Twój awatar wygląda jakby był wycięty z kolorowanki. Dzika kobieta, nie w moim stylu. I jest za malutki. 3/10 za kolory.
We are in noir
Twój awatar wygląda jakby był wycięty z kolorowanki. Dzika kobieta, nie w moim stylu. I jest za malutki. 3/10 za kolory.
Niby nic specjalnego, a jednak przyciąga wzrok.
Trochę smutne, a zarazem tajemnicze. Krótko mówiąc, podoba mi się.
Aczkolwiek trochę szkoda, że ta chusta(?) zasłania całą postać. Na ale 9/10
Twoj avek mocno kojarzy mi się z Naną.
Wbrew pozorom lubię takie klimaty 10/10
Strasznie się już przyzwyczaiłam do Twojego avka ;D
Taki kolorowy, a ja kolorki lubiem ^^ Niestety jest w nim dużo żółtego, a ja tego koloru wprost nie trawię D: Przynajmniej tyle, że jest trochę blady. Kreska i babka są ok, więc oceniam... 6,5/10
Ten avek zdeka pasuje do Twojego nicku Całkiem spoko, mimo ze nie moja kolorystyka...ale ta jego mina... <3 9/10
Kjut misiek, ale niestety mały, źle wykadrowany i na nieciekawym tle. Z wiekszym pastelowym tłem całość wyglądałaby o wiele lepiej. 7/10
Za Krzycha 1/10 brrr straszny on jest O.O
Zwykła postać z Bleacha, mały rozmiar, słaba jakoś. Sama postać, tło białe. Nie przyciąga wzroku. 1/10
Ładna Azjatka z 2 kucykami. Ale avek wygląda jakby nie był całym zdjęciem, a wyciętym fragmentem. Nie przepadam jak w avku są ludzie. Ale i tak 7/10.
Znudzony gość z anime. Może się wydawać, że masz dość całego świata i tej egzystencji, więc po cichu próbujesz to pokazać. Chociaż może nie do końca jest znudzony, bo jego oczy mają głębszy wyraz... 7/10
Awatary bardziej szerokie niż długie nie podobają mi się za bardzo, ponieważ wielkość awatara na tym traci. Po za tym ma za dużo białego tła, które mogłoby być ucięte i awatar od razu wyglądałby inaczej. Sam art jest zwykły i ten czarny pasek na oczach jak dla mnie mógłby być gładki. 2/10
Hum, hum... bardzo ciekawy Twarz tego gościa przyciąga spojrzenie. Ogólnie ładny i ciekawy, ale ten brak tła kuje mnie w oczy D: Przydałoby się tu jakieś tło. 8/10
Urocze kolory, chłopiec bardzo kwadratowy, ale te spineczki we włosach są urocze! Tak ładnie się wpasowuje w różowe tło forum. 8/10
Pierwsze co się przyczepię to wielkość ;/ Wygląda jak znalezisko z google grafiki. Naprawdę najbardziej w nim nie podoba mi się długość. Niby pasuje do podpisu, ale :<<... 4/10
Avatar czarno biały, ładny, nastrojowy. W pewnym stopniu, od strony artystycznej do mnie przemawia. Może odrobinkę niewyraźny jakbyś pomniejszała i powiększała kilka razy obrazek ale to taki drobny szczegół. Podoba mi się motyw stłuczonego okna. Daje 9,5/10
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (02-06-2016 o 14h48)
Dość ciekawy i orginalny, chociaż te kwiatki mi tu trochę nie pasują 7/10
Lubię Wendy, ale obrazek jaki wybrałaś jest lekko nudnawy. Nie jestem też przekonana do wielkości awatara. Wendy tak strasznie na mnie paczy ;-;, a przecież to kawaii dziewczynka. 6/10
Czy mogę dać Czanjurowi coś innego niż 10??? Yup, 11
Ta sesja jest cudowna, a on to już w ogóle przesadził. Jak człowiek może tak dobrze wyglądać?? ;-; ♥
Całkiem fajny awatar, ładny i delikatny Gdybym znała gościa, który na nim jest mogłabym go nosić XD 10/10
Jest całkiem zabawny, chociaż jak na taką grafikę to według mnie za mały 7/10
Evie i Henry więc jest naprawdę dobry, a po za tym, sama ci go znalazłam, więc nie mógłby mi się nie podobać. Tylko go źle przycięłaś dlatego 9/10
Fajny Super miałaś pomysł, aby dać różowe tło. Pasuje do sygnaturki, 10/10
Zawsze podobał mi się twój awatar ^^ Ale na twoim miejscu tą białą rameczką pokolorowałabym na różową, w kolorze tła, żeby wydawało się, że awatar ma zaokrąglone rogi. 9,9/10
Trochę śmieszny ten avatar ,ale jednocześnie słodki. 10/10