Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 10

#151 14-12-2013 o 21h46

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

AAa... teraz wszystko wyjaśnia. Biedna dziewczyna teraz nic nie może założyć. Lepiej jej nie kupuj prezentu bo znowu jej koleżanka okradnie

#152 14-12-2013 o 21h52

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Śmierdzi zwykłym trollem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#153 14-12-2013 o 21h55

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Ludzka głupota nie ma sobie równych xD ...
Kurcze, ale żeby ją tak okradli w biały dzień? i do tego koleżanka?
No cuda, ja nie wiem skąd one biorą takie koncepcje ... Szacunek

#154 14-12-2013 o 21h55

Miss'nieobczajona
yumegari
...

Sprzątnęłam i mam czas na pobawienie się w Aniołka ^^

Dzięki temu wreszcie zobaczę wszystkie ciuchy jakie są dostępne bo jeszcze nie miałam czasu się im przyjrzeć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#155 15-12-2013 o 00h21

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Foxglove napisał

Tina, spokojnie. Będzie Renifer, bo codziennie masz po 2 gwiazdy i wreszcie Ci się trafi ^^

Moja laska co ją okradli i stara się wyłudzić prezent osiągnęła nowe stadium kreatywności. Teraz dowiedziałam się o koleżance co ponoć jest taka obcykana, że przeniosła wszystkie jej ciuchy do swojej szafy. Szacuneczek XD

Już mam, szału niby nie ma ale ta maskotka jest taka słodka *-*

I believe i can fly ♥

#156 15-12-2013 o 00h29

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Jak to szału nie ma, te rogi są boskie! I spódniczka też urocza ^^

Scarlet - to jest mistrzostwo hakerstwa ;] Ja zazdroszczę i chcę mieć tego skilla XD

#157 15-12-2013 o 00h35

Miss'na całego
Georgina
Never let me go, Damon.
Miejsce: Wroclove

Link do zewnętrznego obrazka

Ha, ha, ha, widzę, że klasyczna sytuacja. No dobra, mam z tego pompę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Pewne eventy chyba szkodzą niektórym na mózg :c

EDIT: Łaaa, sorry, już poprawiam!

Ostatnio zmieniony przez Georgina (15-12-2013 o 00h42)

https://38.media.tumblr.com/ad7c58e22195b9ba0d7cc04cf8f7bc5a/tumblr_nd8pzjTuN81rzh2wpo3_500.gif

#158 15-12-2013 o 00h36

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

No właśnie, ten renifer jest totalnie uroczy! Ale wiadomo, nie wszyscy lubią takie rozkloszowane spódniczki i należy to uszanować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A ja właśnie odkryłam, jakie cudowne zdjęcie mam z Mikołajem XD
Drogi Mikołaju, byłam taka grzeczna ;] XD

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#159 15-12-2013 o 00h37

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Pssst, Georgina, jest zakaz publikowania oficjalnie wiadomości prywatnych, zakryj nicka! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Swoją drogą zgłaszajcie takie ewenementy, bo bez zgłoszeń za wiele nie zrobimy XD

Coraz bardziej podoba mi się ten event /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Taka miła radocha z obdarowywania!

#160 15-12-2013 o 00h40

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Hildee, to można zgłaszać takie pierdoły i dostanie taki delikwent bana? Byłoby miło, bo jakieś młodsze graczki mogą się dać nabrać na coś takiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png
Poza tym, Doktor w sygnaturze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#161 15-12-2013 o 00h40

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Lillien napisał

No właśnie, ten renifer jest totalnie uroczy! Ale wiadomo, nie wszyscy lubią takie rozkloszowane spódniczki i należy to uszanować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A ja właśnie odkryłam, jakie cudowne zdjęcie mam z Mikołajem XD
Drogi Mikołaju, byłam taka grzeczna ;] XD

Lil, chcesz zauroczyć Mikołaja tym różem, czy swoim ciałem xD ?
Mikołaj to jednak mężczyzna, więc powinnaś dostać ciekawy prezent xD ...

#162 15-12-2013 o 00h41

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Boziu jakie to niepoprawne. Idźcie do Klubu Nocnych Marków Wy perwersy XD

#163 15-12-2013 o 00h43

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Nope, Fox, najpierw leci upomnienie i wyjaśnienie, że to nie jest za bardzo fair - ban jest wręczany, kiedy nas ta użytkowniczka zignoruje (bo pojawi się kolejne zgłoszenie), aż tak złe nie jesteśmy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No ale jak ktoś załazi za skórę, to robi się gorzej.

Więc zgłaszajcie takie kobitki, które odbierają fajność eventowi żebraniem

Lil, podejrzewam, że Mikołaj będzie bardziej chętny do obdarowywania Cię...XD

#164 15-12-2013 o 00h47

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Foxglove napisał

Boziu jakie to niepoprawne. Idźcie do Klubu Nocnych Marków Wy perwersy XD

Kogo tu nazywasz perwersem ? Wypraszam ja sobie... Jestem wysoko postawionym arystokratą xD
Naturalne stwierdzenie xD

A ja dałam prezencik, nawet jeśli napisała " Kupisz mi prezent, to i ja Ci kupie"
Oj tam, przymknę oko na taki wyskok - są święta xD

#165 15-12-2013 o 00h50

Miss'wow
Lillien

Hildee, no dokładnie, rzecz w tym, że odbierają CAŁĄ radość Świętom. Gdyby tylko napisała w temacie z listą, co chciałaby dostać, jestem więcej niż przekonana, że znalazłoby się więcej niż mniej dobrych Aniołków, które z chęcią sprawiły jej przyjemność...

Hahhaha, dziewczyny - jesteście niezastąpione! :D Przyznaję, nie zaplanowałam tego! Wyszło, kto był niegrzeczny w tym roku ;D Czuję się jak przyłapana przez rodziców - yikes! XD

...ale prezentem otrzymanym dzięki temu nie pogardzę XD

Ostatnio zmieniony przez Lillien (15-12-2013 o 00h52)

#166 15-12-2013 o 00h52

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Z takimi trzeba ostro, ale rozumiem zasady. Co nie zmienia faktu, że ja nie latam i nie proszę ludzi o wysłanie mi czegoś. Za moich czasów... XD

Scarlet - arystokrata może być perwersem. To Ty nie wiesz? XD

#167 15-12-2013 o 01h00

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Foxglove napisał

Z takimi trzeba ostro, ale rozumiem zasady. Co nie zmienia faktu, że ja nie latam i nie proszę ludzi o wysłanie mi czegoś. Za moich czasów... XD

Scarlet - arystokrata może być perwersem. To Ty nie wiesz? XD

Eeee... Nie xD?

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

I gdzie jest ta lista? Ja chce komuś coś dać O_o

#168 15-12-2013 o 01h02

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Mówisz o tej liście? ;] To raczej wątek gdzie ludzie dzielą się tym co by chcieli dostać ^^
//www.missfashion.pl/forum/t3122,1-anio%C5%82ku-anio%C5%82ku-pod-choink%C4%85-zostaw-mi.htm

Poza tym, jam arystokrata i perwers w jednym. Ja tylko wiem że gentleman się nie poci. Nic o braku perwersji w życiu XD

#169 15-12-2013 o 01h15

Miss'Sensei
ScarletWitch
...

Właśnie o to mi chodziło .. ale tutaj nie widzę nowych towarzyszek broni czyt. nowych uzytkowniczek ...
Ale cóż ja i tak dostałam to co chciałam ... resztę zamówiłam u Mikołaja xD

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#170 15-12-2013 o 13h29

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Eeee... Czepiacie się... Powinnieście winić Mikołaja, że zgodził się na takie zdjęcie... Widać co mu po głowie chodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Lillien wygloda to tak jakbyś sama zapakowała się prezent dla niego

#171 15-12-2013 o 14h13

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Mnie już kilka razy zaczepiły użytkowniczki z pytaniem typu: kupisz mi prezent, a ja Tobie? Nie wiem co mam o tym myśleć...

#172 15-12-2013 o 14h18

Miss'wow
Lillien

CharlotteYork, mnie też. Odwdzięczać się prezentem za prezent lubię bardzo, choć absolutnie nie jest to przymusem. Z drugiej strony taki straszny niesmak pozostawia to całe żebranie o wymianę... Niech to wypływa z dobrej woli i chęci innych, obdarowujmy i odwdzięczajmy się bezinteresownie :)

Dortnano, trafiłaś! Układając tę stylizację myślałam właśnie o byciu czyimś prezentem, stąd te kokardy ;D Niekoniecznie chodziło mi o zostanie prezentem Mikołaja, ale przyznam, że wyszło zabawnie XD

Ostatnio zmieniony przez Lillien (15-12-2013 o 14h18)

#173 15-12-2013 o 14h28

Miss'Żółtodziób
...

Oj Lillien, przynajmniej Ty jedna zrobiłaś Mikołajowi prezent, który nie zwiększy jego brzucha ciastkami ze szklanką mleka pozostawionymi przy choince /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#174 15-12-2013 o 14h59

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Mam pytanie do osób które mają zdjęcie z bałwankiem. Czy ubranie, które się dostaje są w jednej wersji kolorystycznej (kapelusz, szalik, ptaszki itp)???

Właśnie Lillien, przez takie proszenie wszystko traci sens. Wole obdarowywać od tak, bezinteresownie lub się odwdzięczać tym którzy tego nie oczekują, bo to jest prawdziwy duch świąt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez CharlotteYork (15-12-2013 o 15h02)

#175 15-12-2013 o 15h05

Miss'Żółtodziób
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13425.jpg

5 wersji kolorystycznych dla bałwanka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 10