1. Byłaś kiedyś w telewizji?
Nie i nigdy nie chcę być. Jakoś niegdy nie miałam parcia na szkło i sławę. Zawsze wolałam obserwować niż brać czynny udział w życiu.
2. Oglądałaś w dzieciństwie Muminki?
Tak...Buka była straszna ale nie ona mnie przerażała najbardziej tylko te małe palcowate białe stwory, które chodziły za nią.
3. Chciałabyś zjechać z 40 metrowej zjeżdżalni wodnej? (podobno zasuwa 60-70km/h ;_____;)
No raczej nie dla mnie takie ekstrawaganckie...nie ten wiek jeszcze sobie kosci połamię albo coś gorszego złapię.
4. Co gorsze: plamy potu na kiecce na waznej imprezie czy wyjście na miasto z całkiem przetłuszczonymi włosami?
Plamy potu masz ważną imprezkę a tu buum ;/
5. Masz ulubionego polskiego artystę/artystkę? (muzyka).
Chciałam napisać Ed Shereen ale on nie ejst polakiem >.< No z polskich artystów to Grechuta.
6. Kim chciałaś zostać w przyszłości jak byłaś dzieckiem?
Weterynarz, archeolog, kosmonauta, pirat,
7. Pamiętasz FoxKids? (zamienione później na Jetix).
Matko boska jaka ja stara muszę byc skoro pamiętam ten stary kanał i bajki jakie na nim leciały ;/
8. sprechasz w jakis innych niż angielski i niemiecki językach?
hehe nie gadam w innych językcha niż polski. Jestem ułomnym człowiekim, który nigdy nie nauczy się żadnego języka porzadnie.
9. Masz jakąś ukochaną maskotkę?
Niom mojego małego piesia, który jest buszmenem i dzikusem.
10. Co robisz kiedy masz doła?
Kiedy jestem smutna to czytam książki, uciekam w świat fantazji oraz opycham się słodyczami...mnóstwem słodyczy.
1. Udzielasz się na forach pbf?
2. Tworzysz dzieła do szuflady?
3. Kim chciałabyś zostać w przyszłości?
4. Masz jedno życznie, co sobie zażyczysz?
5. Gdybyś się mogła przenieść w czasie to gdzie?
6. Jesteś asertywna czy uległa?
7. Wolisz polskie seriale czy zagraniczne?
8. Twój wymarzony chłopak...?
9. Twój ulubiony cytat
10. Napisz coś mądrego?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 58
#401 06-03-2014 o 18h17
#402 07-03-2014 o 16h03
1. Udzielasz się na forach pbf?
chwila, bo zastanawiam się o co kaman z tym "pbf"? xd jestem taka nieznającaskrotów
2. Tworzysz dzieła do szuflady?
raczej do teczek xD ale na jedno wychodzi. Tak, mam ich pełno chociaż "dziełami" bym ich nie nazwała.
3. Kim chciałabyś zostać w przyszłości?
wampirem, ktory rządzi światem. Albo nie! Demonem <3 i wtedy wyjdę za pana XY, który też jest demonem i będzie pięknie! A jak! ...jak kiedyś wyrosnę z marzeń (ściętej głowy) to poprawie odpowiedź na bardziej pasująca do pytania...
4. Masz jedno życznie, co sobie zażyczysz?
no jak mam jedno...hohoho...chyba jednak marzenie wyżej nie będzie już marzeniem xD
5. Gdybyś się mogła przenieść w czasie to gdzie?
parę lat wcześniej pod Zgierz na stok. Siłą zaciągnęłabym się jak najdalej od orczyka xD
6. Jesteś asertywna czy uległa?
ale to zależy kieeedy xD normalnie kocham rządzić! Chyba, że chodzi o te sprawy z facetem ^^ wtedy uległośc jest fajna!
7. Wolisz polskie seriale czy zagraniczne?
polskie seriale mają to do siebie, że są polskie i to jakos tak skutecznie mnie od nich odstrasza xD za zgraniczne nie jest mi wstyd!
8. Twój wymarzony chłopak...?
ma 179cm, oczy koloru jadeitowego, długie białe włosy i...nie istnieje xD
9. Twój ulubiony cytat
"Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty" - Stephen King. No cóż...co racja to racja xD
10. Napisz coś mądrego?
ja i mądrość xD !! Taaak! Właśnie mam ochote potarzac sie po podłodze ze smiechu!
1. Przez żołądek do serca! Jakim daniem można cie przekupić?
2. Najnowocześniejsza bryka czy samochód niezbyt odwalony technologicznie ale w dobrym guście?
3. lalki czy pluszaki?
4. bawiłas się kiedyś w alchemika albo zielarkę?
5. upiekłas kiedyś coś sama?
6. dałabyś sie namówić na przejażdżkę "huśtawką" nad Wielkim Kanionem? (dosłownie wygląda to jak huśtawka!)
7. masz jakieś ciekawe hobby?
8. brałas kiedys udział w świętowaniu nocy świętojańskiej?
9. najnudniejsza książka jaką czytałas do tej pory?
10. zakładasz własny kanał telewizyjny. Co będzie na nim lecialo?
#403 07-03-2014 o 17h22
1. Przez żołądek do serca! Jakim daniem można cie przekupić?
Wszystkim co zawiera czekoladę i nie jest zbyt mocno słodkie.
2. Najnowocześniejsza bryka czy samochód niezbyt odwalony technologicznie ale w dobrym guście?
Jakoś nigdy nie myślałam o tym czy chcę mieć samochód.
3. lalki czy pluszaki?
Lalki!
4. bawiłas się kiedyś w alchemika albo zielarkę?
Zazwyczaj zabawy z roślinami to były w restauracje.
5. upiekłas kiedyś coś sama?
Oczywiście. Ostatnio moim hobby jest pieczenie ciast.
6. dałabyś sie namówić na przejażdżkę "huśtawką" nad Wielkim Kanionem?
(dosłownie wygląda to jak huśtawka!)
Nie. Mam raczej lęk wysokości.
7. masz jakieś ciekawe hobby?
Uwielbiam lalki typu Pullip, Dal.
8. brałas kiedys udział w świętowaniu nocy świętojańskiej?
Nie miałam okazji.
9. najnudniejsza książka jaką czytałas do tej pory?
Quo Vadis - po 40 stronach nie wytrzymałam.
10. zakładasz własny kanał telewizyjny. Co będzie na nim lecialo?
Anime z polskimi napisami!
1. Rysunek kredkami czy obraz farbami?
2. Ulubiony smak czekolady?
3. Na jak długo wstrzymasz oddech?
4. Co ostatnio dostałaś?
5. Co ostatnio przeczytałaś?
6. Wschód czy zachód słońca?
7. O której zazwyczaj wstajesz w tygodniu?
8. Myszka przewodowa czy bezprzewodowa?
9. Lubisz czytać?
10. Co według ciebie w tych czasach zaczyna zanikać wśród nowych pokoleń?
Ostatnio zmieniony przez NiikaChan (07-03-2014 o 17h27)
#404 07-03-2014 o 19h08
1. Rysunek kredkami czy obraz farbami?
rysunek kredkami najlepiej coś zboczonego albo jakiś bish !
2. Ulubiony smak czekolady?
ee...czekoladowy? XD
3. Na jak długo wstrzymasz oddech?
poczekaj! Zaraz zobaczę! 1...2...3...
4. Co ostatnio dostałaś?
ostatnio dostałam w japę klamką xd mało przyjemne.
5. Co ostatnio przeczytałaś?
napisy na Twojej sygnaturce. YOGII! Nie gap sie tak, no!!
6. Wschód czy zachód słońca?
zachód xD na wschód jakos jeszcze nigdy nie udało mi się wstać ;d
7. O której zazwyczaj wstajesz w tygodniu?
z tej racji, że ostatni cały tydzien przechorowałam to cos między 8-10.
8. Myszka przewodowa czy bezprzewodowa?
przy kompie przewodowa, a przy lapku bez~.
9. Lubisz czytać?
czytać, pisać, bazgrać...wszystko w jednym! Uwielbiam czytać :>
10. Co według ciebie w tych czasach zaczyna zanikać wśród nowych pokoleń?
wśród tych to nwm, ale boję się, że kolejne przestaną uczyć się czytania i pisania, bo przecież po co bawic się w jakieś średniowiecze kiedy wszędzie wokół tyle technologi. Tragedia. Juz samo to, że dzieciaki wolą siedzieć z nosem w kompie niż wyjść na dwór się pobawić to katastrofa ;d
1. Możesz wskoczyć do ulubionego anime i zmienić akcję. Co robisz?
2. patrzec na świat przez różowe okulary czy jako tako żyć już z problemami?
3. masz jakiś odruch, nad którym nie panujesz?
4. masz tumblra?
5. Co cenisz sobie najbardziej?
6. pierwsze anime jakie obejrzałaś?
7. co to jest hanbok? .___.
8. piosenka na dzisiaj?
9. oglądasz paraolimpiadę czy cię to nie interesuje?
10. ulubiony kraj i dlaczego ten?
#405 07-03-2014 o 20h39
1. Możesz wskoczyć do ulubionego anime i zmienić akcję. Co robisz?
Uuu. Nie mam ulubionego anime, ale gdybym miał... Zmieniam charakter głównego bohatera na tego złego, morduję wszystkich i zakańczam historię swoim złowieszczym śmiechem z latającymi świniami wokół. Brzmi dobrze ;D.
2. patrzec na świat przez różowe okulary czy jako tako żyć już z problemami?
Ani to, ani to. Nie ma co się oszukiwać, życie jest jakie jest. Nierzadko wali nas mocno w dupę, ale też ma niesamowite, cudowne chwile, których nie zamieniłbym na nic innego. Jeśli człowiek jest zbyt dużym optymistą, to każda porażka sprawia, że dużo boleśniej upada i ciężej mu wstać. Z kolei zbyt duży pesymista nie ma motywacji do działania, bo i tak sądzi, że wszystko skończy się fiaskiem. Raczej lepiej się tym nie przejmować i racjonalnie rozkładać swoje własne siły i dostosowywać się do otaczającej nas rzeczywistości w możliwie najlepszy dla nas samych sposób. Żyć tak, jak się nam podoba i starać się wprowadzać jak najwięcej naszych warunków. Najlepiej by było po prostu znaleźć złoty środek pomiędzy jednym, a drugim, bo przedobrzenie z każdym w/w zachowaniem nie jest kwestią pozytywną.
3. masz jakiś odruch, nad którym nie panujesz?
Nie wiem, może. Czasami drga mi powieka, trzęsą mi się nogi albo ręce. Niekiedy nucę i o tym nie wiem. Trudno stwierdzić co można uznać za niekontrolowany odruch. Niekontrolowanym odruchem jest też to, że gdy ktoś mnie łaskocze to się wyrywam lub kopię, zupełnie nie kontrolując swojej siły. Właśnie, nie kontroluję swojej siły, liczy się?
4. masz tumblra?
Tak.
5. Co cenisz sobie najbardziej?
Za bardzo ogólne pytanie. O co konkretnie pytasz? O jaki aspekt życia? Nie jestem w stanie powiedzieć Ci o tym wszystkim, co sobie cenię w życiu, w niektórych ludziach, w rozrywkach, jakim lubię się oddawać, bo tego jest po prostu za dużo - mnie się nie chce pisać, Tobie czytać.
6. pierwsze anime jakie obejrzałaś?
Obejrzałem... Hm... Jakie było pierwsze anime? Nie wiem. Chyba w dzieciństwie, leciały wtedy na Canal+ anime dla dzieci. Pokemon, Dragon Ball i Czarodziejki z Księżyca. To chyba pierwsze, jakie oglądałem, a przynajmniej pierwsze, jakie pamiętam.
7. co to jest hanbok? .___.
Nie mam bladego pojęcia.
8. piosenka na dzisiaj?
https://www.youtube.com/watch?v=ykwqXuMPsoc
9. oglądasz paraolimpiadę czy cię to nie interesuje?
Nie oglądam i mnie nie interesuje.
10. ulubiony kraj i dlaczego ten?
Nie mam ulubionego kraju. Nie wiem dlaczego, może dlatego, że uważam to trochę za dziwne sformułowanie - ulubiony kraj. ;D
1. Czy lubisz śmieszne, fajne, pozytywne piosenki (śmieszne, disco polo w moim odczuciu się nie liczy, chociaż ... są dwie piosenki tego gatunku, które mi się podobają, bo są zabawne; "bujaj się, bujaj się!"), czy dla Ciebie muzyka ZAWSZE musi mieć jakiś głębszy sens, przesłanie, najlepiej, żeby była poważna?
2. Ulubiony gatunek filmu, albo tytuł?
3. Pierwsza gra, w którą zdarzyło Ci się kiedykolwiek zagrać? A przynajmniej pierwsza, o której pamiętasz.
4. Jak wspominasz swoje dzieciństwo (do osób, które są już pełnoletnie)? Czy uważasz, że Twoje dzieciństwo jest ciekawe, dobre (do osób, które nie są pełnoletnie)? Uzasadnij, proszę, swoją odpowiedz .
5. Jaki napój lubisz pić najbardziej?
6. Czy masz ulubiony zespół? Jeśli tak, to jaki?
7. Pierwsza praca, w jakiej byłaś/eś zatrudniona/y? Jeśli nie miałaś/eś, to jaką chciałabyś/byś mieć pierwszą pracę?
8. Jakie są Twoje pasje? Co lubisz robić najbardziej?
9. Czy musisz brać jakieś lekarstwa przez całe życie, czy jesteś tym szczęściarzem, którego to omija?
10. Kim chcesz zostać w przyszłości?
#406 08-03-2014 o 13h48
1. Czy lubisz śmieszne, fajne, pozytywne piosenki (śmieszne, disco polo w moim odczuciu się nie liczy, chociaż ... są dwie piosenki tego gatunku, które mi się podobają, bo są zabawne; "bujaj się, bujaj się!"), czy dla Ciebie muzyka ZAWSZE musi mieć jakiś głębszy sens, przesłanie, najlepiej, żeby była poważna?
muzyka dla mnie raz może byc śmieszna, raz poważna. zalezy od tego jaki mam humor ale zazwyczaj słucham rocku i rapu więc wesołe pioseneczki pop albo nie daj Boże reggae do mnie nie trafiają. Disco polo nie słucham z tej racji, że mam je na co dzien i normalnie rzygam już "szalona ruda" czy co to tam jest.
2. Ulubiony gatunek filmu, albo tytuł?
każdy gatunek może być moim ulubionym o ile fabuła jest ciekawe poprowadzona z tytułów jakbym miała wybierać to pisałabym do jutra! Ale jeśli chodzi tak ogólnie to kocham horrory, psychologiczne i fantasy.
3. Pierwsza gra, w którą zdarzyło Ci się kiedykolwiek zagrać? A przynajmniej pierwsza, o której pamiętasz.
kochane do dzisiaj Breath of fire IV! Zwłaszcza postać Fou-Lu xD No Breath jest akurat pierwsza grą, która pamiętam. były jeszcze jakieś na Pegasusa i Drimcasta (nwm jak to się pisze ;__;), ale tytułów już dawno nie kojarzę.
4. Jak wspominasz swoje dzieciństwo (do osób, które są już pełnoletnie)? Czy uważasz, że Twoje dzieciństwo jest ciekawe, dobre (do osób, które nie są pełnoletnie)? Uzasadnij, proszę, swoją odpowiedz
mam jeszcze pół roku żeby nacieszyc się dzieciństwem ale jak do tej pory było zaje&^%&! Zabawy w czarodziei, nawalanki ninja i inne głupoty, których teraz na pewno bym nie powtórzyła. Jednak dzieciństwo to jest to!
5. Jaki napój lubisz pić najbardziej?
napój? Herbata! xD najlepiej zielona
6. Czy masz ulubiony zespół? Jeśli tak, to jaki?
mam kilka ulubionych zespołów, ale na serio nie chce mi się ich wymieniac xD
7. Pierwsza praca, w jakiej byłaś/eś zatrudniona/y?Jeśli nie miałaś/eś, to jaką chciałabyś/byś mieć pierwszą pracę?
moją pierwsza pracą było zbieranie wiśni .__. ciężka harówa - nie polecam. Wiśnie śnią mi się do dzisiaj. Zreszta ja pewnie też nawiedzam w snach "gestapo" xD
8. Jakie są Twoje pasje? Co lubisz robić najbardziej?
najbardziej? Mogłabym non stop podróżować. To jest świetne! Byc tam gdzie jeszcze nikogo nie było <3 mam nadzieję, że kiedys uda mi się wybrać w podróż dookoła świata xD poza tym lubię drawinć ale przez ostatniego lenia jakos nie mam teraz do tego głowy.
9. Czy musisz brać jakieś lekarstwa przez całe życie, czy jesteś tym szczęściarzem, którego to omija?
łaaaał no mam to szczęście dla mnie katar to już koniec świata więc naprawde ciesze się że nie musze brać nałogowo jakis leków.
10. Kim chcesz zostać w przyszłości?
najbardziej pasował by mi zawód grafika komputerowego niestety nie jestem dośc cierpliwa żeby wytrwać dłużej nad jednym obrazkiem (max 2 godziny) więc pewnie szybko bym to rzuciła. No i podobno ciężko dostac się na ASP ;___; a ludzie mojego pokroju bez porządnego kopa w dupę sami niczego nie zdziałają.
1. Dzwoni do Ciebie Śmierć. O czym rozmawiacie?
2. Co robisz kiedy na niebie pojawia się słońce i jest cieplutko?
3. bawiłaś się kiedyś w ninja? Tj. śledziłaś kogoś tak żeby ten ktoś cię nie widział?
4. Podobają Ci się stare polskie filmy?
5. parodia czy komedia?
6. jesteś kinomaniakiem czy ogladasz tylko co większe hity?
7. pamiętasz słowa piosenki z Gumisiów?\
8. Jest coś co chciałabyś w sobie zmienić?
9. kłamstwo jest samo w sobie złe, ale to w dobrej sprawie jest okej. Co o tym myslisz?
10. Gdybyś mogła pozbyć się wszystkich osób które cie irytują. Zrobiłabyś to?
Ostatnio zmieniony przez Steno (08-03-2014 o 13h50)
#407 08-03-2014 o 18h47
1. Dzwoni do Ciebie Śmierć. O czym rozmawiacie?
O tym kiedy i na jakich warunkach mnie zatrudni, oczywiście.
2. Co robisz kiedy na niebie pojawia się słońce i jest cieplutko?
To zależy. Jeśli świeci w twarz (http://unvailed.com/wp-content/uploads/2014/02/00000065-001.png) to rage murowany. Jeśli tak spokojnie i fajnie, to uśmiecham się.
3. bawiłaś się kiedyś w ninja? Tj. śledziłaś kogoś tak żeby ten ktoś cię nie widział?
Ano, zdarzało się niejednokrotnie, ale nigdy nie nazywałem tego zabawą w ninja oO.
4. Podobają Ci się stare polskie filmy?
Nie.
5. parodia czy komedia?
Obydwa.
6. jesteś kinomaniakiem czy ogladasz tylko co większe hity?
To zależy. Nie zdefiniuje się ani jako jeden, ani jako drugi.
7. pamiętasz słowa piosenki z Gumisiów?
"Zobacz sam jak gumisie skaczą tam i siam. Bo gumisie cały świat już zna. Gumiś to fajny miś. Abrakadabra to czary i magia, sekretem jest przepis na gumisiowy sok. Hokus marokus to czar dawnych pokus lecz misie zwyciężą, dla wroga to szok. Zobacz sam, jak gumisie skaczą tam i siam. Bo gumisie cały świat już zna, gumiś to fajny miś." Hm, chyba tak ;D
8. Jest coś co chciałabyś w sobie zmienić?
Kilka rzeczy by się znalazło.
9. kłamstwo jest samo w sobie złe, ale to w dobrej sprawie jest okej. Co o tym myslisz?
To zależy. Nie zawsze mówimy prawdę, ale na ogół należy być szczerym. Są momenty, w których lepiej skłamać, ale każde kłamstwo należy powiedzieć tak, by mogło być prawdą w bardzo szybki sposób.
10. Gdybyś mogła pozbyć się wszystkich osób które cie irytują. Zrobiłabyś to?
Nie.
1. Piosenka na dziś?
2. Z kim ostatnio rozmawiałaś?
3. Jakie danie lubisz najbardziej?
4. Czy lubisz gotować?
5. Opisz swój pokój.
6. Czy miałaś klocki w dzieciństwie? Lubiłaś się nimi bawić?
7. Jak wygląda Twój pokój w święta Bożego Narodzenia?
8. Ile masz ubrań?
9. Jak najchętniej spędzasz wolne wieczory?
10. Czy masz piercing?
#408 09-03-2014 o 12h20
1. Piosenka na dziś?
The Wanted - Everybody Knows
2. Z kim ostatnio rozmawiałaś?
Z mamą na temat pracy klasowej.
3. Jakie danie lubisz najbardziej?
Dewolaj z ziemniaczkami i koperkiem + surówka z tartej marchwi
4. Czy lubisz gotować?
Jeśli muszę, to tak.
5. Opisz swój pokój.
Zielone ściany, łóżko na wprost drzwi. Na przeciw łóżka meble. Okna od strony drogi, a na przeciw okien fotele i stolik, który chętnie okupują moje koty.
6. Czy miałaś klocki w dzieciństwie? Lubiłaś się nimi bawić?
Tak, miałam klocki, ale w dzieciństwie byłam straaaszną psują i klocki zostały zabrane :c. Ale nie powiem, lubiłam je.
7. Jak wygląda Twój pokój w święta Bożego Narodzenia?
Gigantyczna choinka w centrum i kilka ozdób świątecznych.
8. Ile masz ubrań?
Oh, really? Nie zliczę tego, ale tak ze 100 to łącznie będzie.
9. Jak najchętniej spędzasz wolne wieczory?
Rysuję, bawię się grafiką, czytam...
10. Czy masz piercing?
Jeśli liczą się kolczyki w uchu to tak... i tylko tyle.
1.KFC czy McDonald
2.Jaka była najbardziej szalona rzecz zrobiona przez Ciebie ?
3.Dokąd najchętniej byś się wybrał/a? Wymarzona podróż?
4. Jakie jest Twoje ulubione powiedzonko?
5. Twoje małe dziwactwo?
6. Masz rodzeństwo?
7. Gdybyś miała być zwierzęciem, to jakim?
8. Czy lubisz jeździc na nartach?
9. O czym myślisz w tym momencie?
10.Słuchasz rodziców czy raczej jesteś typem buntownika?
Jeśli MASZ MNIEJ MN ODE MNIE RZUĆ MI WYZWANIE bez zakładu!!! 818/1000 WYGRANYCH. Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
#409 09-03-2014 o 19h04
1. KFC czy McDonald
KFC
2. Jaka była najbardziej szalona rzecz zrobiona przez Ciebie ?
Hmm... nie należę do zbyt "szalonych" osób i jakoś nic nie przychodzi mi do głowy
3. Dokąd najchętniej byś się wybrał/a? Wymarzona podróż?
Hiszpania
4. Jakie jest Twoje ulubione powiedzonko?
"A nie mówiłam..."
5. Twoje małe dziwactwo?
Boję się gołębi.
6. Masz rodzeństwo?
Tak, młodszego brata.
7. Gdybyś miała być zwierzęciem, to jakim?
Kotem
8. Czy lubisz jeździć na nartach?
Nie wiem, nigdy nie próbowałam.
9. O czym myślisz w tym momencie?
No o rzeczach, o które pytasz
10.Słuchasz rodziców czy raczej jesteś typem buntownika?
W wieku 23 lat ciężko być buntownikiem
1. Lubisz słodycze? Jeśli tak to jakie najbardziej?
2. Oglądasz jakiś serial?
3. Co byś zrobiła gdybyś znalazła na ulicy psa?
4. Masz na coś uczulenie?
5. Boisz się ciemności?
6. Czy po domu chodzisz w innych ubraniach niż po dworze?
7. Co wybierasz wielu znajomych czy kilka przyjaciółek?
8. Napisz coś o kim nikt nie wie
9. Jesteś porannym ptaszkiem czy śpiochem?
10. Masz jakieś fobie?
#410 10-03-2014 o 02h30
1. Lubisz słodycze? Jeśli tak to jakie najbardziej?
Jak można wybrać swoje ulubione słodycze? Nie mam ulubionych, wszystkie są mniam mniam mniam. No, może ostatnimi faworytami są muffinki.
2. Oglądasz jakiś serial?
W chwili obecnej nie.
3. Co byś zrobiła gdybyś znalazła na ulicy psa?
To zależy. Najpierw trzeba by się zorientować, czy ma obrożę, czy ktoś wszedł po prostu do sklepu. Jeśli byłby sam, najpewniej zadzwoniłbym po ludzi ze schroniska ze zwierząt, w którym miałem wolontariat. Być może komuś się zgubił, a ludzie prędzej czy później szukają swoich pociech właśnie w schronisku.
4. Masz na coś uczulenie?
Nic mi o tym nie wiadomo.
5. Boisz się ciemności?
Nie.
6. Czy po domu chodzisz w innych ubraniach niż po dworze?
Tak.
7. Co wybierasz wielu znajomych czy kilka przyjaciółek?
Szczerze mówiąc nie wiem. Obecnie mam kilka przyjaciół, ale w różnych częściach Polski, więc to kiepsko wychodzi. Natomiast znajomych niewiele, tak naprawdę. Wolałbym trzecią opcję - i to, i to.
8. Napisz coś o kim nikt nie wie
Eee... Nie napiszę, bo będziecie o tym wiedzieć i to już nie będzie prawdą, że nikt o tym nie wie.
9. Jesteś porannym ptaszkiem czy śpiochem?
Śpioch.
10. Masz jakieś fobie?
Każdy chyba ma.
1. Czy grasz w gry komputerowe? Uzasadnij.
2. Używasz komputera, czy laptopa?
3. Czy czytasz jakieś blogi? Jeśli tak, to jakie?
4. Kiedykolwiek prowadziłas bloga?
5. Czy miałaś pamiętnik? Kiedy?
6. Jakie kolory lubisz?
7. Rozróżniasz kwiaty?
8. Jak często kłamiesz?
9. Określisz siebie jako pesymistę, optymistę czy realistę?
10. Gdybys miała opisać siebie w trzech słowach, co byś powiedziała?
#411 10-03-2014 o 09h16
1. Czy grasz w gry komputerowe? Uzasadnij.
The Sims - moja ulubiona gra i jedna do której wracam, bo tak to w mało gier grałam. Obecnie w nic nie gram oprócz the Sims, ale teraz czekam na the Sims 4 (w lecie ma wyjść). A dlaczego? No cóż nie przepadam zbytnio za grami, nie jestem w tym dobra. Jedynie jeszcze bijatyki na PSP, ale to podczas wyjazdów. W9olę robić inne rzeczy na kompie. Czemu the Sims? No cóż - simy mają ciekawsze życie ode mnie.
2. Używasz komputera, czy laptopa?
Kompa o zacnym imieniu wrota Hadesu.
3. Czy czytasz jakieś blogi? Jeśli tak, to jakie?
Nie i nigdy.
4. Kiedykolwiek prowadziłas bloga?
Nie.
5. Czy miałaś pamiętnik? Kiedy?
Za dzieciaka kilka razy próbowałam, ale nic z tego nie wychodziło. jakoś od liceum prowadzę innego typu pamiętnik - Death Note. opisuję tam w większość same złe rzeczy, jakieś przykre zdarzenia, zjawiska paranormalne, moje przemyślenia, sny itp. Nie chce utracić tych złych wspomnień, bo to część mnie. No i w sumie to pomaga.
6. Jakie kolory lubisz?
Za dzieciaka zielony to ulubiony, a teraz czarny, czerwony i fioletowy.
7. Rozróżniasz kwiaty?
Znam kilka podstawowych.
8. Jak często kłamiesz?
Nie potrafię kłamać. Jestem za szczera. Ale to akurat wada. Zawsze mówię szczerą prawdę, choćby była bolesna i wale prosto z mostu. Nie owijam w bawełnę. I wychodzę na bezduszna i bezczelną, bo ośmieliłam się prawdę powiedzieć. A ludzie oczekują słodkiego kłamstewka.
9. Określisz siebie jako pesymistę, optymistę czy realistę?
Ja uważam siebie za realistkę, ale inni określają mnie pesymistką.
10. Gdybyś miała opisać siebie w trzech słowach, co byś powiedziała?
Otaku, horror, artysta-filozof (liczy się jako jedno).
1. Ulubiony film i dlaczego akurat ten?
2. Ulubione imiona damskie i 3 męskie.
3. Jakieś miłe wspomnienie z dzieciństwa. Opisz.
4. Coś znienawidzonego.
5. Podróż w przeszłość czy przyszłość i dlaczego?
6. W jakim świecie z anime lub mangi chciałabyś żyć i dlaczego?
7. W jakim świecie z książki lub filmu chciałabyś żyć i dlaczego?
8. Ulubiony owoc?
9. Ulubiony miesiąc?
10. Napisz 3 swoje zalety i 3 swoje wady.
#412 10-03-2014 o 13h22
1. Ulubiony film i dlaczego akurat ten?
Mój ulubiony film to "Gwiezdne wojny" możliwe, ze to dlatego, że od zawsze pociągał mnie kosmos, wszechświat i miejsce w nim człowieka. Poza tym to klasyka aja lubię klasykę.
2. Ulubione imiona damskie i 3 męskie.
Laura, Łucja, Amelka, Krystian, Daniel, Matt
3. Jakieś miłe wspomnienie z dzieciństwa. Opisz.
Trochę ich jest ale te najmilsze to zostawię sobie a wspomne tylko o tym, iż w dzieciństwie niczego mi nie brakowało i byłam oczkiem w głowie rodziny. Ukochany jedynak, którego wszyscy kochali i na którego wyrywali.
4. Coś znienawidzonego.
Nienawidze chamstwa i przemądrzałych ludzi oraz nie toleruję głupoty ludzkiej.
5. Podróż w przeszłość czy przyszłość i dlaczego?
Przyszłość bo wtedy będą mozliwe podróże w kosmosie i czasie i bedę mogła zobaczyć dinozaury. Upieczę dwie pieczenie na jednym ogniu ^_^
6. W jakim świecie z anime lub mangi chciałabyś żyć i dlaczego?
Świat NAruti - no bo chciałabym zobaczyć Kakashiego i Madare na żywo.
7. W jakim świecie z książki lub filmu chciałabyś żyć i dlaczego?
Wszystkie księżki jakie przeczytałam...chciałabym, żebe te światy istniały ale jeśli miałabym sie ograniczyć tylko do kilku to:
Świat dysku - T. Prechetta oraz Siewca wiatru - M.L. Kossakowskiej.
8. Ulubiony owoc?
Malina i jagoda
9. Ulubiony miesiąc?
najcieplejsze m-c w roku czyli okres wakacji
10. Napisz 3 swoje zalety i 3 swoje wady.
Zalety - jestem wyrozumiała, spokojna, uczciwa.
Wady - leniwa, obojętna, egoistyczna
1. Jaką ostatnio przeczytałaś książkę?
2. Twój wymarzony świat?
3. Opisz siebie w trzech słowach?
4. Mój talent to...?
5. Jestem wyjątkowa bo...?
6. Wymarzony facet?
7. Zima czy lata?
8. Rozmyślasz o życiu, ziemi?
9. Jakiś cytat?
10. Bawisz się grafiką?
#413 10-03-2014 o 13h38
1. Jaką ostatnio przeczytałaś książkę?
"Baśniarz" Antoniny Michaelis
2. Twój wymarzony świat?
Taki, w którym jest wieczne lato ; ).
3.Opisz siebie w trzech słowach?
Pozytywna, wariatka, twórcza
4. Mój talent to...?
Pisanie opowiadań, oczywiście ;D.
5. Jestem wyjątkowa, bo...?
Zawsze staram się znaleźć pozytywną stronę każdej sytuacji.
6. Wymarzony facet?
Hm... Jeśli chodzi o wygląd, to rockowy buntownik ;P
7. Zima, czy lato?
Lato!!!
8. Rozmyślasz o życiu, Ziemi?
Stanowczo za często...
9. Jakiś cytat?
"Wszyscy mamy wpływ na świat, tylko od nas zależy jaki".
10. Bawisz się grafiką?
Zdarza się, sporadycznie, ale się zdarza.
1. Znienawidzona lektura szkolna i dlaczego?
2. Imię Twojego zwierzaka (jeśli masz)?
3. O czym marzysz?
4. Idealny zawód dla Ciebie?
5. Wymarzony samochód?
6. Gdzie chciałabyś pojechać?
7. Najnudniejszy film świata?
8. Nazwa pasty do zębów, której używasz?
9. Jak masz na drugie imię?
10. Jaki kolor mają ściany w Twoim pokoju?
#414 10-03-2014 o 13h53
1. Znienawidzona lektura szkolna i dlaczego? "W pustyni i w puszczy" z podstawówki jeszcze Jak ja się na tym zanudziłam...
2. Imię Twojego zwierzaka (jeśli masz)? Maksymilian Maks
3. O czym marzysz? Zamieszkanie w Stanach
4. Idealny zawód dla Ciebie? Dziennikarz radiowy/radiowiec, tak myślę...
5. Wymarzony samochód? Ogórek! <3
6. Gdzie chciałabyś pojechać? Właściwie wszędzie Strzelę, że na Wyspy Wielkanocne
7. Najnudniejszy film świata? Hm... Nagle pustka w głowie. Powiem tak: Większość filmów akcji.
8. Nazwa pasty do zębów, której używasz? Blend-a-med
9. Jak masz na drugie imię? Zosia
10. Jaki kolor mają ściany w Twoim pokoju? Czerwone i beżowe
1. Masz swój ulubiony kanał na youtube?
2. Jeśli tak, to jaki?
3. Co najgorszego Ci się dzisiaj przytrafiło?
4. A co najlepszego?
5. Jaki chciałabyś/chciałbyś mieć kolor oczu?
6. W dzieciństwie chciałeś zostać...?
7. Bez jakiej piosenki nie wyobrażasz sobie życia ?
8. Najpiękniejsze wakacje przeżyłaś/przeżyłeś w którym roku?
9. Czy śniło Ci się coś tej nocy?
10. Jeśli tak - Co takiego?
#415 10-03-2014 o 16h10
1. Masz swój ulubiony kanał na youtube?
Tak ^^
2. Jeśli tak, to jaki?
Abstra... <3
3. Co najgorszego Ci się dzisiaj przytrafiło?
Ja wiem. Chyba jedynka z matmy, już 5 ;/
4. A co najlepszego?
5- z biologii i 5 z angielskiego chyba
5. Jaki chciałabyś/chciałbyś mieć kolor oczu?
Fioletowy ... *.* albo zielony ; D
6. W dzieciństwie chciałeś zostać...?
Wiele tego było ... weterynarz, podróżnik heh ^.>
7. Bez jakiej piosenki nie wyobrażasz sobie życia /libs/php/pun/views/smilies/big_smile?
Oj tam przeżyję bez muzyki xd
8. Najpiękniejsze wakacje przeżyłaś/przeżyłeś w którym roku?
Trudny wybór 2 lata temu- Irlandia i rok temu- pierwsza jazda konna <3
9. Czy śniło Ci się coś tej nocy?
Tak coś pamiętam
10. Jeśli tak - Co takiego?
Że doczepiłam sobie włosy bo chciałam dłuższe xd
1. Jaki chwiałabyś naturalny kolor włosów ?
2. Czy twoja uroda Cię zadowala?
3. Ile masz stopni an dworze?
4. Jakie dzisiaj dostałaś oceny?
5. U ciebie też już wiosna?
6. Masz pomalowane paznokcie ?
7. Gdybyś była niewidoma i chciałabyś się nauczyć kolorów co Ci by pomogło w nauczeniu się takich kolorów jak: niebieski, czerwony, różowy, brązowy, zielony, czarny, szary, żółty, pomarańczowy.
8. Ulubiony serial?
9. Oglądasz Sherlocka?
10. A Ranczo ?
#416 10-03-2014 o 16h19
1. Jaki chwiałabyś naturalny kolor włosów ?
rudy - oszczędziłabym na farbie ;p
2. Czy twoja uroda Cię zadowala?
wcześniej miałam straszne kompleksy, ale jakoś mi przeszło i teraz only natura xD no...nie licząc czarnej kredki - z nią się nie potrafię rozstać !
3. Ile masz stopni an dworze?
aaa sporo bo cieplutko :>
4. Jakie dzisiaj dostałaś oceny?
3 ;___; brakło mi 0,5pkt do 4. Cholera!
5. U ciebie też już wiosna?
już od tygodnia. Kochana wiosna ! <3
6. Masz pomalowane paznokcie ?
obecnie nie, ale sile sie na fajny trik - tylko musze trochę zainwestować w czysty alkohol ;__;
7. Gdybyś była niewidoma i chciałabyś się nauczyć kolorów co Ci by pomogło w nauczeniu się takich kolorów jak: niebieski, czerwony, różowy, brązowy, zielony, czarny, szary, żółty, pomarańczowy.
uuu ła...trudne pytanie. Tak serio ? Wyobraźnia zamykam oczy i wyobrażam sobie jak może wyglądac kolor pomarańczowy...
8. Ulubiony serial?
Czysta Krew - ciągle walczy z The Walking Dead.
9. Oglądasz Sherlocka?
niee, jakoś nigdy nie mogę się do tego przekonać.
10. A Ranczo ?
czasami z mamą xD
1. wolisz patrzeć na bezchmurne niebo w dzień czy te pokryte gwiazdami w nocy?
2. widziałas kiedys spadająca gwiazdę?
3. najsmutniejszy kolor według ciebie?
4. stoisz nad przepaścią. Rozkładasz ręce...krzyczysz coś czy stoisz w ciszy?
5. jadłaś już lody?
6. chciałabyś chodzic do typowej amerykańskiej szkoły?
7. a może wolisz te japońskie?
8. wolałabys byc księżniczką czy wojowniczką?
9. siedziec do późna w nocy nad ulubiona książką czy dryfować w krainie snów jak najdłużej?
10. Hej ho! Tańczymy?
Ostatnio zmieniony przez Steno (10-03-2014 o 16h20)
#417 10-03-2014 o 16h32
1. wolisz patrzeć na bezchmurne niebo w dzień czy te pokryte gwiazdami w nocy?
Hmm... to i to uwielbiam !
2. widziałas kiedys spadająca gwiazdę?
Oj tak i to nie jedną! niezapomniany widok
3. najsmutniejszy kolor według ciebie?
No chyba szary...
4. stoisz nad przepaścią. Rozkładasz ręce...krzyczysz coś czy stoisz w ciszy?
w ciszy... dla bezpieczeństwa ;p
5. jadłaś już lody?
Owszem jadłam wiele razy w życiu jeśli o to chodzi xd ale tym roku nie
6. chciałabyś chodzic do typowej amerykańskiej szkoły?
Nie.
7. a może wolisz te japońskie?
Nie
8. wolałabys byc księżniczką czy wojowniczką?
Wojowniczką oh yeah!
9. siedziec do późna w nocy nad ulubiona książką czy dryfować w krainie snów jak najdłużej?
Ja wiem ^^ chyba dwa
10. Hej ho! Tańczymy? /libs/php/pun/views/smilies/big_smile
Nie chcę się xd
1. Ulubiony rodzaj spodni?
2. Też jesteś głodna?
3. Cytryna vs limonka?
4. Co jadłaś obiad?
5. Umiesz szydełkować?
6. A co dobrze umiesz?
7. Ulubiony kotlet?
8. Odmowiłaś sobie czegoś w post?
9. Ulubione słodkości?
10, Jak spędziłaś dzień kobiet?
#418 10-03-2014 o 18h51
1. Ulubiony rodzaj spodni?
Jeansy x 10000.
2. Też jesteś głodna?
Uhm...
3. Cytryna vs limonka?
Limonka, taka bardziej... No, lepsza po prostu ;P
4. Co jadłaś obiad?
Kurczaka z chlebem (na szybko, między zajęciami).
5. Umiesz szydełkować?
Ja? Nieee...
6. A co dobrze umiesz?
Pisać opowiadania, grać na fortepianie...
7. Ulubiony kotlet?
Schabik ;D
8. Odmowiłaś sobie czegoś w post?
Jeszcze nie.
9. Ulubione słodkości?
Czekolada!! ;P
10, Jak spędziłaś dzień kobiet?
Z przyjaciółmi na... Drzewie ;D.
1 Ktoś, kogo podziwiasz?
2 Ulubiona piosenka?
3 Stokrotki, czy niezapominajki?
4 Najgłupszy (Twoim zdaniem) serial ever?
5 Znienawidzony przedmiot w szkole?
6 Twój ulubiony owoc?
7 Gdzie chciałabyś studiować (miasto)?
8 Czego nie dałabyś rady zjeść za żadne skarby świata?
9 Twoje ulubione danie?
10. Ulubiona postać filmowa?
#419 10-03-2014 o 19h27
1 Ktoś, kogo podziwiasz?
moja mama nie ma łatwego zycia, a daje takiego czadu, że głowa mała!
2 Ulubiona piosenka?
od ostatniego czasu nic się nie zmieniło - Is happiness just a word - Vinnie Paz.
3 Stokrotki, czy niezapominajki?
szztokrotki :>
4 Najgłupszy (Twoim zdaniem) serial ever?
oglądam raczej mało seriali, ale najgłupszy moim zdaniem jest...Babilon. W każdym razie nie moje klimaty.
5 Znienawidzony przedmiot w szkole?
powiedziałabym, że matma, ale nie chce zrobić przykrości Zółwiowi
6 Twój ulubiony owoc?
a banan
7 Gdzie chciałabyś studiować (miasto)?
Wrocław! Mam nadzieję, że mnie tam wpuszczą xD
8 Czego nie dałabyś rady zjeść za żadne skarby świata?
krewetek...już nigdy!
9 Twoje ulubione danie?
dobry polski schabowy + jakies dodatki
10. Ulubiona postać filmowa?
filmowa? Em...Van Diesel <3 jako aktor. Każdą jego role wielbię, a postać filmowa to już bardziej Spiderman xD
1. zgodzisz się z tym, że blondynki z reguły sa głupie?
2. jest coś czym łatwo można wyprowadzić cię z równowagi?
3. masz cierpliwośc głazu czy raczej szybko się niecierpliwisz?
4. wierzysz w magię?
5. czytasz horoskopy? Jeśli tak to czy zdarzyło ci się kiedyś coś opisanego w jednym z nich?
6. wolałabyś robić karierę sportowa czy w biznesie?
7. grywasz w jakieś MMORPG?
8. podoba ci się moda a`la hipster?
9. tytuł filmu po którym miałaś ogóle poczucie WTF? I nie wiedziałaś co o nim mysleć?
10. boso po łąkach czy w traperach po górach?
#420 16-03-2014 o 16h58
1. zgodzisz się z tym, że blondynki z reguły sa głupie?
Nie. Nie osądzam ludzi na podstawie stereotypów. A dodatkowo jedna z najinteligentniejszych osób jakie znam jest blondynką.
2. jest coś czym łatwo można wyprowadzić cię z równowagi?
Raczej nie.
3. masz cierpliwośc głazu czy raczej szybko się niecierpliwisz?
Hymmm... Chyba wszystko zależy od sytuacji.
4. wierzysz w magię?
Nie, ale bardzo bym chciała żeby magia istniała. ^^
5. czytasz horoskopy? Jeśli tak to czy zdarzyło ci się kiedyś coś opisanego w jednym z nich?
Nie czytam.
6. wolałabyś robić karierę sportowa czy w biznesie?
W biznesie, kompletnie nie nadaję się do uprawiania sportów.
7. grywasz w jakieś MMORPG?
Tak. Choć przeważnie szybko mi się nudzą. ;P
8. podoba ci się moda a`la hipster?
Nie.
9. tytuł filmu po którym miałaś ogóle poczucie WTF? I nie wiedziałaś co o nim myśleć?
Nie wiem. Może Incepcja...
10. boso po łąkach czy w traperach po górach?
Boso po łące, nie lubię gór. ^^
1.Pepsi czy Coca Cola?
2.Kraj, który najbardziej chciałabyś odwiedzić?
3.Opalanie się czy pływanie w morzu?
4. Co leży po twojej prawej stronie?
5. W jakiej sieci masz telefon?
6.Ulubiony gatunek filmów?
7.Obowiązek domowy, który najmniej lubisz wykonywać?
8. Jesteś samotnikiem czy duszą towarzystwa?
9.Opisz wygląd swojego pokoju.
10.Ulubiony przedmiot w szkole?
#421 16-03-2014 o 17h14
1.Pepsi czy Coca Cola? - Coca-cola, zdecydowanie. Jestem uzależniona od tego napoju,a za Pepsi jakoś nie przepadam.
2.Kraj, który najbardziej chciałabyś odwiedzić? JU ES EJ! JU ES EJ!
3.Opalanie się czy pływanie w morzu? Opalanie się. Jestem leniwa. Poza tym morze kojarzy mi się z chłodem, a nie lubię chłodu.
4. Co leży po twojej prawej stronie? Szklanka z sokiem pomarańczowym
5. W jakiej sieci masz telefon? Plus
6.Ulubiony gatunek filmów? Nie mam ulubionego... Melodramaty? A może horrory? Zupełnie nie wiem.
7.Obowiązek domowy, który najmniej lubisz wykonywać? Opiekowanie się młodszą siostrą. Męczące
8. Jesteś samotnikiem czy duszą towarzystwa? Duszą towarzystwa. Lubię przebywać wśród ludzi i to bardzo
9.Opisz wygląd swojego pokoju. Czerwono-kremowe ściany, łóżko, stolik z szybą, okna, włochaty dywan, dwie szafy, jedna na książki, druga na ubrania i taka dziwna konstrukcja na której ustawiam różne bibeloty.
10.Ulubiony przedmiot w szkole? Powiedziałabym, że historia czy polski, ale tylko dlatego, że najlepiej mi wychodzą. Biorąc zaś pod uwagę sposób wykładania tych przedmiotów w mojej szkole, to już nie bardzo mi się podobają...
1. Jak zwykle spędzasz takie niedziele jak dzisiejsza?
2. Co dziś zjadłaś na obiad?
3. Co szalonego ostatnio zrobiłaś?
4. A co szalonego masz w planach?
5. Za czym - z czasów dzieciństwa - tęsknisz najbardziej?
6. A za czym nie tęsknisz wcale?
7. Czego teraz słuchasz?
8. Co ostatnio oglądałaś w telewizji?
9. Pierwsza myśl po przebudzeniu w poniedziałek?
10. O co poprosiłabyś złotą rybkę? (i bez takich, co to więcej życzeń chcą xd)
Ostatnio zmieniony przez Pixies (16-03-2014 o 17h15)
#422 16-03-2014 o 17h15
1. Jak zwykle spędzasz takie niedziele jak dzisiejsza?
~ Przed komputerem grając, oglądając filmy bądź czytając książkę. Ewentualnie w górach jeżeli jest ładna pogoda.
2. Co dziś zjadłaś na obiad?
~ Jeszcze nie jadłam obiadu :C dopiero na niego czekam, bum
3. Co szalonego ostatnio zrobiłaś?
~ Hm, w ostatnim czasie chyba nic, aczkolwiek coś się szykuje, huh
4. A co szalonego masz w planach?
~ O, no akurat xD Znalazłam ostatnio starą zieloną farbę do włosów. Na Dni Sosnowca (moje miasto, uh uh) szykuje się koncert między innymi Strachów na lachy, Farben Lehre itp, zamierzam użyć tej farby. Albo wyłysieję albo kolor będzie niespodzianką. No i parę innych rzeczy również się szykuje.
5. Za czym - z czasów dzieciństwa - tęsknisz najbardziej?
~ Za czasem spędzanym ze znajomymi na podwórku, całymi dniami na rolkach przed domem. No i ceną cukierków i samymi słodyczami które sprzedawano :<
6. A za czym nie tęsknisz wcale?
~ Za kilkoma osobami, namieszały mi w życiu ale w sumie dzięki temu jestem jaka jestem. Poza tym nie ma chyba niczego takiego.
7. Czego teraz słuchasz?
~ Maria Peszek- Ludzie Psy
8. Co ostatnio oglądałaś w telewizji?
~ Ghost Rider 2, wczoraj.
9. Pierwsza myśl po przebudzeniu w poniedziałek?
~ Oh god, why.
10. O co poprosiłabyś złotą rybkę? (i bez takich, co to więcej życzeń chcą xd)
~ Więcej złotych rybek? XD Nie no, na pewno jednym z życzeń byłoby pozwolenie rodziców na wyjazd kilkudniowy do znajomego na drugi koniec polski. To chyba by mi wystarczyło, reszta życzeń na później.
♥ Wolisz spędzać czas samotnie czy w towarzystwie?
♥ Jakiego rodzaju książki preferujesz?
♥ Wolisz filmy czy książki?
♥ Wolisz jedzenie domowe czy robione gdzie indziej?
♥ W jaki sposób najchętniej spędzasz wolny czas?
♥ Masz jakiś cel w życiu?
♥ Czy żałujesz czegoś z przeszłości?
♥ Gdybyś mogła zmienić swoje relacje z jedną wybraną przez siebie osobą, przystałabyś na taką propozycję? Z jakich relacji w jakie byś weszła?
♥ Kierujesz się nurtami w modzie czy preferujesz indywidualny styl ubioru?
♥ Opisz swój charakter :>
Ostatnio zmieniony przez nelumi (16-03-2014 o 17h22)
#423 16-03-2014 o 18h43
♥ Wolisz spędzać czas samotnie czy w towarzystwie?
to zależy kiedy xD dzisiaj np. wolę pobyć sama, a jutro spotkać się z najlepszą przyjaciółka na pogaduchy i ciastko :3
♥ Jakiego rodzaju książki preferujesz?
ostatnio tylko i wyłącznie fantastykę. Książki takie jak kryminały strasznie mnie nudza, bo co by nie było wszystko co jest tam napisane zdarza się w codziennym zyciu, a smoka nie spotkam nigdy! xD
♥ Wolisz filmy czy książki?
książki sa o tyle lepsze, że wszystko opiera się na tekście i mojej wyobraźni, co w filmie narzucone jest z góry i mogę sobie tylko pomarudzić, że "o! wyobrażałam go sobie jakoś ładniej!". Jednak filmy tez mają swój urok - jak muzyczka w tle, która buduje klimat :3
♥ Wolisz jedzenie domowe czy robione gdzie indziej?
tylko i wyłącznie domówka chyba, że nie mam wyboru. Lubię wiedzieć co jem.
♥ W jaki sposób najchętniej spędzasz wolny czas?
czytam książki, rysuję, sama też trochę piszę albo jeżdżę na rowerze/rolkach/etc. Wolny czas (definiuję go jako czas kiedy wracam z miasta, ze szkoły) przeznaczam na odpoczynek, wyciszenie się - jak to kurczę dziwnie brzmi XD
♥ Masz jakiś cel w życiu?
hmf...mam kilka celów. Dotyczą głównie tego jak urządze sobie mieszkanko (a będzie to strasznie trudne zadanie żeby przełozyć moją wizję na rzeczywistość). No i takie typowe rzeczy typu "zrobić przed smiercią". Mam tych celów na prawde dużo!
♥ Czy żałujesz czegoś z przeszłości?
nieee, już mi przeszło xD pewnie, że żałuję! Ale co ja teraz na to poradzę? Było minęło.
♥ Gdybyś mogła zmienić swoje relacje z jedną wybraną przez siebie osobą, przystałabyś na taką propozycję? Z jakich relacji w jakie byś weszła?
czy bym skorzystała? Hmf...pewnie tak. Przeprosiłabym pewnego chłopaka za moje dziecinne zachowania (kobieca duma!) kto wie...może do tej pory bylibyśmy parą xD ah - marzenia!
♥ Kierujesz się nurtami w modzie czy preferujesz indywidualny styl ubioru?
indywidualny styl! Nie do podrobienia! <3
♥ Opisz swój charakter :>
o rety! Serio? Jednym słowem : zołza!
1. Zdarzyło Ci się kiedyś udawać kogoś innego (kogoś kim nie jesteś) żeby się komuś przypodobać?
2. Podążać za tłumem czy kroczyć własną drogą?
3. Wolisz wspominać czy zostawic przeszłość i iść dalej?
4. Z czym kojarzy Ci się kolor zielony?
5. Jesteś osoba zdecydowaną czy raczej nie do końca wiesz czego chcesz?
6. Gdybyś pisała książkę o sobie. Jaki miałaby tytuł?
7. Robić coś szybko i jak najwięcej czy spokojnie i dokładnie?
8. Piosenka, która -według Ciebie- Cię opisuje?
9. Chciałabyś zostać pielęgniarką?
10. Praca jak każda inna czy w blasku fleszy?
Ostatnio zmieniony przez Steno (16-03-2014 o 18h44)
#424 16-03-2014 o 18h47
1. Zdarzyło Ci się kiedyś udawać kogoś innego (kogoś kim nie jesteś) żeby się komuś przypodobać?
~ Nie, nigdy. Jestem zdania, że jeżeli ktoś ma mnie lubić to tylko taką jaka jestem, bo nie będę udawać nikogo przez całe życie. Jeśli mnie takiej nie lubi to kij z nim xD
2. Podążać za tłumem czy kroczyć własną drogą?
~ Własną drogą. Tłum narzuca swoje idee, zachowania, tok myślenia. Podążanie własną drogą to coś co czyni nas sobą, kimś oryginalnym.
3. Wolisz wspominać czy zostawic przeszłość i iść dalej?
~ Obecnie zdecydowanie wolę zostawić. Wcześniej nie byłam w stanie, wszystko powracało i nie dawało mi spokoju, a od jakiegoś czasu dzięki komuś mam tą świadomość, że to co było to było, a rozczulanie się nad tym tylko mnie pogrąży bo trzeba żyć chwilą. YOLO nie? xD
4. Z czym kojarzy Ci się kolor zielony?
~ Z żabami. Uwielbiam zielony kolor i żaby xD
5. Jesteś osoba zdecydowaną czy raczej nie do końca wiesz czego chcesz?
~ To zależy. Raczej zawsze wiem czego chcę. Aczkolwiek czasem zastanawiam się czy jest to też dobre dla kogoś na kim mi zależy, bo zazwyczaj jestem egoistką p.p
6. Gdybyś pisała książkę o sobie. Jaki miałaby tytuł?
~ Bum szaka laka XD Nie no, nie wiem kompletnie. Na pewno nie będę pisać książki o sobie a tytuł, który miałby ująć wszystko co z moim życiem związane byłby bardzo trudny.
7. Robić coś szybko i jak najwięcej czy spokojnie i dokładnie?
~ Spokojnie i dokładnie. To tak jak z rysunkiem. Jeżeli chcesz żeby wyszedł ładnie, tak jak masz to w swojej wizji to musisz poświęcić czasu nad detalami by wyszło właśnie tak jak tego chcesz.
8. Piosenka, która -według Ciebie- Cię opisuje?
~ Hm. Jest wiele piosenek, ale chyba żadna nie opisuje mnie dokładnie. Np The Sisters Of Mercy - Some Kind of Stranger, aczkolwiek to też w kawałku.
9. Chciałabyś zostać pielęgniarką?
~ Kiedyś tak, lubię pomagać ludziom. Aczkolwiek mam fobię na strzykawki, nie lubię widzieć czyjejś krwi, do swojej nic nie mam. Więc raczej to nie zawód dla mnie ;_;
10. Praca jak każda inna czy w blasku fleszy?
~ Jak każda inna, nienawidzę być w centrum uwagi, fee .3.
♥ Gdybyś miała wybrać swoją broń na apokalipsę zombie, co by to było?
♥ Gdybyś umiała gotować wszystko, co przyrządziłabyś sobie na jutrzejsze śniadanie?
♥ Lubisz obecne czasy, czy wolałabyś urodzić się w czasach bez telewizji, telefonów komórkowych, mp3/mp4 itd.
♥ Fast foody czy zdrowe jedzenie?
♥ Jaka była ostatnio przeczytana przez Ciebie książka i o czym była?
♥ Słuchasz czegoś aktualnie?
♥ Kolekcjonujesz coś?
♥ Wolisz przebywać w miejscach cichych (góry, las itp) czy w głośnych (miasto itp)?
♥ Co byś zrobiła, gdyby osoba którą kochasz po raz pierwszy powiedziała Ci, że czuje to samo?
♥ Byłabyś najszczęśliwszą osobą na świecie gdyby...?
Ostatnio zmieniony przez nelumi (16-03-2014 o 19h00)
#425 16-03-2014 o 20h30
♥ Gdybyś miała wybrać swoją broń na apokalipsę zombie, co by to było?
Może mój gaz pieprzowy, w końcu mogłabym go wypróbować
♥ Gdybyś umiała gotować wszystko, co przyrządziłabyś sobie na jutrzejsze śniadanie?
To samo co zawsze... Spagetthi <3 Moje mogłabym jeść codziennie, nieskromnie mówiąc
♥ Lubisz obecne czasy, czy wolałabyś urodzić się w czasach bez telewizji, telefonów komórkowych, mp3/mp4 itd.
Czasem je kocham, czasem nienawidzę, ale ciężko jest mi sobie wyobrazić, że mogłoby być inaczej. Myślę, że każda epoka miała swoje plusy i minusy.
♥ Fast foody czy zdrowe jedzenie?
Ani to ani to... Zdrowe jedzenie niezbyt lubię, a fast food jem rzadko. Powiedzmy, że moje własne i mojej mamusi
♥ Jaka była ostatnio przeczytana przez Ciebie książka i o czym była?
Czarownica z Portobello, o kobiecie która stała się wyznawczynią kultu Wielkiej Matki.
♥ Słuchasz czegoś aktualnie?
No telewizor leci w tle, więc można powiedzieć, że słucham ludków, którzy tam gadają i śpiewają
♥ Kolekcjonujesz coś?
Kiedyś kolekcjonowałam pocztówki, teraz chyba już nic... a nie chwila mam wszystkie misie z Sagi
♥ Wolisz przebywać w miejscach cichych (góry, las itp) czy w głośnych (miasto itp)?
Zdecydowanie w miejscach cichych, jednak wiem że nie są to miejsca na stałe.
♥ Co byś zrobiła, gdyby osoba którą kochasz po raz pierwszy powiedziała Ci, że czuje to samo?
To zależy czy to by był ktoś z rodziny, przyjaciółka, czy chłopak, są różne rodzaje miłość Ale zakładam, że chodziło o chłopaka, więc sięgam w przeszłość i wiesz, że nie pamiętam co zrobiłam... A chwila to ja mu to pierwsza powiedziałam, taka niecierpliwa ze mnie bestia, a gdy opowiedział tym samym było kiss kiss
Uuu... Koniec pytań. No to teraz moje.
1. Jaki jest Twój największy talent? Czym możesz się nam tutaj pochwalić?
2. Czy chłopaki mogą płakać?
3. Jak spędzasz najczęściej czas wolny?
4. Ile czasu dziennie spędzasz przed kompem, no przyznaj się ?
5. Twoja najbardziej znienawidzona nauczycielka to... i dlaczego?
6. Wolisz pomieszczenia surowe czy zagracone?
7. Boisz się pobierania krwi?
8. Teraz czas na Twoją tajemnice, może być mała, ale pikantna. No więc?
9. Gdybyś nie musiała nigdzie iść jutro, to do której byś spała?
10. Gdybyś dostała propozycję wycieczki nie wiadomo dokąd i miałabyś godzinę na spakowanie czy zdecydowałabyś się? Jeśli tak to co byś spakowała.