1. Jaki jest Twój największy talent? Czym możesz się nam tutaj pochwalić?
mój najwiekszy talent? Podobno rysowanie, ale mnie jakoś to nie przekonuje. Ja za swój najwiekszy talent uznaję obserwację - potrafię godzinami doszukiwac się w zwyczajnym dla innych krajobrazie czegoś co przeczy monotoniczności. Nie wiem, nie potrafie tego inaczej opisać xD
2. Czy chłopaki mogą płakać?
uważam że płaczący facet jest bardzo sexi. Nie to żeby zdarzało mu się to jakoś często! Bron Boże, żeby był większym beksą ode mnie, ale facet to też człowiek i ma uczucia. Także dla mnie jak najbardziej mogą
3. Jak spędzasz najczęściej czas wolny?
nieco postów wyżej i wiesz o tym wszystko xD
4. Ile czasu dziennie spędzasz przed kompem, no przyznaj się?
staram się ograniczac ten czas do minimum, ale czasami po prostu się nie da! Wstyd przyznać ale dzisiaj chyba siedziałam na kompie 2-3h.
5. Twoja najbardziej znienawidzona nauczycielka to... i dlaczego?
kochana pani dyrektor i jej niebieskie spodnie wpinające się ostro w tyłek. Widok nie do zapomnienia! Charakterem też nie grzeszy =.=
6. Wolisz pomieszczenia surowe czy zagracone?
zagracone. w bajzlu jakos łatwiej jest mi się odnaleźć xD
7. Boisz się pobierania krwi?
dopiero mnie to czeka więc póki co jestem spokojna, ale coś czuję, że jak przyjdzie co do czego to w najlepszym wypadku zemdleję xD
8. Teraz czas na Twoją tajemnice, może być mała, ale pikantna. No więc?
...ale tak publicznie? Ooo nie! Bo mnie ludzie potem będa wytykac palcami! Zachowam to dla siebie musisz mi wybaczyć .
9. Gdybyś nie musiała nigdzie iść jutro, to do której byś spała?
najchętniej do południa! Ale moja ciałko ostatnio protestuje i budze się o 6-tej więc tak to pewnie i tak nie miałabym wyboru. Heh...
10. Gdybyś dostała propozycję wycieczki nie wiadomo dokąd i miałabyś godzinę na spakowanie czy zdecydowałabyś się? Jeśli tak to co byś spakowała.
wycieczka do...? Jasne! Takie sa najlepsze! szybko pakuję majtki, telefon, górę książek, długopis, notes i fruu!
1. Jest jakis film, który wywołał u ciebie potrzebę przemyśleń? (uh..nie umiem sklekocic tego sensowniej xd)
2. zdarzyło ci się wstydzic za swoich znajomych?
3. wolisz pogadać z przyjaciółmi na portalach społecznościowych czy w realu?
4. uważasz że niektóre gry sa dużo lepsze niż życie realne?
5. co myslisz o ludziach nazywanych przez społeczeństwo "dziwnymi" ponieważ ubierają się inaczej niż reszta albo preferują odmienny tryb zycia?
6. zawsze być sobą czy od czasu do czasu podporządkowac się wymaganiom społeczeństwa?
7. pierwsza mysl jaka przychodzi ci na myśl na słowo NIEBO?
8. jesteś od czegoś uzalezniona?
9. śledzisz najnowsze trendy?
10. Podobają ci się tradycyjne polskie stroje?
Ostatnio zmieniony przez Steno (16-03-2014 o 20h52)