Jeśli tylko HH pojawi się po 14 grudnia (tego dnia mam doładowanie), będę miała około 450 tys na święta. Jak będzie wcześniej, suma się skróci do około 320 (nie licząc potencjalnych zarobków z wyzwań). Mam nadzieję, że wystarczy, chociaż samo suche przejście misji pochłonie 90 tysięcy, a co dopiero magiczne "kup minimum". Mimo to czekam na ten event z radością dziecka, bo uwielbiam klimat świąt, śnieg, klasyczne piosenki świąteczne, ozdabianie choinki, pieczenie i dekorowanie pierniczków, robienie i wysyłanie kartek z życzeniami. Jeśli tylko gdzieś, gdzie się udzielam, dzieje się świąteczne wydarzenie, biorę w nim udział ^^
Jeśli chodzi o samo MF, podoba mi się sporo prezentów z misji- spódniczka z 4 jest przesłodka, cudowna sukieneczka z 5, szafka z 8, świetne sanie w 9 (już je widzę w swoim ogrodzie do świątecznego wystroju) i ten śliczny kapelusik z piórem z 10 misji *_* a to dopiero pierwszy zestaw zadań, z drugiej dziesiątki podoba mi się niemal wszystko- zwłaszcza kamienie z 16 zadania, na które czekałam od dawna, do swoich wymarzonych japońskich gorących źródeł.