Okey utknęłam na 35 misji, ponieważ jak zmieniam rodzaj cery nie chce mi zaliczyć. Czy ktoś może podpowiedzieć co dokładniej mam zrobić, bo chyba zwariuję ^^'
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 13
Okey utknęłam na 35 misji, ponieważ jak zmieniam rodzaj cery nie chce mi zaliczyć. Czy ktoś może podpowiedzieć co dokładniej mam zrobić, bo chyba zwariuję ^^'
Hetalia, z tego co mi wiadomo ciuchów od gwiazd nie zalicza przy misjach.
Utknęłam około 20 poziomu, bo brak kasy. :< Ale na brytyjskiej przeszłam wszystko. :> Frozia i Chantee się postarały, przynajmniej wiedziałam z góry co kupować. :>
Niektóre zakolanówki i podkolanówki mnie wkurzają, bo są śliczne ale źle docięte.
Asuu, a to nie było tak, że trzeba było zmienić sam odcień karnacji, bez jej rodzaju?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (18-12-2014 o 19h28)
Hmm możliwe, ale już wykorzystałam dzisiejszy limit i muszę czekać do jutra by to sprawdzić o:
Asuu ja zmieniłam tylk odcień obecnie posiadanej skóry i mi zaliczyło.
Utknęłam na dwudziestej misji... Przyjdzie poczekać do przyszłego roku. Ale i tak jestem zadowolona, tyyyyle fajnych ciuszków wpadło! :3 Zostało troszkę kaski, może jeszcze uciułam z wyzwań i powinno starczyć na dwie lub trzy nowe gwiazdki. Ze starych brakuje mi tylko trzech, w tym obu męskich, ale odpuszczę je sobie. Poczekają do następnej gwiazdki.
Tymczasem szaleństwo świąteczne uważam za zakończone sukcesem! xD
Uhm, pamięta ktoś do kiedy można było obdarowywać inne miss? Opcja znikała wraz z datą 25 grudnia, czy trwała do końca eventu?
Kaska mi się kończy, gdzie tu gwiazdy i inne ciuszki, które chciałam kupić D:
Ostatnio zmieniony przez Hildee (19-12-2014 o 18h45)
Zadziałała zmiana odcienia skóry w klasycznej więc jest już dobrze. c:
Ale utknęłam na 36 poziomie... Pojawiły się gwiazdki a ja zbyt wiele MM nie mam i trzeba oszczędzić, a po świętach muszę w końcu zrobić szkolenie z tą nową pracą a MM na nie odłożone już znikły ^^'
Jest gdzieś spis misji z wycieczki?
Tak, jest Strona wcześniej w dyskusji, w podpisie jednej z graczek, jest coś, co cię do niego doprowadzi
Uff... I wszystkie 40 misji za mną . Wielbię bank za promocję ^^.
A ja wydałam wszystkie pieniądze na zdjęcia gwiazd
I nie mam nic na przejście misji
Utknęłam przy 8
Ostatnio zmieniony przez beti61 (21-12-2014 o 16h56)
brakuje mi 35/u ubrań do zakończenia 20 misji ;uu; a kaski brak. Przynajmniej udało mi się złapać 3 gwiazdki za jakimś sensownym razem. Jeszcze 3 i fajrant z łapanką i lecimy na zakupy!...jak tylko zaopatrzę się w jakies fundusze. A lista zakupów jeszcze długa xD <bankruci górą!> obdarowałam każdego kogo chciałam - także to też mogę odhaczyć.
Zostało mi 39MM, ale dobrnęłam do swego celu - obdarowałam kilkanaście osób, mam wszystkie gwiazdy świąteczne i zaliczoną 10 misję świąteczną. Teraz to już totalny luzik (Przynajmniej do piątkowych nowości)
Ja również obdarowałam wszystkich, których chciałam obdarować. I złapałam wszystkie świąteczne gwiazdy, zatem nie jest źle.
Brakuje mi ubrań do przejścia dziesiątej misji. I podejrzewam, że potem również będzie mi ich brakować. Czy ubrania od gwiazd zaliczają się do puli danej liczby ciuchów? Wydaje mi się, że nie i teraz się zastanawiam, czy to u mnie jest jakiś błąd czy po prostu takie utrudnienie...? Szczerze Wam powiem, że zerknęłam na czterdziestą misję i pojęcia nie mam, skąd wytrzasnąć tyle szmatek :C
Na razie czekam na piątkowe nowości. Pozostałe misje pewnie będę robić na ostatnią chwilę, jak już będę wiedziała ile kasy mi zostało do wydania.
Rillianne z tego co pamiętam, ubrania od gwiazd się nie liczą - ot, takie małe utrudnienie dla nas (można to też zrozumieć jako "zachętę" do korzystania z banku).
Jeśli chodzi o misję 40, to podobno nie jest tak źle, bo zalicza się "sama", przy kupowaniu szmatek z poziomów 30-40. Tak w każdym razie ktoś pisał w komentarzach na znanym nam blogu
Potwierdzam to iż ta misja wykonuje się właściwie sama Ubrania, które dostajemy z poziomów mają niekiedy niewiarygodną ilość kolorów.
Na potwierdzenie tych słów mogę wspomnieć, że chociażby sukienka którą mam na sobie jest w aż 25 wariantach kolorystycznych.
Ostatnio zmieniony przez Yonna (23-12-2014 o 01h42)
Już po 20 misji zadania "kup minimum" zaliczają się same. Owszem, 20 trochę funduszy pożera, ale potem już tylko jakieś grosze idą na jakąś zmianę koloru karnacji czy inne misje tego typu :> Przetestowałam na obu wersjach, a na angielskiej nawet z kupionymi do przodu rzeczami do misji (hehe, na polskiej tak się nie dało, ktoś musiał spisać misje, biedna ja, wydałam o jakieś 20 tysięcy więcej </3)
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-12-2014 o 10h28)
I jednak przeszłam wszystko ale nie obyło się bez doładowania, ale nie ma co narzekać c: Teraz trzeba czekać przez rok na kolejne misje c:
A ja nie mogę dodać rzeczy na listę świętego mikołaja.
Czy to możliwe że rzeczy z świątecznej krainy nie mogę dodać na listę?Bo w normalnym sklepie dodałam na listę 3 rzeczy i było ok.Pomożecie?
olivia2001 napisał
Czy to możliwe że rzeczy z świątecznej krainy nie mogę dodać na listę?Bo w normalnym sklepie dodałam na listę 3 rzeczy i było ok.Pomożecie?
Yuki18 napisał
olivia2001 napisał
Tak, rzeczy z wycieczki nie można dać na listę Św. Mikołaja. Lepiej się pospiesz i wróć z Krainy (będziesz mogła spokojnie pojechać znowu). List jest realizowany 24.12 ale nie jestem pewna czy równo o północy nie zniknie.
Przelicznik śnieżek na MM jest x3. Czyli jedna śnieżka to 3MM.
Aj, aj, aj wyjechałam chcąc nabić MM w "Walizce", a tu już nie ma możliwości powrotu to Świątecznej Krainy. Na przyszłość muszę uważniej patrzeć w kalendarz
A ja chciałam jeszcze "na ostatnią chwilę" wykonać kilka misji. Ale nie mogę zmienić fryzury na tą wymaganą do zadania, bo wyskakuje mi komunikat, że "jeszcze nie odblokowałam tego cięcia". No dobra, przeżyję do przyszłego roku XD
I po wycieczce
Wracam do rzeczywistości zadowolona Do przyszłego roku... ^^
A póki co widzę, że można jeszcze obdarowywać się prezentami...