Ja prosiłabym o coś fantasy, o ile można. C:
Postaram się odwdzięczyć.
#1 soowon defender
Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 31
Ja prosiłabym o coś fantasy, o ile można. C:
Postaram się odwdzięczyć.
To ja poproszę o Spódnicę Janghyunae
Nie wiem, czy jest tu jakiś system i od czego to zależy kto komu kupuje, żeby nie było takich beznadziejnych sytuacji, że kilka osób kupi jednej tą samą rzecz? Bo mogę oddać 15 tysi, ale chciałabym mieć pewność, że to nie idzie na marne. W ogóle jeśli ktoś coś potrzebuje to piszcie na priv!
Ostatnio zmieniony przez Erza6 (24-12-2016 o 00h40)
Erza6 ogólnie jest tak, że jeśli dana osoba posiada już taką rzecz to nie da się jej danej osobie już wysłać
Ej, ej, ej, to prezentów nie można do końca eventu rozdawać?? No bez żartów, byłam pewna :@ To się spóźniłam... ;_;
W takim razie wyróżnię moje aniołki na forum: ErinBlack, Nimphianey, Setarah, Rillianne, Motionell, eufrozyma, AEdelline, inna137, nelumi, AnikkaEmeralde i KimKas. Dziewczyny, bardzo, bardzo wam dziękuję za prezenty, wszystkie mnie ucieszyły. Niestety, nie zdążyłam się odwdzięczyć, ale w przyszłym roku się ogarnę i zajmę się tym na początku eventu, obiecuję c; Tymczasem życzę miłych, wesołych i pięknie spędzonych Świąt <3 To nic, że to już ostatni dzień, cicho, nieważne x')
Ja również chciałam podziękować moim aniołkom za piękne prezenty w pięknych kolorach! Przepraszam, jeśli i Wam nie wysłałam prezentów, ale w pewnym momencie poplątałam się już kto, gdzie i jak, kolokwialnie mówiąc. Jesteście najlepsze/najlepsi! Wesołych Świąt wszystkim! ♥
Ja też dziękuję wszystkim moim Aniołkom ^^
Dostałam dość dużo prezentów i nie pamiętam już wszystkich (myliłam się już w połowie )
W każdym razie dziękuję
EDIT: Wesołych Świąt!
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (26-12-2016 o 14h16)
Ygritte napisał
Ej, ej, ej, to prezentów nie można do końca eventu rozdawać?? No bez żartów, byłam pewna :@ To się spóźniłam... ;_;
Ostatnio zmieniony przez KimKas (26-12-2016 o 16h22)
Ja od razu po dostaniu prezentu dziękuje za niego i odwdzięczam się.Niestety paru osobom nie zdążyłam się odwdzięczyć i podziękować.A więc dziękuje Motionell , AnikkaEmeralde i Alyssa za prezenty.I obiecuje ,że w następne święta się odwdzięczę.
Ostatnio zmieniony przez inna137 (27-12-2016 o 18h25)
No to ja bym chciała niespodziankę, ale żeby to było coś fajnego, dużego i widocznego. Oczywiście odwdzięczę się prezentem o podobnej wartości
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez KlaraM (01-12-2017 o 16h13)
W sumie miło by mi było, gdybym dostała jakiejś fajne prezenciki, najlepiej z poziomu 81+, bo jeszcze go nie odblokowałam haha. Ale wszystko chętnie przyjmę i się odwdzięczę
Tak jak rok temu, chętnie przyjmę wszystko wg. zasady "tak brzydkie, że aż ładne". No i czekam na listy od innych, chętnie pobawię się w Mikołaja
Tak ostatnim razem . Aniołki kochane ja przyjmę różne ciuszki w szczególności w kolorach czarny,biały,fioletowy,czerwony Oraz elementy od których mogłam bym zacząć jakiś cosplay'e ( tylko proszę o dopiski jaka postać i z czego ) W miarę możliwości postaram się odwdzięczyć ^^
Moi drodzy, przyjmę wszystko co postanowicie mi dać, w kolorach takich jak: czarny, czerwony, biały, szary, i ogólnie jakieś ciemne. Choć w sumie nie ważny jest kolor, bo co dacie to przyjmę. Postaram się każdemu odwdzięczyć! <3
A ja tak jak rok temu - proszę o niespodzianki w kolorach, których raczej bym się nie spodziewała
Do mnie również Nazbierałam trochę kasy i nie mam z nią co robić ;D
Link do zewnętrznego obrazka
1. Rillianne - Dekoracja Fleurine
2. jula209 - Galaktyka Leesa
3. KimKas - Dekoracja Pind’air + cudowny wierszyk
4. ErinBlack - Gorset Pind’air
5. inna137 - Dekoracja deszcz Maelie
6. spsr - Lis domowy
7. AEdelline - Dekoracja Fleurine
8. Oliwkaa - Suknia Wieczorowa Świąteczna
9. sonani - Kot i mysz akrobaci Bogliane
10. Yaone - Dekoracje Sinead
11. sZCZENIACZEK3 - Bluzka Helena
12. Mizu0 - Klatka Porcelana
13. SnowRabbit - Dekoracja Pind’air
14. @Kasia2022 - Dekoracje Sinead
Ojejku, już was 14! Nie spodziewałam się, że otrzymam tyle prezentów. Oczywiście, napiszcie jeśli nie dałam komuś prezentu, a on dał mi, albo ktoś bardzo chce, a mu nie dałam
Ostatnio zmieniony przez KlaraM (05-12-2017 o 19h07)
Jakąś bluzkę
Cokolwiek
Ja chcę obojętnie jaką sukienkę
Ja bede wdzieczna za cokolwiek. Najlepiej w ciemnych kolorach, albo w pastelach. Nie bede wybrzydzac Odwiecze sie rzecz jasna
Ja bym poprosiła o ciuszki z tego nowego konkursowego stroju Pannydbz. Kolory obojętne
Odwdzięczę się