Dziękuję bardzo za prezenty! ♥ Otrzymałam ich bardzo dużo i już więcej nie trzeba :3
Ostatnio zmieniony przez ellixp (18-12-2017 o 16h24)
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 31
Dziękuję bardzo za prezenty! ♥ Otrzymałam ich bardzo dużo i już więcej nie trzeba :3
Ostatnio zmieniony przez ellixp (18-12-2017 o 16h24)
Dziękuję za wszystkie prezenty :'D
Ja wciąż chętnie rozdaję prezenty. Jeżeli potrzebujecie czegoś z wyższych poziomów - piszcie na pw.
Ja natomiast z chęcią przyjmę ubrania typowo fantastyczne/baśniowe, nie pogardzę nietypowym ułożeniem rąk i nóg (najczęściej używam jasnych karnacji i szarego), a także rzeczami potrzebnymi do nabicia poziomów powyżej 86lvl
Kolorystycznie u mnie bywa różnie, więc nie mam szczególnych preferencji...
...a teraz odlatuję, żeby pobawić się w aniołka~!
Jeśli ktoś chciałby mi się odwdzięczyć lub zwyczajnie obdarować, to chętnie przyjmę łaszki z kategorii spódnic, sukni, bielizny, torebek oraz nakryć głowy nawiązujących do fantasy. Najchętniej kolory czarne, bordo, ciemne fiolety, białe i kremowe. Nowe ułożenia rąk i nóg również przygarnę (karnacja najjaśniejsza satynowa bądź body art)
Sama również staram się spełniać niektóre życzenia ♥
W tym roku irysiowy mikołaj sobie niestety nie poszaleje, bo ma ograniczony budżet, ale gdyby jakaś dobra duszyczka chciała coś przesłać, to chętnie przyjmę coś w postaci dekoracji - może być coś z natury, ale niekoniecznie Na pewno się odwdzięczę, może skromnie, ale zawsze ^^
proszę o biżuterię
ILikeYouu - ciągłym napraszaniem się wcale nie zachęcasz do dawania ci prezentów. Wystarczy raz, serio. Jak ktoś zachce, to ci coś podaruje, po co być namolnym?
Na poprzedniej stronie prosiłaś 2 razy, na jeszcze poprzedniej 1 raz. Masz 4 posty, z czego każdy jest prośbą w tym temacie. Mnie to na przykład wkurza i teraz prędzej ręka mi uschnie i odpadnie, nim ci coś dam. (świąteczna atmosfera w wydaniu Saeniver tak bardzo)
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (10-12-2017 o 12h52)
Saeniver ma absolutną, rację, ale dziś znalazłam kogoś, kto z własnej i nieprzymuszonej woli do mnie pisze, więc postanowiłam być łaskawa (dobre serce dziś mam) XD Nie wiem, czy o to jej chodziło, co dostała, bo prośba jest bardzo nieprecyzyjna.
A w kwestii braku precyzji. Ja też nie wykazałam się formułowaniem dokładnych próśb. Napisałam, że chcę balowe i wojownicze rzeczy. Marzy mi się zestaw Pind'Air, ale mój poziom jest niewystarczający. Odwdzięczę się.
Witajcie słoneczka !
W tym roku nastał w końcu ten szczególny czas więc pora wyciągnąć oszczędności i wydać nieco MissMonet aby kogoś uszczęśliwić ! <3
Ze swojej strony proszę o rzeczy typu balowego, księżniczkowego, ale za każdy prezent serdecznie dziękuję ! Miłej zabawy robaczki !
Wysłałam już kilka prezentów
Ja bym chciała dostać coś co wam się podoba, odwdzięczam się zawsze . W wiadomości przy prezencie możecie mi pisać co chcecie
Ostatnio zmieniony przez Akuma1 (12-12-2017 o 08h55)
Niedawno zacząłem grę więc przyjmę naprawdę wszystko i postaram się zrewanżować.
Trochę już późno, ale chciałam wszystkim Aniołkom podziękować za zabawę Wszystkie prezenty, które otrzymałam były trafione i na pewno je wykorzystam przy następnych stylizacjach!
Tez się chętnie powymieniam ^.^
W tym roku chętnie pobawię się Mikołaja, więc jeśli ktoś potrzebuje jakieś rzeczy, to pisać do mnie śmiało! Nie oczekuję prezentu w zamian.
Jeżeli ktoś chciałby się powymieniać, lub cokolwiek dostać - śmiało piszcie ^^ W tym roku bawię się w Mikołaja po całości ^^
Moja miss marzy o... Wszelakiego rodzaju przedmiotach i dekoracjach dostępnych w Ninelandzie .
Rzecz jasna ja także będę obdarowywała inne misski!
Ostatnio zmieniony przez Scooby (05-12-2018 o 17h18)
Tak jak i w poprzednich latach, przyjmę rzeczy z zasady "tak brzydkie, że aż ładne". Również odwdzięczam się niebanalnymi i groteskowymi rzeczami
Z chęciom zabawię się w Mikołaja oraz Aniołka pod choinką jak komu pasuje. Pisać na pw jak ktoś chętny na wymianę prezentami .
Ja również, jak co roku, chętnie kogoś obdaruję ; )
Jak coś to też się chętnie powymieniam!
(czy wam tez się nie wyświetla pełna lista znajomych przy wyborze do kogo wysłać prezent?)
Dziękuję Redundancja za zaiste ,,WSPANIAŁY" prezent! . Jak to ujęłaś... Taki brzydki, że aż piękny <3. Oczywiście prezent ode mnie już wysłany .
serowakanapka napisał
(czy wam tez się nie wyświetla pełna lista znajomych przy wyborze do kogo wysłać prezent?)
Również z chęcią się powymieniam prezentami.
W tym roku również chętnie się powymieniam ^^