A na główniej jak to ładnie wygląda
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
A na główniej jak to ładnie wygląda
Gwiazdeczki migają, ale wycieczki nie ma -to nie błąd, prawda? To zapowiedź?
Miss Święta też się pojawiło, a nie ma
Jest dostępna!
Yaaay dokładnie to samo chciałam napisać ^^
No to czas na zwiedzanie ^^
Jupi! Jedziemy!
Ostatnio zmieniony przez Aria (20-12-2013 o 00h07)
Czy jeśli jesteśmy na wycieczce to dostajemy MM z pracy i od chłopaka?
tak dostaje się MM.
Ech, za sobą mam 19 misji, ugrzęzłam przy 20, na zgromadzeniu 850 ubrań. Mam 500... od północy wydałam ok 100 tysięcy, zostało mi 8 na koncie...Ubrania są śliczne, o wiele bardziej chwytają mnie za serce niż te halloweenowe, ale wątpię czy uda mi się wykonać wszystkie 30 misji... Kiepsko to widzę.
Tigram, ja podobnie, z tym, że dobrnęłam na razie do 16 i chyba na tym etapie zostanę. Przybyło mi tyle ubrań, że nie wiem, co z nimi zrobić, kupiłam w sklepie mniej więcej wszystko, co chciałam (nie, bredzę, przecież powinnam mieć to wszystko jeszcze w każdym możliwym kolorze *_*), no i... Jest super.
Ja jestem na 19 misji... Muszę kupić sukienkę za 7k, ale za każdym razem jak coś uciułam z wyzwań to od razu kupuję coś innego Chyba nie przejdę tej misji...
You can do it Hildee! Kupuj kiecę, potem będziesz trwonić kasę na inne zachcianki
Baww, zatrzymałam się na 16 poziomie i chyba dalej nie pójdę. Nawet zwolniłam się z pracy, żeby dostać dodatkową kasę, a i tak jestem spłukana No cóż, przynajmniej facet na mnie zarabia Chciałabym wiedzieć, jakie są nagrody w poziomach 20+, może by mnie to zmotywowało ;>
edit: Dzisiaj realizowany będzie List do św. Mikołaja! Zrobiłam ostatni przegląd, dodałam kilka ciuchów potrzebnych do przejścia misji na wyższych poziomach, mam rzeczy które zawsze chciałam, a na które mnie nie było stać (xD) i został mi tylko 1 płatek
Ostatnio zmieniony przez dyokira (24-12-2013 o 16h05)
Gotowi na Event Świąteczny?
No, PRAWIE Takie świąteczne szaleństwo zacznie się tak na maksa pewnie dopiero za dwa tygodnie, więc mam nadzieję, że troszkę jeszcze uda mi się uzbierać, i że po szesnastym będzie jakieś HH, bo wtedy rodzice doładowują mi telefon Już od Halloween zbieram, teraz muszę jeszcze dołożyć ostre zbieranie na zakładach, żeby mi starczyło na wszystko, na co chcę, by mi starczyło xD
Tak! Już mam pokój przygotowany. I jeszcze stylizacja, iii będzie wszystko gotowe.A no i jeszcze fundusze... 34 tys MM. To dużo?
34 tys. wystarczy na parę misji i/lub zakup pamiątek z Świątecznej Krainy
Ucieszył mnie List do św. Mikołaja bo już zaczynałam się martwić, że odłożyłam za mało kasy. Miło sobie przypomnieć o tej nagrodzie za grzeczny staż w grze
Jest jeszcze dużo czasu na uzbieranie i załapanie się na HH
Podbiłam temat specjalnie aby przypomnieć
W zeszłym roku 13.12 pojawiły się pierwsze świąteczne gwiazdki a 20.12 ruszyła wycieczka.
Niedługo ruszy pewnie kalendarz adwentowy, List(a) Św. Mikołaja i obdarowywanie innych prezentami
Jejku, od razu poczułam klimat Świąt.
Yuki18, co za List do świętego Mikołaja? Chodzi Ci o tą listę prezentów co robimy, czy jakieś dodatkowe MM, bo nie kojarzę, a bardzo mnie zaciekawiłaś
W tym roku moje pierwsze święta z MF Zbieram kase i wyczekuje HH <3
! A na nowy rok też jest coś organizowane?
Kizimizi46 napisał
! A na nowy rok też jest coś organizowane?
Już sie nie mogę doczekać!
Hmm patrząc po minionym roku, to jutro (w piątek) powinny być już gwiazdy
I chyba już można się było obdarowywać