Aria,racja.
Zamykam do grudnia ^^
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 13
Aria,racja.
Zamykam do grudnia ^^
Hohoho, jutro 1 grudnia ! <3 Coraz bliżej święta i nasza wycieczka <3
Rok temu wycieczka pojawiła się dopiero 20.12.
Także jest czas na zbieranie MM na pamiątki
Ja też mam na razie 35tys.
Hahaha, ja niecałe 13. Mam jednak nadzieję, że do wycieczki zaoszczędzę troszkę
Na wycieczce nie zaszaleje bo mam mało kasy i max będę mieć z 35k co nie wystarczy nawet na waciki xd
Ja nawet nie zbieram na wycieczkę. Nie wiem czemu, ale nie lubię tych wszystkich wycieczek. To kosztuje tyle MM, że aż głowa boli.
Internetowe podania głoszą, że trzeba na chwilę obecną mieć około 60k + ileś MM na te misje "kup XXX przedmiotów"... na 20 misji a jak w tym roku dojdzie kolejne 10 misji to potrzebne będzie ~ 30k + MM na "ilościówkę".
Puf... puf... serio może rozboleć głowa
Udało mi się uzbierać 100k, rok temu skończyłam bodajże na 5 misji więc do 20.12 zbieram na zakupowe szaleństwa
Ja bardziej liczę na gwiazdy, a misje to może przy okazji jak gwiazdy nie będą zbyt złośliwe
Aiamate napisał
Internetowe podania głoszą, że trzeba na chwilę obecną mieć około 60k + ileś MM na te misje "kup XXX przedmiotów"... na 20 misji a jak w tym roku dojdzie kolejne 10 misji to potrzebne będzie ~ 30k + MM na "ilościówkę".
Puf... puf... serio może rozboleć głowa
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (04-12-2014 o 14h53)
Eufrozyma, mam nadzieję że liczyłaś "miej ileś tam ubrań w swojej szafie"?
Kiedy mówię o 120 tysiącach czy 200? Bo w tym drugim przypadku tak, w pierwszym nie 150 tysięcy na misje wydaje się być absolutnym minimum, jeśli ktoś chce mieć szansę chociażby spróbować przejść wszystko. Podobno świąteczna wycieczka jest tańsza niż halloweenowa, ale ja w zeszłym roku i tak zatrzymałam się na 3 misji
a kiedy pojawi sie kraina swiąteczna
Oj, to niefajnie. Chyba wyjdzie na to, że w tym roku po prostu zrobię zdjęcia gwiazdom (a pewnie i nie wszystkim) i ewentualnie kupię coś w butiku. Jednak z zeszłego roku pamiętam, że szału nie było z rzeczami ^^' Pewnie dlatego, że Halloween było potężnym konkurentem i w porównaniu z nim święta wypadają nieco blado. Mam nadzieję, że nieco MM dozbieram do wycieczki, ale mając trochę ponad 25k i wielkie chęci na event z rozdawaniem prezentów... chyba nie przejdę za wiele misji...
Ostatnio zmieniony przez Maka (04-12-2014 o 22h46)
Ja mam 50k i mam w planach kupić jeszcze za 11zł (modlę się o HH w niedzielę), ale nastawiam się bardziej na gwiazdy niż zakupowe szaleństwo. Pewnie jeszcze zrobię kilka misji, bo MN piechotą nie chodzi
Ja tam z moimi trzystu tysiącami coś mam zamiar nacykać zdjęć gwiazdom i przejść parę misji, no i zrobić chociaż trochę prezentów
Ja wolę casualowe stylizacje dlatego Świąteczna Kraina bardziej do mnie przemawia Z Halloweenowej przywiozłam sobie tylko parę spódnic, jakieś koronkowe body i sporo biżuterii, które mogłam do czegoś wykorzystać Reszta była zbyt drapieżna- ale o to chodziło, więc wybrałam to co mi się spodobało. A w Świątecznej jest tego więcej
eufrozyma, Wydawało mi się, że jest dopiero 20 misji z zeszłego roku i że teraz dobijemy do 30 (czyli 3 x 30k da 90k dla czystych misji + "ilościówka") Ale wiadomo- lepiej mieć więcej i nie kupować za minimalne kwoty
Przygotowania do świąt oficjalnie poczynione! ^^
Na wszystko, co chciałabym capnąć, na pewno mi nie wystarczy. Nie zamierzam doładowywać MM za prawdziwą kasę, ale są spore szanse na to, że do wycieczki uciułam ok. 150 tyś. MM z pracy, chłopaka i wyzwań. Chciałabym dojść do 20 misji włącznie, cyknąć zdjęcia nowym gwiazdom i ewentualnie złapać kilka starszych (nawet sobie selekcję zrobiłam, wyszło na to, że ze starszych gwiazdek zależy mi tylko na pięciu ). Myślicie, że wystarczy mi finansów?
Nie wiem Dasharia, ale będę trzymać kciuki
ja mam 400tys na przejście prawie wszystkich misji, bo może 5 przeszłam góra, na 2 zaległe gwiazdy i reszta to prezenty dla dziewczyn. W tym roku sobie zaszaleję, a co!
Dobijacie mnie z tymi kwotami
Ja miałam już ponad 70 tys, ale zeszłam do 50 tys przez nieoszczędność i 2 gwiazdy za 10 razem...
A jeszcze zdjęcia gwiazd nowe! Ale spokojnie, jest czas do grania. Jakby wszystko było od razu łatwe to by było nudno Alice1661 jeszcze będziesz miała radochę jak uzbierasz dużo kasy i będziesz szalała
dobrze, że misji było mało i teraz w sumie jak dojda nowe to i tak na spokojnie będzie dało się nadrobić wszelkie zaległości. Ja np. nie nastawiam się na szał zakupów - Boże Narodzenie to nie mój klimat. Bardziej licze na gwiazdy
no, aleee...w planach mam zaliczenie jeszcze jednego HH żeby podbić portfel do 150k MM żeby po świętach było co nieco na przeceny.
Dziewczyny... Już jest!
Właśnie zauważyłam więc jednak wrzucili w tygodniu Fajnie