygotowania do imprezki idą pełną parą, już jutro moje (i mojego bliźniaka) urodziny . Już się nie mogę doczekać.
u mnie ciemno, zimno...już drugi dzień błagam o ładną pogodę, ale jak na razie nie widzę rezultatów. W dodatku chyba każdy oprócz mnie pojechał nad morze (niech Cię, Beata!).
Steno - nie pocieszę Cię, ale też mi się trochę pobyło nad morzem... I teraz żałuję, że to nie trwało dłużej, bo u mnie wciąż tylko pada i pada, zero słoneczka, które pokazuje się raz na tydzień... A tak już było ciepło, no... -,-
Rachel, idź...idź Ty mi stąd xD jeszcze powiedz, że zawędrowałaś do Łeby to znajdę Cię i wytarmoszę! Za rok chcę w góry xD
ciepełko ma być! U mnie...od czwartku .____. nie ma to jak super pogoda na koniec wakacji. Do tego na początku sierpnia kupiłam sobie nowy strój kąpielowy i do tej pory nie nadarzyła się okazja do jego wykorzystania (mam nadzieję, że tym sposobem mój limit nieszczęść się wyczerpał).
Steno,a no było się w Łebie... ;P Ale na pocieszenie dodam, że tylko przejazdem... I w górach też...
Nie bij!!!
Link do zewnętrznego obrazka
*nabiera powietrza w usta żeby nie powiedzieć co jej lezy na sercu.
Tracę wiarę ;uuu; to już jest znęcanie się psychiczne nad innymi. Następnym razem chociaż wyślij mi kartkę z seksiastymi ratownikami.
Nie no...przed uro killać nie będe xD moooże...
Wyślę na pewno. ;D Chociaż był tylko jeden facet (swoją drogą całkiem, całkiem ;P), reszta dziewczyny, pies i łódka. Acz na plaży od ciasteczek się roiło, muszę przyznać. Tylko szkoda, że jakoś żaden nie zagadał... ;u
Dzień dobry z powrotem! Stęskniłam się za Wami!