Głosy w mojej głowie
Nie przeraża mnie to. Ani trochę. Już się do nich przyzwyczaiłam, jednak problem tkwi w tym, że to źle, a ja jestem tego świadoma. Ludzie patrzą się na mnie często na ulicy, gdy zdarzy mi się krzyknąć samej do siebie... Ale nic na to nie poradzę. Oni są uwięzieni gdzieś wewnątrz mnie.
Każde z nich jest inne. Jedno jest bardzo wyluzowane, towarzyskie i zabawne, drugie poważne, pracowite i ciche. Jest też to maleństwo, co kierowało mną jeszcze w czasach przedszkola, a także... Ona. Chce zrobić wszystko, by ludzie dookoła mnie znienawidzili. Bym koniec końców znienawidziła samą siebie. Dlaczego dąży do samozniszczenia? Jaki jest jej cel? I czemu tak chętnie współpracuje z resztą? Jest ich tak dużo, a każde z nich jest takie różne... Skoro ich charaktery znam, to jaka jestem ja sama?
Nie wierzę, że spotkałam go w rzeczywistości. W Internecie twierdził, że jest dziwakiem, tymczasem wydaje się całkiem miły... Może on mi z nimi pomoże? W końcu obiecał kiedyś, że tak będzie, jeśli tylko się spotkamy.
Um... Czyli o co kaman?
Wcielamy się w role chłopaka, dziewczyny i... Nawiedzających jej głowę, tajemniczych głosów. Nikt inny ich nie słyszy, chyba że dziewczyna zechce powiedzieć to, co one, lub zostanie przez nie w jakiś sposób do tego przymuszona... Choćby tym, że Głosy często narzucają jej swoje cechy, odzywając się.
Role:
1.1. - Simon - Miły, ale dość dziwny chłopak, rzadko zdarza mu się z kimś rozmawiać poza internetem. - Rosemary5
2.1. - Pixie - Strasznie zagubiona dziewczyna, nie potrafi określić sama siebie. Wszystko przez jej "problemy z głową", boi się jednak leczyć u psychiatry. - Lynn
Lista Głosów (piszcie na PW, jak wszystkie miejsca będą zajęte, a wy wciąż będziecie mieć jakieś pomysły):
Nabór otwarty! Możecie dołączyć w każdej chwili
3.1. - Bonbon lub Głos Radości - nigdy niczym się zbytnio nie przejmuje, zawsze ma dobry humor i lubi wszystkich dookoła - @Tsunshun
3.2. - Emili lub Głos Spokoju - cichy i dość nieśmiały głos, za to bardzo pracowity i spokojny - Oliwkaa
3.3. - Sorrow lub Głos Zła - z jakiegoś powodu nienawidzi 2.1., chce by cały świat ją znienawidził. Zrobi wszystko, by ją upokorzyć. - Ikuna (Mamo, nie bij xD)
3.4. - Shin lub Głos Dziecka - jest z dziewczyną najdłużej, od czasów jej przedszkola. Chce być miłym dla wszystkich, jednak nieczęsto to wychodzi tak, jak powinno. Głupiutki i naiwny głos, najczęściej ze wszystkich ulega wpływom 3.3. - Nieve
3.5. - Roderich lub Głos-Arystokrata - powściągliwy i dystyngowany, wiecznie coś mu się nie podoba, jednak nie jest złośliwy dla 2.1. - Yoshiko
Krótkie wyjaśnienia:
Nazwa - przybrane imię (nie musi być prawdziwe) Głosu nadane przez 2.1., może je posiadać, lub jeszcze nie, jednak kiedy już je ma, wszystkie głosy i 2.1. mówią mu po właśnie tym imieniu.
Głosy, oczywiście, wyglądają tak naprawdę nijak, jednak jako, że 2.1. jest tylko człowiekiem, musi ich sobie jakoś wyobrażać. Dlatego przy "Wygląd" w KP prosiłabym raczej o jakieś rysunki lub szkice (2.1. mogła je wykonać sama przecież), lub w ostateczności M&A, jednak tylko czarno-białe.
O jakiekolwiek inne interesujące Was kwestie proszę pytać na PW, co ważniejsze będę zapisywać tutaj.
Wygląd Kart Postaci:
Wygląd:
Godność/Nazwa:
O postaci: (krótko, ok. 3-4 zdania)
Lubi/Nie lubi:
Dodatkowe:
Ostatnio zmieniony przez Lynn (29-12-2013 o 14h53)