Ładny, kolorowy i przyciągający wzrok 10/10
Ostatnio zmieniony przez Anime5867 (13-10-2014 o 14h06)
Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 64
Ładny, kolorowy i przyciągający wzrok 10/10
Ostatnio zmieniony przez Anime5867 (13-10-2014 o 14h06)
Świetne kolory.Idealnie pasują do siebie.Fajnie że jest na nim twój nick.Bardzo mi się podoba.Moja ocena to 10/10.
Śliczny avek. Przyciąga wzrok . :d Fajne połączenie kobiety z trupem(?) ;d 9/10
Twój avek przypomina mi siatkówkę którą uwielbiam.10/10
Mroczny, piękny, trochę tajemniczy... trochę mi się kojarzy z Día de los Muertos (:
10/10
Całkiem uroczy awatar. Może odrobinkę zbyt zwyczajne i dręczy mnie ta biel, lecz ostatecznie jest całkiem zabawny. Nie wiem, co jeszcze mogę napisać, więc po prostu przyznam 6/10
Clarissa1317 Jak pisałam już kilka postów wcześniej jest śliczny. Kolory są cudowne. 10/10
Ostatnio zmieniony przez miti3 (17-10-2014 o 21h17)
nie kojarzę kolesia na twoim awatarze , ale on jest przystojny i zrobił śmieszną minkę więc 7\10
Jakoś nie za bardzo! Zasłużyłaś na 6/10
ola042 niestety nie podoba mi się. Jest prostokątny, dziwnie wygląda przez to. Ponadto takie avatary nie za bardzo się sprawdzają . Niestety 1/10
Tego pana każdy lubi xD Ma świetny wyraz twarzy, tylko rozmiarowo jakoś nie pasuje. 9/10
spoko jest ten twój awatar , jest prosty ale i spokojny sprawia miłe wrażenie więc 7\10
Daję 3/10. Avatar jest dość prosty, jeszcze ta biel... ;/
Jest przesłodki . Tylko przeszkadza mi ten rozmiar. :c 8/10
Również już o twoim pisałam, lecz napiszę jeszcze raz. Awatar uroczy, a siatkarz na zdjęciu bardzo przystojny. Ładnie pasuje do sygnaturki i cóż, po prostu go lubię. 10/10
Świetny opis:) dla mnie tak 9/10:))))) rękawiczki trochę nie dopasowane do sukienki ale poza tym ok:))))
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (19-10-2014 o 14h15)
Wydawało mi się,że w tej grze chodzi o ocenę awatara, a nie całej miss, ale tak, czy owak twój awatar jest baardzo ładny. Kolory i księżyc mnie urzekły, no i lubię anime więc 10/10
piękny awatar!!. bardzo ładne i spokojne kolory no i ten aniołek daje 10\10
Króliczek Play Boy tak?No Lili ja nie przepadam za takimi avatarkami.Ten królik mógł by być cały czarny.Moja ocena to 3/10.Powinnam Ci dać 1/10. No, ale ja Cię bardzo lubię więc 3/10.
Twój avatar mnie przeraża. W moim stylu są bardziej radosne zdjęcia, a jeśli już takie mroczne to chociaż trochę lepiej wykonane. 1/10
Niebardzo mi sie podoba. Nie podoba mi się także postać. Avatar jest dość ... zwykły 3: Daję 3/10
Ostatnio zmieniony przez Sadist (19-10-2014 o 19h57)
słodziaśny , jedna k jak dla mnie zbyt kolorowy , daje 6/10
@Lililawigne1 Avatar wydaje mi się jakiś taki ... tandetny? NIe wiem. Króliczek playboya jakoś mi się nie podoba. Do tego motyw galaxy.. Przepraszam ale 2/10
oceniałam już twojego awatara ,ale pozwól ze powtórzę . facet na fotce jak juz mówiłam jest przystojny i zrobił śmieszną minkę co jest fajne .Ostrość i kolorystyka dosyć nie specjalna , ale nie będę czepiać się szczegółów więc 8/10
Twój nowy awatar jest taki... zmysłowy ;> Para kochanków i ich delikatny, zmysłowy pocałunek wygląda bardzo przyjemnie. Kolorystycznie też całkiem w porządku.... Tylko no, trochę nie pasuje na awatar dla profilu. 7/10